up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

plus
Polar

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Περιγραφή προϊόντος Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Το Polar Grit X Pro Sapphire Titan είναι το ελαφρύτερο και πιο σκληρό ρολόι στη σειρά Outdoor μας. Η εξαιρετικά ανθεκτική στεφάνη από τιτάνιο και η ανθεκτικότητα σε στρατιωτικό επίπεδο το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για πιο ακραίες απαιτήσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πάτε όπου σας πάει η καρδιά σας.

ΤΙΤΑΝ: Για ακραίες απαιτήσεις:
Το Polar Grit X Pro Sapphire Titan όχι μόνο φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι επίσης το ελαφρύτερο και πιο σκληρό ρολόι στη σειρά Outdoor μας. Το εξαιρετικά ανθεκτικό πλαίσιο τιτανίου της αεροδιαστημικής το καθιστά την καλύτερη επιλογή για πιο ακραίες απαιτήσεις.

Ανθεκτική αντοχή:
Κατασκευασμένο για να χειρίζεται οποιοδήποτε περιβάλλον με κορυφαία σχεδίαση MIL STD 810G, ανθεκτικό στις γρατσουνιές γυαλί ζαφείρι και αδιάβροχο έως και 100 μέτρα, αυτό το ρολόι είναι ακόμα πιο δυνατό από τον προκάτοχό του.

Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας:
Η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν θα σας απογοητεύσει, δίνοντάς σας διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 40 ώρες για προπόνηση με πλήρη παρακολούθηση GPS και HR (ακόμη και έως 100 ώρες με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας). Έως 7 ημέρες σε λειτουργία παρακολούθησης με παρακολούθηση HR 24/7.

Πάντα σε εξωτερικούς πίνακες εργαλείων:
Όλοι οι νέοι πίνακες πλοήγησης περιλαμβάνουν πάντα υψόμετρο, πυξίδα και συντεταγμένες τοποθεσίας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκεστε και πού πηγαίνετε. Ο νέος πίνακας οργάνων φωτός της ημέρας σάς παρέχει τις ώρες ανατολής, δύσης και λυκόφωτος, καθώς και τα δελτία καιρού που είναι καθοριστικής σημασίας για τον προγραμματισμό της πεζοπορίας σας.

Παρακολούθηση Προφίλ Πίσω & Διαδρομής και Ανύψωσης:
Χάστε τον εαυτό σας στη συγκίνηση της περιπέτειας, χωρίς να αμφιβάλλετε ποτέ ότι θα βρείτε τον δρόμο της επιστροφής με τη λειτουργία πίστας πίσω που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε πίσω στο σημείο εκκίνησης μέσω της διαδρομής που ήρθατε. Με τα προφίλ διαδρομής και υψομέτρου γνωρίζετε την τρέχουσα θέση σας, πόσα έχετε ανέβει ή κατέβει και πόσα πρέπει να διανύσετε ακόμα, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε σας περιμένει.

Καθοδήγηση διαδρομής και Οδηγός στροφής με την υποστήριξη της komoot:
Το Komoot είναι η απόλυτη εφαρμογή σχεδιασμού και πλοήγησης διαδρομής που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να ανακαλύψετε και να προσαρμόσετε εύκολα διαδρομές για όλες τις περιπέτειες. Η διαδρομή μπορεί εύκολα να συγχρονιστεί με το Grit X Pro σας, παρέχοντάς σας καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο, στροφές για να σας κρατήσει στο σωστό δρόμο.

Ασυναγώνιστη παρακολούθηση OHR και ακρίβεια GPS:
Η τεχνολογία σύντηξης αισθητήρων Polar Precision Prime™ σάς παρέχει την παγκοσμίου φήμης παρακολούθηση καρδιακού παλμού με βάση τον καρπό, ενώ το ενσωματωμένο GPS παρέχει ακριβείς τοποθεσίες και το υποβοηθούμενο GPS εξασφαλίζει γρήγορους χρόνους επιδιόρθωσης. Το Grit X Pro υποστηρίζει δορυφορικά συστήματα GLONASS, Galileo και QZSS.

Περιλαμβάνει 2 βραχιολάκια: Διάτρητο δέρμα & Premium FKM:
Οι διάτρητες δερμάτινες ζώνες είναι ελαφριές και προσθέτουν μια πινελιά αριστοκρατίας στην καθημερινή σας εμφάνιση. Οι ζώνες Premium FKM είναι και ανθεκτικές και λειτουργικές και αισθάνονται υπέροχα ενάντια στο δέρμα σας.

Αυτόματη μέτρηση ανάκτησης κατά τη διάρκεια της νύχτας:
Πλήρως αυτόματα και έξυπνα, τα Nightly Recharge™ και Sleep Plus Stages™ σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά ύπνου σας και να κατανοείτε πόσο καλά έχετε συνέλθει από την προπόνηση και άλλους παράγοντες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις βέλτιστες επιλογές για την επόμενη μέρα.

Training Load Pro:
Το Training Load Pro™ σάς βοηθά να δείτε πώς οι προπονήσεις σας καταπονούν τα διάφορα μέρη του σώματός σας, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο προπονήσατε τον τελευταίο καιρό, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την προπόνησή σας.

Hill Splitter:
Παρακολουθήστε κάθε ανάβαση και κάθοδο με το Hill Splitter™, τον αυτόματο ανιχνευτή ανηφόρων και κατηφόρων που χρησιμοποιεί τα δεδομένα ταχύτητας, απόστασης και υψομέτρου για να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε λόφο στη διαδρομή σας.

Ολοκληρωμένες δοκιμές:

Το RUNNING PERFORMANCE TEST σάς βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να εξατομικεύσετε τον καρδιακό ρυθμό, την ταχύτητα και τις ζώνες ισχύος.
Το ΤΕΣΤ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ σας λέει εάν τα πόδια σας είναι έτοιμα για προπόνηση υψηλής έντασης μέσα σε λίγα μόλις λεπτά χωρίς ειδικό εξοπλισμό.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις ζώνες ισχύος σας και σας ενημερώνει για την προσωπική σας λειτουργική ισχύ κατωφλίου (FTP) [απαιτείται συμβατός μετρητής ισχύος].
Το ORHOSTATIC TEST AND RECOVERY PRO μετράει την ανάκτησή σας από τον καρδιακό ρυθμό και τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού (HRV) και σας δίνει σχόλια για την ανάκτηση σε επίπεδο επαγγελματία αθλητή. [απαιτείται αισθητήρας καρδιακού παλμού Polar H10 ή H9]

Πληροφορίες καυσίμου και ενέργειας:
Ανανεώστε καύσιμα για πολύ μεγάλα ταξίδια με τον έξυπνο βοηθό τροφοδοσίας FuelWise™, ενώ το εργαλείο Πηγές ενέργειας παρακολουθεί την ενεργειακή σας δαπάνη και διαιρεί την κατανάλωση ενέργειας σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπη.

Βασικά χαρακτηριστικά Smartwatch:
Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά smartwatch όπως χειριστήρια μουσικής, δελτία καιρού και ειδοποιήσεις τηλεφώνου.

Polar Flow Περισσότερα από ένα ρολόι

Με το Polar Grit X Pro, αποκτάτε πρόσβαση στην κορυφαία πλατφόρμα προπόνησής μας Τα εκτεταμένα εργαλεία προγραμματισμού και ανάλυσης προπόνησης του Polar Flow σάς εξοπλίζουν με αυτόματα ημερολόγια προπόνησης, αναφορές προόδου και πολλά άλλα, προετοιμάζοντάς σας με ό,τι χρειάζεστε για να δοκιμάσετε τα όριά σας. νέα μονοπάτια ξανά. Στο Polar Flow μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το ρολόι σας με περισσότερα από 130 αθλητικά προφίλ διαθέσιμα!

Συνολικό βάρος: 73 γρ
Βάρος χωρίς βραχιολάκια: 41gr
Οθόνη: Ορατό ηλιακό φως 1,2 ιντσών, μετακλαστική μνήμη σε pixel (MIP). Έγχρωμη οθόνη αφής 240x240 (πάντα ενεργοποιημένη)

Υλικά:
Θήκη τιτανίου. Πίσω κάλυμμα από πολυμερές ενισχυμένο με ίνες γυαλιού. Γυάλινος φακός από ζαφείρι με επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων
Βραχιόλι: 22mm FKM Fluoroelastomer λουράκι και 22mm διάτρητο δερμάτινο λουρί


GPS: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. Το υποβοηθούμενο GNSS για γρήγορους χρόνους επιδιόρθωσης υποστηρίζει GPS, GLONASS, Galileo, QZSS
Συνδεσιμότητα: Bluetooth Low Energy
Θερμοκρασία λειτουργίας: από 20° έως 50°C. Θερμοκρασίες κάτω των 10°C μπορεί να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής και την απόδοση της μπαταρίας. Δοκιμασμένο σε στρατιωτικά πρότυπα (MIL STD 810G).
Αντίσταση στο νερό: Αδιάβροχο (WR100)
Αισθητήρες: Συμβατοί με όλους τους τυπικούς αισθητήρες καρδιακού ρυθμού χαμηλής ενέργειας Bluetooth, αισθητήρες ρυθμού λειτουργίας και ισχύος, καθώς και με αισθητήρες ταχύτητας ποδηλασίας, ρυθμού και ισχύος
Μπαταρία: 346 mAh Li pol μπαταρία
Βαρόμετρο: Βαρομετρικό υψόμετρο
Πυξίδα: Πυξίδα με βάση το μαγνητόμετρο (δεν απαιτείται GPS)
Χαρακτηριστικά ρολογιού: Ώρα και ημερομηνία, ξυπνητήρι με αναβολή, χρονόμετρο, χρονόμετρο
Γλώσσες διεπαφής χρήστη: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά, Φινλανδικά, Δανικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Ινδονησιακά, Τσέχικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα (απλοποιημένα)
Θα θέλατε να αγοράσετε Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire; Είστε στο σωστό μέρος! Στην κατηγορία των Ρολόγια στο online τρέξιμο και τρίαθλο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά μοντέλα στις καλύτερες τιμές. Βρείτε τα καλύτερα τρέξιμο και τρίαθλο προϊόντα, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας σε runnerinn. Ψάχνετε για δώρο; Μην παραλείψετε επίσης Ηλεκτρονικά προσφορές μας.

Χαρακτηριστικά Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Χρώμα
Μαύρο
Λειτουργίες
Βαρόμετρο
Επιταχυνσιόμετρο
GPS
Wrist heart rate
Καθημερινή δραστηριότητα
Υψομετρητής

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

12 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar git x pro titane

-

Πολύ ικανοποιημένοι. Απλός χειρισμός. Απομένει μόνο να το χρησιμοποιήσουμε εντατικά. Παράδοση έγκαιρα

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Υπέροχο προϊόν

-

premium εμφάνιση και αίσθηση. το μόνο πρόβλημα είναι ότι λείπουν πληρωμές nfc στην πολική πλατφόρμα.

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Πολικός

-

Τα πήρα και δεν το μετάνιωσα! Αυτό είναι κορυφαίο!

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Το καλύτερο από τα καλύτερα

-

Το καλύτερο ρολόι που είχα ποτέ, τόσο αισθητικό όσο και λειτουργικό το προτείνω 100%, το GPS είναι πολύ ακριβές όπως όλες οι άλλες λειτουργίες

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Έχουμε ήδη το τέλειο ρολόι, παρουσίαση και αποστολή

-

Τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε για λίγες μέρες για να δείτε πώς λειτουργεί σωστά.

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Grit x pro

-

Εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, που μόλις άλλαξε σε Polar από ένα Samsung Gear S3 Frontier. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Polar είναι πολύ καλύτερη και μετά την πρώτη μου φόρτιση το έχω ανοιχτό για 6 ημέρες και μου έχει απομείνει ακόμα ζωή και αυτό περιλαμβάνει 3 βόλτες με ποδήλατο. Οι επιλογές σπορ που περιλαμβάνονται είναι αυτό που χρειάζομαι καθώς ποδηλατώ και τα δεδομένα που λαμβάνω από κάθε διαδρομή είναι εξαιρετικά.

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

υπέροχο προϊόν)

-

Παράδοση 3 εβδομάδες. Μεγάλες ειδοποιήσεις. Η συσκευασία είναι σε άριστη κατάσταση, το ρολόι λειτουργεί, υπάρχουν προβλήματα με τον συγχρονισμό, αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι πρέπει να αφαιρεθούν τα προηγούμενα πολικά V800. Μου άρεσε περισσότερο το λουράκι σιλικόνης. Δέρμα σκληρό. Ανυπομονώ να εξασκηθώ :)

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Καλή δουλειά

-

Καλή εξυπηρέτηση και παράδοση εντός αποδεκτού χρόνου. Καλή παρακολούθηση της κατάστασης της παραγγελίας

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Καλός

-

Το αγόρασα, παραδόθηκε στο Καζακστάν και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar grit x pro

-

Το καλύτερο ρολόι πολλαπλών αθλημάτων που είχα ποτέ, πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar grit x pro

-

Ικανοποιημένος γενικά. Πολύ κομψό. Λιγότερο θετική νότα στην ανάλυση οθόνης, πολύ χαμηλότερη από την αναμενόμενη.

Polar Grit X Pro Ρολόι Sapphire

Polar grit x pro ρολόι ζαφείρι - φοβερό προϊόν. πολύ κομψή εμφάνιση σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, όπως το vantage v. θα συνιστούσε. αγαπούν την πολική περιοχή.

-

Polar Grit X Pro Sapphire Watch - Φοβερό προϊόν. Πολύ κομψή εμφάνιση σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, όπως το Vantage V. Θα το συνιστούσα. Αγαπήστε τη σειρά Polar.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up