up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Xero shoes Sandaalit Jessie

Xero shoes Sandaalit Jessie

Xero shoes Sandaalit Jessie

Xero shoes Sandaalit Jessie

Xero shoes Sandaalit Jessie

plus
Xero shoes

Xero Shoes Sandaalit Jessie

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Xero shoes Sandaalit Jessie

Jessie-sandaali on yhtä hauska ja monipuolinen kuin sinäkin. tarpeeksi söpö yhdistettäväksi suosikkiasuusi. Riittävän luja, jotta se voidaan vetää ulos repustasi ja käyttää leirikenkänä. Riittävän katseenvangitsija, ettet välttämättä pääse kadulle ilman, että joku estää sinua juttelemasta. Yksinkertainen varvashihna ja turvallinen , velcro nilkkahihna, jessie antaa sinun tehdä mitä haluat. Tuotesuunnittelijamme vaimo jessie käytti tee-se-itse-sandaalisarjaamme kehittääkseen tämän sandaalin inspiraation antaneen mallin, ja olemme ylpeitä saadessamme kunnioittaa ja kiittää häntä siitä tällä samannimisellä sandaalilla.


Ominaisuudet:

Kevyt ja matkustusystävällinen: Naisten 7 painaa vain 4,8 unssia ja Jessie voi kääriä ja mahtuu taskuun tai reppuun
Luonnollinen: Joustavan 5,5 mm:n FeelTrue®-pohjan ansiosta saat loistavan yhdistelmän suojaa ja maatuntumaa, jonka aivosi tarvitsevat antaakseen kehosi liikkua optimaalisesti
Kestävä: Kuten kaikki Xero Shoes, Jessiellä on 5000 mailin ainoa takuumme
Vegaani ystävällinen
Leikkaus mahdollista mukautetun istuvuuden saavuttamiseksi


Hoito:

Pese Jessie-sandaalit käsin lämpimällä vedellä, miedolla saippualla ja anna niiden kuivua ilmassa.


Xero shoes Sandaalit Jessiea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Xero shoes:n tuotteita, kuten Sandaalit Jessie, löydät ne omasta juoksu ja triatlon verkkokaupastasi runnerinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. runnerinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu ja triatlon varusteita Xero shoes:lta.

Ominaisuudet Xero shoes Sandaalit Jessie

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up