Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Jack & Jones

Οι καλύτερες πωλήσεις

Δείτε όλα τα προϊόντα

Σχετικά με Jack & Jones
Βρείτε το τέλειο Jack and Jones look στο Dressinn. Η μάρκα ιδρύθηκε το 1990 με την πρώτη συλλογή των γαλάζιων. Για περισσότερο από ένα τέταρτο αιώνα δεν έχει σταματήσει να δείξει την πάθος του για τον ντεμπούτο. Όλα ξεκίνησαν με ένα μικρό ομάδα, αλλά μετά από πολλά χρόνια διερευνώντας τον κόσμο, επιφέρατε περισσότερους ανθρώπους μαζί του. Στη συνέχεια της επιτυχίας στην παροχή μιας εξαιρετικής συσκευασίας Jack and Jones jeans στους καταναλωτές τους. Η εταιρεία άρχισε να ολοκληρώνει το ντυσιμό για άνδρες και γυναίκες, με μια μεγάλη ποικιλία ένδυσης. Έτσι, αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα του σε πολλές συλλογές, όπως η καθημερινή ένδυση, η αθλητική ένδυση, η πόλης και η κλασσική ένδυση, τα Παπούτσια και άλλα αξεσουάρ. Σύντομα, η Jack and Jones ένδυση είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε περίσταση. Είναι πολύ περισσότερο από μια μόδα συνδεδεμένη με τον ντεμπούτο. Ντυστείτε κλασσικά με το Jack and Jones

Jack and Jones προσφέρει μοντέρνα, υψηλής ποιότητας ένδυση. Έχει κάτι για κάθε γεγονός, είτε να είναι μια επαγγελματική συνάντηση ή μια ανεξάρτητη μέρα. Τα πουκάμισα Jack and Jones είναι μια τέλεια διασταύρωση για να συνδυάσετε με τα νέα σας γαλάζια. Ασφάλεια και κομψά ταυτόχρονα, σας δίνουν την καλύτερη εμφάνιση που μπορεί να αναγεννήσει την αυτοπεποίθησή σας σε ένα νέο επίπεδο. Δεν είναι μόνο μόδα, αλλά και οι παντελόνια του Jack and Jones είναι καλές επιλογές για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Προσφέρουν πολλά σχέδια και επιλογές στιλ για να σας κάνουν να φαίνεστε το υπερσύγχρονο και μοντέρνο. Εκτός από αυτά, έχει μια πλήρη συλλογή αξεσουάρ για κάθε εμφάνιση. Σύντομα, Jack and Jones είναι μια από τις τέλειες μάρκες για την παροχή υψηλής ποιότητας και μοντέρνας ένδυσης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.