up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

plus
Polar

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Περιγραφή προϊόντος Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Το Polar Pacer Pro είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ, νέας γενιάς ρολόι τρεξίματος GPS με ενσωματωμένο βαρόμετρο που εξοπλίζει σοβαρούς δρομείς με προηγμένα εργαλεία προπόνησης για τη βελτίωση της οικονομίας και της απόδοσης στο τρέξιμο. Κάντε κάθε τρέξιμο μια καλή πορεία.

Εξαιρετικά ελαφρύ σχέδιο
Απογυμνωμένο για μέγιστη άνεση και βέλτιστη απόδοση με λεπτό, ελαφρύ κέλυφος, πλαίσιο αλουμινίου, φακό από γυαλί γορίλα και κουμπιά σούπερ λαβής.

Απαράμιλλη ακρίβεια GPS και βαρόμετρου
Το Polar Pacer Pro διαθέτει νέο ενσωματωμένο σχεδιασμό κεραίας για βελτιωμένη παρακολούθηση GPS και το ενσωματωμένο βαρόμετρο σάς παρέχει πλήρη δεδομένα υψομετρίας.

Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (100 ώρες)
Η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν θα σας απογοητεύσει, δίνοντάς σας διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 35 ώρες για προπόνηση με πλήρη παρακολούθηση GPS και HR (ακόμη και έως 100 ώρες με επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας). Έως 7 ημέρες σε λειτουργία παρακολούθησης με παρακολούθηση HR 24/7.

Τρέξιμο με βάση τον καρπό
Ανακαλύψτε σε πραγματικό χρόνο πόσα watt παράγετε με κάθε βήμα και παρακολουθήστε τις ζώνες ισχύος σας για να βρείτε τη σωστή ένταση και να βελτιώσετε την απόδοσή σας στο τρέξιμο.

Καθοδήγηση διαδρομής και Οδηγός στροφής με την υποστήριξη της komoot
Το Komoot είναι η απόλυτη εφαρμογή σχεδιασμού και πλοήγησης διαδρομής που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να ανακαλύψετε και να προσαρμόσετε εύκολα διαδρομές για όλες τις περιπέτειες. Η διαδρομή μπορεί εύκολα να συγχρονιστεί με το Polar Pacer Pro σας, παρέχοντάς σας καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο, στροφές για να σας κρατήσει στο σωστό δρόμο.

Οπτική παρακολούθηση καρδιακών παλμών με βάση τον καρπό
Ο ανανεωμένος αισθητήρας Polar Precision Prime™ θα σας προσφέρει εξαιρετική παρακολούθηση του καρδιακού παλμού με βάση τον καρπό

Ολοκληρωτικά τεστ
Το RUNNING PERFORMANCE TEST σάς βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να εξατομικεύσετε τον καρδιακό ρυθμό, την ταχύτητα και τις ζώνες ισχύος.
ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΗΣ (νέο) θα μπορείτε να γνωρίζετε την εξέλιξη της αερόβιας ικανότητάς σας, VO2 max, περπάτημα.
Η ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις ζώνες ισχύος σας και σας ενημερώνει για την προσωπική σας λειτουργική ισχύ κατωφλίου (FTP) [απαιτείται συμβατός μετρητής ισχύος].
Τα τεστ RECOVERY σάς παρέχουν εξατομικευμένα δεδομένα και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχόλια σχετικά με το προπονητικό φόρτο, το καρδιο φόρτο, την αερόβια ικανότητα και το μυϊκό φορτίο.

Fuel & Energy Insights
Ανανεώστε καύσιμα για πολύ μεγάλα ταξίδια με τον έξυπνο βοηθό τροφοδοσίας FuelWise™, ενώ το εργαλείο Πηγές ενέργειας παρακολουθεί την ενεργειακή σας δαπάνη και διαιρεί την κατανάλωση ενέργειας σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λίπη.

Hill Splitter
Παρακολουθήστε κάθε ανάβαση και κάθοδο με το Hill Splitter™, τον αυτόματο ανιχνευτή ανηφόρων και κατηφόρων που χρησιμοποιεί τα δεδομένα ταχύτητας, απόστασης και υψομέτρου για να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε λόφο στη διαδρομή σας.

Αυτόματη μέτρηση ανάκτησης κατά τη διάρκεια της νύχτας
Πλήρως αυτόματα και έξυπνα, τα Nightly Recharge™ και Sleep Plus Stages™ σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά ύπνου σας και να κατανοείτε πόσο καλά έχετε συνέλθει από την προπόνηση και άλλους παράγοντες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις βέλτιστες επιλογές για την επόμενη μέρα.

Λειτουργίες Smartwatch
Λειτουργίες Smartwatch όπως χειριστήρια μουσικής, ειδοποιήσεις τηλεφώνου και πρόγνωση καιρού.

Έγχρωμη οθόνη MIP
Με πιο λεπτό γυάλινο φακό και βελτιωμένη λειτουργία οπίσθιου φωτισμού για βελτιωμένη αντίθεση, ευκρίνεια και εμπειρία οθόνης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μετρήσεις κολύμβησης και αθλητικό προφίλ τριάθλου.
Παρακολουθεί την απόσταση, τα εγκεφαλικά επεισόδια, τον ρυθμό και τον καρδιακό ρυθμό τόσο στην πισίνα όσο και στην ανοιχτή θάλασσα. Περιλαμβάνει επίσης προφίλ τριάθλου όπου μπορείτε να καταγράψετε όλες τις μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των μεταβάσεων.

Εναλλάξιμα βραχιολάκια:
Προσαρμόστε το Polar Pacer Pro στο στυλ σας με οποιοδήποτε εναλλάξιμο λουρί 20 mm με τον παρεχόμενο προσαρμογέα Shift™.

Άλλες προδιαγραφές:
Διαστάσεις: 45x45x11,5 mm

Βάρος: 41 g με λουράκι, 23 g χωρίς βραχιόλι

Περιλαμβάνονται βραχιολάκια:
S: για περιφέρειες καρπού 120 190 mm
ML: για περιφέρειες καρπού από 145 210 mm

Οθόνη: 1,2 ιντσών πάντα σε έγχρωμη οθόνη με φακό Gorilla Glass και επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανάλυση 240x240.

Αντοχή στο νερό: WR50M

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS / GLONASS / Galileo / QZSS και Βαρόμετρο.

Συνδεσιμότητα: Bluetooth Low Energy

Αισθητήρες: συμβατοί με τυπικούς αισθητήρες καρδιακού ρυθμού χαμηλής ενέργειας Bluetooth, αισθητήρες ρυθμού και ισχύος, καθώς και με αισθητήρες ταχύτητας ποδηλασίας, ρυθμού και ισχύος.

Μπαταρία: 273 mAh Li pol μπαταρία

Βαρόμετρο: Βαρομετρικό υψόμετρο

Χαρακτηριστικά ρολογιού: Ώρα και ημερομηνία, ξυπνητήρι με αναβολή, χρονόμετρο, χρονόμετρο

Γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά, Φινλανδικά, Δανικά, Πολωνικά, Ρώσικα, Τουρκικά, Ινδονησιακά, Τσέχικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα (απλοποιημένα), Ουγγρικά, Εσθονικά, Σλοβενικά

Σκέφτεστε να αγοράσετε Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού; Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα με αστέρι runnerinn, στο online τρέξιμο και τρίαθλο κατάστημα. Η τιμή είναι 233.49 $, για περιορισμένο χρονικό διάστημα ! Στο runnerinn μπορείτε να επωφεληθείτε από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και να βρείτε προϊόντα από Polar στην καλύτερη τιμή. Όλα μας τα τρέξιμο και τρίαθλο προϊόντα έχουν εγγύηση ποιότητας του κατασκευαστή.

Χαρακτηριστικά Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Χρώμα
Μαύρο
Λειτουργίες
Βαρόμετρο
Glonass
Καθημερινή δραστηριότητα
Wrist heart rate
GPS
Μετρητής του ρυθμού
Υψομετρητής

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

4.67 / 5

3 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Ωραία πολική ανακάλυψη

-

Ωραία ανακάλυψη Polar με πολλές δυνατότητες που βελτιώνουν λίγο την εμπειρία με την Garmin η οποία όμως έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης μουσικής

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Υπέροχο ρολόι

-

Μου άρεσε το ρολόι, φαίνεται υπέροχο στο χέρι, υπάρχουν πολλές λειτουργίες που δεν υπήρχαν στο Polar M430 (που χρειαζόμουν). Τα αγόρασα συνειδητά, άρα μόνο θετικές εντυπώσεις.

Polar Pacer Pro Ρολόι χεριού

Μπλουζα

-

υπέροχο ρολόι. λείπει μόνο η οθόνη αφής

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

Σχετικά προϊόντα

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο
up up