up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Ανάκτηση και φροντίδα τρέξιμο και τρίαθλο

Ανάκτηση και φροντίδα τρέξιμο και τρίαθλο

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ανάκτηση και φροντίδα για τρέξιμο και τρίαθλο. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο runnerinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Ανάκτηση και φροντίδα

Οι μάρκες της Ανάκτηση και φροντίδα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αποκατάσταση για τρέξιμο

Μερικοί δρομείς συχνά παραβλέπουν τη σημασία της ανάκαμψης. Ωστόσο, δεν είναι προαιρετικό, είναι υποχρεωτικό που τελικά σας κάνει καλύτερο δρομέα για να ξεπεράσετε στην επόμενη διοργάνωση. Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ανάκτηση, παραθέτουμε παρακάτω μερικές σημαντικές συμβουλές.

Αρθρωτικά προστατευτικά

Υπάρχει μεγάλη καταπόνηση στα γόνατα κατά τη διάρκεια των περισσότερων τύπων σωματικών δραστηριοτήτων, ειδικά στο τρέξιμο. Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τραυματισμούς στο τρέξιμο είναι η χρήση αρθρικών προστατευτικών που είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη τραυματισμών και πόνων που σχετίζονται με τις αρθρώσεις. Οι δρομείς με αδύναμους μυς ή αρθρώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα αρθρικά προστατευτικά για να δημιουργήσουν επαρκή αντοχή και να αυξήσουν την κινητικότητα και τις λειτουργίες της άρθρωσης.

Ηλεκτροδιεγέρτες

Οι ηλεκτροδιεγέρτες χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς παλμούς για να στείλουν σήματα στους στοχευμένους μύες για να τους κάνουν να συστέλλονται και να αναρρώνουν. Γενικά, η θεραπεία με ηλεκτροδιεγέρτες χρησιμοποιείται από δρομείς και αθλητές για να θεραπεύσουν τραυματισμούς και να δυναμώσουν και να επισκευάσουν τους ιστούς για ταχύτερη ανάρρωση. Με συνεχείς και επαναλαμβανόμενες μυϊκές συσπάσεις, η ροή του αίματος βελτιώνεται και βοηθά στην αποκατάσταση των τραυματισμένων μυών.

Πρώτες βοήθειες

Για να ανακτήσετε τον μυϊκό πόνο και τον πόνο στις αρθρώσεις, πρέπει να μείνετε ενυδατωμένοι και να ακολουθήσετε μια καλά ισορροπημένη διατροφή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τρέξιμο. Η δίαιτα πρέπει να είναι γεμάτη διατροφή, έτσι ώστε το σώμα σας να έχει άφθονο ποσό ενέργειας. Επιπλέον, το τέντωμα είναι επίσης καλό μετά το τρέξιμο ως πρώτη βοήθεια για τη σταθεροποίηση των μυών σας.

Προσωπική φροντίδα

Το τρέξιμο μονοπατιών για χιλιόμετρα ή η προπόνηση για πολλές ώρες είναι ένα βασικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τρεξίματος αισθάνεστε δυνατοί, πιέζοντας κάθε πόνο που σας έρχεται και όταν τελειώσετε, συνειδητοποιείτε ότι κάθε μέρος του σώματός σας πονάει. Επομένως, η προσωπική φροντίδα είναι απαραίτητη. Μπορεί να περιλαμβάνει έναν καλό ύπνο, μια ρουτίνα προπόνησης, λήψη συμπληρωμάτων και παραμονή ενυδατωμένο.

Ρολά και μπάλες μασάζ

Οι κύλινδροι και οι μπάλες μασάζ υποστηρίζουν την ανάρρωση του σώματος σας και είναι ιδανικές για κόμπους και στενές περιοχές. Στοχεύοντας τα σημεία σκανδάλης, οι κύλινδροι και οι μπάλες συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων του πόνου και βελτιώνουν την κινητικότητα μέσω συγκεκριμένων μυών και αρθρώσεων. Ανεξάρτητα από το αν στο γυμναστήριο ή στο σπίτι μετά από μια έντονη προπόνηση, τα ρολά και οι μπάλες μασάζ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να μειώσετε τους πόνους σας.

Οι έξυπνες ζυγαριές

Οι έξυπνες κλίμακες χρησιμοποιούνται γενικά από άτομα που εργάζονται για την επίτευξη στόχων υγείας. Η κλίμακα αξιολόγησης μετρά δεδομένα φυσικής κατάστασης, όπως το βάρος σας, το ποσοστό σωματικού λίπους, ο καρδιακός ρυθμός, η μυϊκή μάζα, η οστική μάζα και πολλά άλλα. Με κύριο άξονα την ελπίδα και τον αυτοπροσδιορισμό, οι έξυπνες ζυγαριές βοηθούν στην αξιολόγηση πτυχών ανάκαμψης και βελτίωσης της συνολικής σωματικής υγείας.

Αυτομασάζ και Πρεσοθεραπεία

Σύστημα αυτοθεραπείας και πίεσης Θεραπείας δυναμικής συμπίεσης που χρησιμοποιείται ευρέως από αθλητές και δρομείς για ταχύτερη ανάρρωση και βελτιωμένη απόδοση. Μετά από μια σκληρή προπόνηση ή ένα μεγάλο τρέξιμο, οι μύες σας πρέπει να χαλαρώσουν. Για το σκοπό αυτό, ένα υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό, ελαφρύ, εύχρηστο, φορητό, σύστημα αυτομασάζ και πιεσοθεραπείας είναι ιδανικό για καθημερινή αποκατάσταση.

Αθλητικές κρέμες

Για να ανακουφιστείτε, πρέπει να φροντίσετε τους μυς σας μετά από μια έντονη φυσική δραστηριότητα ή προπόνηση. Αθλητικές κρέμες όπως η Assos Chamois Cream, η Brooks England Skin Renewal Proofide ή το Spiuk Post contest gel, παρέχουν άμεση ανακούφιση στο σώμα σας. Garmin , Nike , Raidlight , Black Diamond , Petzl , και CMP είναι οι καλύτερες μάρκες που προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία αθλητικών κρεμών και τζελ που είναι αποτελεσματικά στη μείωση των πόνων και των πόνων μετά το τρέξιμο.

Εφαρμόστε το taping για ανάκτηση

Μια άλλη μεγάλη συμβουλή για τους δρομείς είναι να εφαρμόσουν το taping για αποκατάσταση μετά το τρέξιμο. Η ταινία Kinesiology Therapeutic KT χρησιμοποιείται για την υποστήριξη και τη μείωση του πόνου στους μυς και τις αρθρώσεις. Αυτή η θεραπευτική ταινία αυξάνει επίσης την κινητικότητα, βοηθά στη μείωση του οιδήματος, ενισχύει την ανάρρωση και βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας των αρθρώσεων και των μυών σας.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο