up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

plus
Xero shoes

Xero Shoes Sandaalit Z-Trek II

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Yleiskäyttöinen ja palautuva sandaali.

Urheilusandaalipäällisen mukavuus ja kevyt (7,4 unssia/204 g M9), tuskin pakattavan sandaalin tuntu antavat Z-Trek II:n tehdä kaiken.

Sileä, putkimainen nylonnauha on nyt valmistettu kierrätetyistä vesipulloista.

Säädettävät kantapää- ja jalkahihnat antavat sinun hienosäätää istuvuuden.

Joustava, kestävä 6 mm:n FeelTrue®-pohja, jossa on kaksisuuntainen chevron-pinta, tarjoaa erinomaisen pidon sekä juuri oikean määrän suojaa ja sensorista palautetta.

Lähde itsevarmasti lenkkeilemällä rannalla suosikkivesiurheiluasi ja kävele kaupungin halki, samalla kun nautit luonnonvapauden eduista.
Xero shoes Sandaalit Z-Trek II on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Sandaalittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Naisten kengättuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Xero shoes-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Suosikkisandaalini ikinä!

-

Pidän avojaloin sandaaleista ja kengistä. Luonnon tunteminen jalkojeni alla tekee minut todella onnelliseksi, ja tunnen olevani yhteydessä luontoäiti. Nämä sandaalit ovat yksinkertaisesti upeita. Ne ovat kevyitä, näyttävät siistiltä ja ovat erittäin mukavia käyttää. On monia syitä, miksi pidän niistä niin paljon, yksi niistä on se, että niissä ei ole narua varpaideni välissä, toinen on se, että pohja on niin ohut. Olen oppinut näistä sandaaleista minimalistien videoista ja ajattelin kokeilla sitä. Paras päätös ikinä!

Xero shoes Sandaalit Z-Trek II

Vau

-

Epäröin näistä sandaaleista, mutta pelkäsin, että ne eivät ole mukavia, mutta minun on sanottava, että vau, rakastan niitä, haluan kaikki värit nyt erittäin mukavia, voin jopa juosta niillä, taitaa olla parhaat sandaalit, joita minulla on koskaan ollut. 100% suosittelen sitä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up