up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Polar Vantage M Ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

plus
Polar

Polar Vantage M Ρολόι

Περιγραφή προϊόντος Polar Vantage M Ρολόι

Το Vantage M είναι ένα Polar GPS αθλητικό ρολόι που σας επιτρέπει να γνωρίζετε την τοποθεσία σας ακόμα και στα μακρύτερα και πιο μακρινά μονοπάτια. Αυτό το μοντέλο έχει λάβει βραβεία για την τεχνολογία και το ελαφρύ σχεδιασμό που ενσωματώνει.

Οι αισθητήρες ακριβείας Prime, που βρίσκονται στον καρπό, βοηθούν στην παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας. Επιπλέον, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει τις εφαρμογές Polar Vantage M που ποσοτικοποιούν την εκπαίδευσή σας και βλέπετε τι αποτέλεσμα θα επιτύχετε στο σώμα σας. Μέσα στις ειδοποιήσεις, που θα γνωρίζετε μετά από κάθε ρουτίνα, είναι η ποσότητα των θερμίδων που καίγονται με βάση το βάρος, το ύψος, την ηλικία, το φύλο, το μέγιστο επιμέρους καρδιακό ρυθμό (HRmax) και το πόσο σκληρά εκπαιδεύετε. Επίσης, μπορείτε να ασκείτε κολύμβηση, η διαμόρφωσή του επιτρέπει την ανίχνευση του στυλ εγκεφαλικού επεισοδίου, του ρυθμού, των χτυπήματος και του χρόνου ανάπαυσης.

Μεταξύ των καινοτομιών που περιλαμβάνει το Polar smartwatch είναι ο εναλλάξιμος ιμάντας και η δυνατότητα ελέγχου των ειδοποιήσεων για κλήσεις, μηνύματα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συμβάντα ημερολογίου που έχετε λάβει στο τηλέφωνό σας. Μέσω της εφαρμογής Sleep Plus θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες ανάπαυσης και πώς μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή σας. Προκαλέστε τα όριά σας με το Polar Vantage M, ένα στρογγυλό ρολόι πολλαπλών αθλημάτων και τρεξίματος GPS για όσους αγαπούν τη δημιουργία νέων δίσκων. Αυτός ο λεπτός και ελαφρύς σύντροφος εκπαίδευσης σάς παρέχει όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Το Polar Vantage M είναι ένας συνδυασμός της τελευταίας αθλητικής τεχνολογίας και του ελαφρού σχεδιασμού.
Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού επόμενου επιπέδου καρπού
Η νέα τεχνολογία σύντηξης αισθητήρων Polar Precision Prime ™ διασφαλίζει ότι το Polar Vantage M παρακολουθεί με ακρίβεια τον καρδιακό σας ρυθμό από τον καρπό ακόμα και όταν η κατάσταση γίνεται σκληρή.

Χωρίς συμβιβασμούς με το στυλ σας:
Ταιριάξτε το Polar Vantage M σας με οποιαδήποτε εμφάνιση με ένα μεταβλητό βραχιολάκι. Επιλέξτε το αγαπημένο σας από την επιλογή του Polar ή χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε ζώνη με ελατήρια 22 mm.

Ο συνεργάτης σας «όλα σε ένα»:
Είτε στοχεύετε να βελτιώσετε το αγαπημένο σας άθλημα είτε θέλετε να μετρήσετε την απόδοσή σας σε διαφορετικά αθλήματα, το Polar Vantage M είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Κάντε την εργασία ορατή:
Το Polar Vantage M σάς βοηθά να ποσοτικοποιήσετε την προπόνησή σας και να δείτε πώς οι προπονήσεις σας τεντώνουν το σώμα σας με διαφορετικούς τρόπους.

Επιλέξτε από περισσότερα από 130 αθλήματα:
Με το Polar Vantage M μπορείτε να προσαρμόσετε μεμονωμένες ρυθμίσεις για κάθε ένα από τα αθλήματά σας.

Η τέλεια πλατφόρμα προπόνησης για τον αθλητή που αγαπά τα δεδομένα
Το Polar Vantage M λειτουργεί άψογα με το Polar Flow, το διαδικτυακό παράθυρο για την εκπαίδευση, τον ύπνο και τη δραστηριότητά σας. Με το Polar Flow όλα τα δεδομένα προπόνησής σας είναι εύκολα διαθέσιμα σε ένα μέρος.
Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας με άλλες διαδικτυακές αθλητικές κοινότητες, όπως το Strava ή το TrainingPeaks.
Σχεδιάστε, εκπαιδεύστε, αναλύστε
Παίρνετε ένα αυτόματο ημερολόγιο εκπαίδευσης, εκτεταμένα εργαλεία σχεδιασμού και ανάλυσης, αναφορές προόδου και την υποστήριξη της κοινότητας Polar Flow
Μοιραστείτε τα δεδομένα σας με τον προπονητή σας: Δώστε στον προπονητή σας πρόσβαση στα δεδομένα προπόνησής σας με τη δωρεάν υπηρεσία Polar Flow for Coach.


Χαρακτηριστικά:

Στιγμιότυπα χαρακτηριστικών:
Polar Precision Prime: Λάβετε ακριβή παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού με βάση τον καρπό ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.
Training Load Pro: Ποσοτικοποιήστε το στέλεχος της προπόνησης σας και δείτε πώς η προπόνησή σας τεντώνει τα διάφορα μέρη του σώματός σας.
Running Index: Λάβετε μια εκτίμηση για το τρέχον VO2max και δείτε πώς αναπτύσσεται η τρέχουσα απόδοση.
Πρόγραμμα εκτέλεσης: Αποκτήστε ένα προσωπικό και προσαρμοστικό πρόγραμμα κατάρτισης που ταιριάζει σε εσάς και τους στόχους σας.
Προφίλ αθλητισμού: Το Polar Vantage M υποστηρίζει πάνω από 130 διαφορετικά αθλήματα. Προσθέστε τα αγαπημένα σας αθλήματα στο Polar Vantage M σας στο Polar Flow.
Μετρήσεις κολύμβησης: Ακολουθήστε την πρόοδό σας στην πισίνα. Το Polar Vantage M ανιχνεύει αυτόματα τον καρδιακό σας ρυθμό, το στυλ κολύμβησης, την απόσταση, το ρυθμό, τις διαδρομές και τους χρόνους ανάπαυσης. Η απόσταση και τα κτυπήματα παρακολουθούνται επίσης σε κολύμπι σε ανοιχτό νερό.
Έξυπνες θερμίδες: Μάθετε ακριβώς πόσες θερμίδες έχετε κάψει με βάση το βάρος, το ύψος, την ηλικία, το φύλο, τον ατομικό μέγιστο καρδιακό ρυθμό (HRmax) και πόσο σκληρά προπονείστε.
Όφελος εκπαίδευσης: Λάβετε ενθαρρυντικά σχόλια αμέσως μετά την προπόνηση, περιγράφοντας το αποτέλεσμα της συνεδρίασης
Παρακολούθηση δραστηριότητας 24/7: Το Polar Vantage M παρακολουθεί βήματα, απόσταση, θερμίδες και ύπνο και σας δίνει έναν εξατομικευμένο στόχο δραστηριότητας για κάθε μέρα.
Συνεχής καρδιακός ρυθμός: Λάβετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς συμπεριφέρεται η καρδιά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Η συνεχής παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού σάς παρέχει ακόμη πιο ακριβή δεδομένα καύσης θερμίδων και δραστηριότητας και σας λέει τον χαμηλότερο και τον υψηλότερο καρδιακό ρυθμό της ημέρας σας.
Sleep Plus ™: Ο καλός ύπνος θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ανάκτησης και της απόδοσής σας. Το Polar Sleep Plus ™ ανιχνεύει αυτόματα το χρόνο, την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου σας.


Προδιαγραφές:

Διαστάσεις: 46 x 46 x 12,5 mm
Βάρος: 45 g
Οθόνη: Πάντα σε έγχρωμη οθόνη. Μέγεθος 1,2 ", ανάλυση 240 x 240.
Μπαταρία: 230 mAh Li pol. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 30 ώρες σε κατάσταση προπόνησης (καρδιακός ρυθμός GPS και καρπό).
GPS: Ενσωματωμένο GPS & GLONASS. Υποβοηθούμενο GPS για γρήγορους χρόνους διόρθωσης.
Συνδεσιμότητα: Χαμηλή ενέργεια Bluetooth. Προσαρμοσμένο καλώδιο USB για φόρτιση και συγχρονισμό δεδομένων.
Παρακολούθηση: Ώρα και ημερομηνία. Συναγερμός με αναβολή.
Γλώσσες διεπαφής χρήστη: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά, Φινλανδικά, Δανικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Ινδονησιακά, Τσέχικα
Αισθητήρες: Συμβατός με αισθητήρες καρδιακού ρυθμού Polar BLE.
Αντοχή στο νερό: Αδιάβροχο (WR30)


ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ:
Πολυ αθλητικό ρολόι Polar Vantage M
Καλώδιο φόρτισης
Εγχειρίδιο χρήστη Polar Vantage M
Ενημερωτική σημείωση


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Polar Vantage M Ρολόι ή άλλα προϊόντα της μάρκας Polar στην Ηλεκτρονικά κατηγορία στο runnerinn, είστε τυχεροί γιατί έχουμε μια μεγάλη προσφορά σε διάφορα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τρέξιμο και τρίαθλο δραστηριότητες με τον καλύτερο εξοπλισμό. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε επίσης την Ρολόγια συλλογή, μπορείτε να επιλέξετε τρέξιμο και τρίαθλο προϊόντα από Polar, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά Polar Vantage M Ρολόι

Χρώμα
Μαύρο
Λειτουργίες
Wrist heart rate
Glonass
Ταχύμετρα
Επιταχυνσιόμετρο
Καθημερινή δραστηριότητα
GPS

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

4.94 / 5

104 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Polar Vantage M Ρολόι

Καινοτομήστε για να συνεχίσετε να προσθέτετε

-

Το 430M polar που έχω είναι ξεπερασμένο και το πλεονέκτημα M polar ήταν μια καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα ήταν πολύ γρήγορα, αλλά τόσο το προϊόν όσο και η υπηρεσία ήταν σωστά

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Очень хорошие часы! По достава в мой город из Казахстана заняло месяц, всем доволен! Очень доступная цена!!!

Polar Vantage M Ρολόι

Τιμή-ποιότητα

-

Εξαιρετικό προϊόν αξίας για τα χρήματα. Έχω ήδη προτείνει αυτό το μοντέλο ρολογιού σε πολλούς ανθρώπους, έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα άτομο που ακολουθεί έναν ενεργό τρόπο ζωής και συμμετέχει σε διαγωνισμούς σε οποιοδήποτε επίπεδο!

Polar Vantage M Ρολόι

εντάξει αλλά πολύ μεγάλο

-

Το ρολόι είναι υπέροχο! Το μαγαζί είναι καλό. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι παρήγγειλα το ρολόι στις αρχές Νοεμβρίου και παρέλαβα το δέμα στις 20 Φεβρουαρίου. Δεν ξέρω τον λόγο για την τόσο μεγάλη παράδοση. Ως αποτέλεσμα, όλα είναι εντάξει, αλλά το ίζημα παρέμεινε

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Το λουράκι είναι πολύ σκληρό, καθόλου εύκαμπτο, το φλις λουράκι M 430 είναι ανώτερο από αυτό του Vantage M,

Polar Vantage M Ρολόι

Πολυ ωραία!!!!

-

Τα πράγματα ήρθαν με λίγη καθυστέρηση λόγω Πάσχα, Από ποιότητα φοβερή, Φοβερή εξυπηρέτηση από το κατάστημα με συνεχή ενημέρωση στα e-mail που έστειλα για καθυστέρηση προϊόντων, Θα ξανά παραγγείλω γιατί έμεινα πολύ ικανοποιημένος και φοβερές τιμές!!!!

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Δευτερεύουσα εξυπηρέτηση στο κατάστημα - παράδοση γενεθλίων ήταν λιγότερο από 8 ημέρες. Εδώ και 8 μήνες γαβγίζω με επετείους. Harn yakіst, για μια ώρα corystuvannya, το φαγητό δεν μαράθηκε. Περικοπή μπαταρίας 5-7 ημέρες. Στα παιδιά ετών υπάρχουν όλες οι απαραίτητες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της βασικής λειτουργίας της παρατήρησης του ύπνου. Το Nedolik είναι μια καθημερινή ουκρανική γλώσσα. Άριστη εξυπηρέτηση του καταστήματος - παράδοση ρολογιών έγινε σε μόλις 8 ημέρες. Χρησιμοποιώ ρολόγια εδώ και 8 μήνες. Καλή ποιότητα, χωρίς ερωτήσεις κατά τη χρήση. Η μπαταρία διαρκεί 5-7 ημέρες. Το ρολόι διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ χρήσιμης λειτουργίας παρακολούθησης ύπνου. Το μειονέκτημα είναι η έλλειψη ουκρανικής γλώσσας. Άριστη εξυπηρέτηση του καταστήματος - παράδοση ρολογιών έγινε σε μόλις 8 ημέρες. Χρησιμοποιώ ρολόγια εδώ και 8 μήνες. Καλή ποιότητα συναρμολόγησης, δεν προέκυψαν ερωτήσεις κατά την ώρα χρήσης. Η μπαταρία διαρκεί 5-7 ημέρες. Οι χρόνοι έχουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ χρήσιμης λειτουργίας παρακολούθησης ύπνου. Το μειονέκτημα είναι η έλλειψη ουκρανικής γλώσσας.

Polar Vantage M Ρολόι

Σούπερ

-

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, στο Μούρμανσκ σε 17 ημέρες. Η ποιότητα είναι εξαιρετική. Το ρολόι είναι σούπερ.

Polar Vantage M Ρολόι

Εξαιρετικός προμηθευτής

-

Γρήγορη παράδοση και ποιότητα)))

Polar Vantage M Ρολόι

Συγχαρητήρια

-

Προϊόν σε πολύ καλή κατάσταση, είμαι ευχαριστημένος, είναι αυτό που ήθελα

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantagw m

-

Εκτός του ότι δεν είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο πολικής πλεονεκτικής m, είναι ένα πραγματικά καλό αθλητικό ρολόι, εύκολο στη χρήση και καλή μπαταρία.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Το ρολόι είναι όμορφο, άνετο και εύκολο στη χρήση.

Polar Vantage M Ρολόι

Ανασκόπηση

-

Ικανοποιημένος από το κατάστημα. Τα εμπορεύματα ήρθαν στη Ρωσία αρκετά γρήγορα, ήταν γεμάτα με υψηλή ποιότητα. Η τιμή του προϊόντος είναι χαμηλότερη από την παρόμοια στη Ρωσία. Σας ευχαριστώ. Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Polar Vantage M Ρολόι

Εξαιρετική

-

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από το bikeinn

Polar Vantage M Ρολόι

Ρτλικά

-

Доставка в Украину выполнилась в указанные сроки. Посылка в целом упакована хорошо, сама коробка со часовими была во идеальном состоянии, никем до меня не открывалась. Часами очень доволен, тем более за такую цену, у нас 30% дороже. Буду заказывать здесь ещё.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Εξαιρετικό ρολόι, πολύ πλήρες και απλό στη χρήση. 10/10

Polar Vantage M Ρολόι

Καλή επιλογή για τρέξιμο

-

Ένα από τα καλύτερα ρολόγια τρεξίματος, υπέροχο gps. Οι μπαταρίες διαρκούν μια εβδομάδα. Ο παλμός είναι ακριβής με ακόμη και αργό τρέξιμο, με διάλειμμα και ρυθμό - χρειάζεστε ακόμα ένα στήθος.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Το προϊόν έφτασε γρήγορα, ωστόσο το κουτί του προϊόντος έφτασε χτυπημένο, το ρολόι σε καλή κατάσταση.

Polar Vantage M Ρολόι

Πολικός

-

Καλά να περάσετε όπως βλέπετε! Η παράδοση δεν ήταν γρήγορη, δεν σχετίζεται με το θέμα, είναι η πώληση την Black Friday και το ταχυδρομείο θα είναι πλήρης έκπτωση! Η τιμή για το ζαμπόν ήταν σούπερ!

Polar Vantage M Ρολόι

Отзыв о часах и доставке

-

Огромное спасибо! Сайт удобный, доставка быстрая, качество товара идеальное, цены восхитительные. Спасибо!!!!

Polar Vantage M Ρολόι

Πρόστιμο

-

Το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Polar Vantage M Ρολόι

Συνιστώ

-

Ήρθε γρήγορα. Προϊόν καλής ποιότητας.

Polar Vantage M Ρολόι

Συνιστώ να αγοράσετε.

-

Το ρολόι παραδόθηκε περισσότερο από ό,τι δηλώθηκε, αλλά όχι κρίσιμο, για 2 ημέρες. Συσκευασμένο καλά. Δοκιμασμένο αμέσως, υπέροχο ρολόι τρεξίματος, το GPS δείχνει με ακρίβεια την απόσταση. Η λειτουργικότητα είναι εύκολα κατανοητή.

Polar Vantage M Ρολόι

Ωραίο ρολόι

-

Η παραγγελία ήρθε γρήγορα σε 2 εβδομάδες. Συσκευασμένο καλά. Δοκίμασα το ρολόι. Όλα λειτουργούν. Συνιστάται από το κατάστημα

Polar Vantage M Ρολόι

Σούπερ ρολόι!

-

Το πρώτο μου πολυτελές αθλητικό ρολόι από την POLAR! Σας ευχαριστώ!

Polar Vantage M Ρολόι

Υπέροχο ρολόι σε εξαιρετική τιμή!

-

Ίσως η καλύτερη αναλογία τιμής/απόδοσης. Πιο λειτουργικό από το μοντέλο 430, αλλά ανώτερο από όλες τις απόψεις, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας εντοπισμού θέσης GPS και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Εξαιρετική επιλογή μετά την κυκλοφορία νέων μοντέλων με μειωμένο κόστος!

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Τα εμπορεύματα έφτασαν γρήγορα. Λειτουργικότητα - περισσότερο από! Ευχαριστώ πολύ!

Polar Vantage M Ρολόι

Πολική πλεονεκτική θέση m ελήφθη

-

Μου αρέσει το ρολόι, έφτασε σχεδόν όπως είχε υποσχεθεί, 3 μέρες καθυστέρηση και, πιστεύω, λόγω του ότι είχαμε διακοπές. Πριν από αυτό χρησιμοποιούσα Polar 430. Φυσικά είναι πολύ πιο απλά και η διάρκεια φόρτισης είναι εντελώς μη ικανοποιητική. Δεν ήταν αρκετό για μεγάλες προπονήσεις, ειδικά σε κρύο καιρό. Το Vantage σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση πιο κατατοπιστικά, είναι άνετα, ακόμα πιο εύκολα από το 430. Μέχρι στιγμής, είμαι ικανοποιημένος.

Polar Vantage M Ρολόι

Σχολιασμός

-

Συνιστώ την αγορά να φτάσει γρήγορα και όλα ήταν πολύ καλά

Polar Vantage M Ρολόι

Duzhe vdyachny

-

Τα εμπορεύματα έφτασαν στην Ουκρανία σε 5 ημέρες. Dyakuyu! Ήταν καλά συσκευασμένο, ώστε να μην συρρικνώνεται κατά τη μεταφορά. Η εξυπηρέτηση είναι εντάξει. Θα το συστήσω στους φίλους μου :)

Polar Vantage M Ρολόι

Πολικό πλεονέκτημα m

-

Хорошие часы. Все соответствует описанию. Прибыли во время.

Polar Vantage M Ρολόι

Ωραίο ρολόι

-

Κομψό και άνετο για αθλητικό ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Η επετηρίδα είναι kayfovy

-

Είναι μια θαυματουργή χρονιά. Φαίνεται υπέροχο. Η λειτουργικότητα είναι ιδιαίτερα καλή για μένα! Η παραγγελία έφτασε σε 19 ημέρες (περιοχή Πολτάβα).

Polar Vantage M Ρολόι

Πολικό ρολόι

-

Πολύ εύκολο στη χρήση ρολόι. Λειτουργεί τέλεια.

Polar Vantage M Ρολόι

Μεγάλος

-

Μόλις έλαβα το ρολόι μου. Εξαιρετικά εύκολος συγχρονισμός με την εφαρμογή Polar Flow, την οποία είχα ήδη με το M400. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Polar Vantage M Ρολόι

Πολικό πλεονέκτημα m

-

Часы прибыли быстро с учётом всех локдаунов, магазину за оперативность работы отметка "отличагно Спасибо! Ваши цены прекрасны, сервис отличный, буду заказывать у вас впредь. Επεξεργασία: хороши для триатлона, пока будут использоваться без нагрудного пульсометра, далее посмор

Polar Vantage M Ρολόι

Μεγάλος

-

Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, πολύ καλό για όσους αναζητούν κορυφαίο ρολόι.

Polar Vantage M Ρολόι

καλύτερο από το αναμενόμενο

-

Το πακέτο είχε προετοιμαστεί αμέσως για αποστολή και είχε αποσταλεί μετά την πληρωμή. Παραδόθηκε έγκαιρα - όπως είχε υποσχεθεί, το μεγαλύτερο μέρος της καθυστέρησης αφορούσε τον εκτελωνισμό. Το ίδιο το Vantage M είναι απλά υπέροχο, τώρα δοκιμάζω τις επιλογές και τις δυνατότητές του, όλα λειτουργούν όπως περιγράφεται. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο τη συσκευή όσο και τον πωλητή.

Polar Vantage M Ρολόι

Καλός.

-

Ήρθε για 9 ημέρες στο Tver - ευχαριστημένος. Όλα λειτουργούν. Αντικατάσταση για Polar M430. Όλες οι απαραίτητες λειτουργίες είναι εκεί, εκτός από τη λήψη του κομματιού. Ο αισθητήρας παλμών στο πρώτο τέμπο έδωσε ένα παιχνίδι - μέσο καρδιακό ρυθμό 120 bpm. Λοιπόν, δεν υπήρχαν μεγάλες ελπίδες για τα οπτικά, διαφορετικά είναι αρκετά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στη Ρωσική Ομοσπονδία είναι 5-7 K πιο ακριβά.

Polar Vantage M Ρολόι

Πολικό πλεονέκτημα m

-

Εξαιρετικό προϊόν. Η παράδοση ήταν πολύ γρήγορη.

Polar Vantage M Ρολόι

Ωραίο και καλό ρολόι

-

Λειτουργεί καλά για τρέξιμο κ.λπ.

Polar Vantage M Ρολόι

Εξοχος

-

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά μου. Χρησιμοποιώ το Polar M200 για σχεδόν 4 χρόνια και αυτή η αλλαγή είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Παρήγγειλα στο site ένα πολυσπορ ρολόι Polar Vantage M. Το προϊόν αποστέλλεται την ημέρα της παραγγελίας από την Ολλανδία. Το δέμα έφτασε την καθορισμένη ώρα σε 17 ημέρες. Τα εμπορεύματα αντιστοιχούν στα δηλωθέντα, στο τελωνείο ανοίχτηκε το δέμα και επισυνάπτεται η πράξη του τελωνειακού ελέγχου. Η συσκευασία του κατασκευαστή είναι άθικτη. Έχει επιβληθεί τέλος τελωνείου. Βασιστείτε λοιπόν σε επιπλέον κόστος με την πληρωμή του ΦΠΑ. Είμαι ικανοποιημένος με την αγορά.

Polar Vantage M Ρολόι

Το μαγαζί είναι καλό

-

Δεν θα μιλήσω για το ίδιο το ρολόι, υπάρχουν πολλές κριτικές. Πρώτα αποφασίστε για το μοντέλο και μετά παραγγείλετε. Όσο για το κατάστημα. Η τιμή είναι 4 χιλιάδες χαμηλότερη από ό, τι στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης. Δεν υπήρχε χρέωση τελωνείου, μάλλον περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή αποστολής. Πριν το Zelenodolsk (40 χλμ. από το Καζάν), ήρθε σε 15 ημέρες. Περίπου 5 ημέρες μετά την αποστολή, η κατάσταση δεν άλλαξε, μετά κρεμάστηκαν για εξαγωγή για 7 ημέρες, έφτασε στη Ρωσία απίστευτα γρήγορα, 3 ημέρες. Καλά συσκευασμένο, επιπλέον κουτί, περιτύλιγμα με φυσαλίδες και ακόμη και ένα εγγενές κουτί ρολογιού. Η αποστολή ήταν από την Ολλανδία. Συμβουλεύω το κατάστημα.

Polar Vantage M Ρολόι

μου αρέσει

-

Πολύ καλό ρολόι, γεμάτο όλες τις προσδοκίες, είναι επίσης πολύ όμορφο.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Η αποστολή είναι γρήγορη και η παράδοση επίσης.Το ρολόι είναι καλό, υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε για έναν αθλητή.

Polar Vantage M Ρολόι

Υπέροχο ρολόι

-

Το αγόρασα ως ένα παγκόσμιο αθλητικό ρολόι που είναι πάντα μαζί σας. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα έναν υπολογιστή ποδηλασίας Garmin 500, αλλά από τότε που άρχισα να τρέχω πιο συχνά, δεν ήταν επιλογή να τα έχω πάντα μαζί μου και αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση σε Polar. Η διαφορά με την τιμή στη Ρωσική Ομοσπονδία, αν και όχι μεγάλη, αλλά ευχάριστη. Το προϊόν έφτασε σε περίπου 2 εβδομάδες. Για ένα μήνα χρήσης, μόνο θετικές εντυπώσεις. Τώρα σκοπεύω να αγοράσω έναν αισθητήρα παλμών, ταχύτητας και ρυθμού για το ποδήλατο. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών στο ρολόι, αν και προηγμένος, δεν συμβαδίζει πάντα με πραγματικούς δείκτες. Ήμουν ευχαριστημένος με τη λειτουργία Nightly Recharge - μπορείτε να δείτε αμέσως πόσο αργά το πάτε για ύπνο ή μερικά ποτήρια κρασί επηρεάζει την αποκατάσταση :)).Γενικά, το ρολόι σε κάνει να ακολουθείς πιο σωστό τρόπο ζωής, σου θυμίζει προπόνηση και προσφέρει επιλογές προπόνησης.

Polar Vantage M Ρολόι

Πολύ καλή ποιότητα

-

Λειτουργεί τέλεια, η μπαταρία διαρκεί πολύ, θα αγοράσω άλλη για την κόρη μου

Polar Vantage M Ρολόι

Καλή αγορά

-

καλή αγορά κάντε μια άλλη αγορά για την κυρία μου, το λάτρεψα

Polar Vantage M Ρολόι

Εξοχος

-

Μεγάλη τιμή, γρήγορη παράδοση στη χώρα, μετά θέματα τελωνείου, αλλά δεν είναι αυτός ο προμηθευτής. Το ρολόι ξεπέρασε τις προσδοκίες. Συνδέεται με αισθητήρες αμέσως, αλλά όχι με όλα τα smartphone, έχετε υπόψη σας. Συνιστώ τον πωλητή.

Polar Vantage M Ρολόι

Υπέροχο προϊόν

-

Το αγόρασα για να το δώσω στον γιο μου και είναι ευχαριστημένος με αυτό.

Polar Vantage M Ρολόι

Υπέροχο ρολόι

-

Βασικά όλα όσα χρειάζεστε για τρέξιμο. Το μόνο που λείπει κατά τη γνώμη μου είναι ένα βαρόμετρο.

Polar Vantage M Ρολόι

Το λατρεύω!

-

Η εγκατάσταση πήγε ομαλά, μπορούσα να λάβω όλα τα δεδομένα από το παλιό μου ρολόι Polar! Και σίγουρα αξίζει τον κόπο να αγοράσετε τη νέα έκδοση, ο χειρισμός είναι πολύ πιο εύκολος. Το μόνο αρνητικό σημείο ήταν η παράδοση, καθώς περίμεναν 1 μήνα.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Αγόρασε το χωράφι τους m430. Ικανοποιημένος για ώρες, αλλά η φωτεινότητα της οθόνης λείπει λίγο. Η παράδοση στην Ουκρανία διήρκεσε 3 εβδομάδες. Η πληρωμή του τελωνείου έγινε ακριβώς στο ταχυδρομείο.

Polar Vantage M Ρολόι

Νικέλιο

-

Ευέλικτη εξυπηρέτηση πελατών. Παράδοση σε κατάλληλο χρόνο (περιορισμός). Συμβατό προϊόν.

Polar Vantage M Ρολόι

Πολικό πλεονέκτημα m

-

Καλή υποδοχή και αρκετά γρήγορα παρά τον περιορισμό τίποτα να πω, πολύ καλή εξυπηρέτηση

Polar Vantage M Ρολόι

Πολύ ικανοποιημένοι

-

Αυτή είναι η πρώτη μου αγορά από την Trekkinn. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά. Η παράδοση ήταν εγκαίρως. Η συσκευασία είναι καλά συσκευασμένη και το δέμα παραλαμβάνεται σε καλή κατάσταση.

Polar Vantage M Ρολόι

Ολων των ειδών

-

Otrimav το έτος του χρόνου αμέσως. 200 EUR με παράδοση.

Polar Vantage M Ρολόι

Μια καλή επιλογή

-

Μου άρεσε πολύ το ρολόι. Ιδανική σχέση ποιότητας / τιμής. Η παράδοση ήταν περίπου ένα μήνα. Όλα συσκευάστηκαν τέλεια

Polar Vantage M Ρολόι

Εξοχος!

-

Γρήγορη παράδοση στη Ρωσία 6 ημέρες πριν από το Bryansk! Υπέροχο προϊόν. Η τιμή είναι 7 χιλιάδες φθηνότερη από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ρωσία με παράδοση! Δεν υπήρξαν προβλήματα στο τελωνείο, πλήρωσα δασμό (250r) στο ταχυδρομείο και το πήρα αμέσως. Το μαγαζί μου άρεσε πολύ, θα παραγγείλω κι άλλο, H10 σαλιάρα).

Polar Vantage M Ρολόι

δροσερό ρολόι

-

Μου άρεσαν πολύ όλα. Ευχαριστώ πολύ. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το ρολόι. Θα παραγγείλω περισσότερα προϊόντα από αυτό το κατάστημα.

Polar Vantage M Ρολόι

Εξαιρετικό προϊόν

-

Χάρη στο κατάστημα μας για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση ... το προϊόν μου Vintage M fleece έφτασε σε άριστη κατάσταση και έγκαιρα για παράδοση .... ένα εξαιρετικό προϊόν που ικανοποιεί αυτό που χρειάζομαι για την εκπαίδευσή μου ... thanks runnering ... Επιτυχίες !!!!

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Εξαιρετικό μαγαζί. Γρήγορη αποστολή και παράδοση. Όπως το ρολόι.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Σπουδαία επιλογή. Γρήγορη αποστολή και παράδοση. Χρειάστηκαν μόνο 8 ημέρες για την Καλούγκα. Το ρολόι είναι εξαιρετικό.

Polar Vantage M Ρολόι

Για τα χρήματα η καλύτερη επιλογή

-

Στη Ρωσία, για ένα τέτοιο ρολόι ζητούν 5 τρ. περισσότερο. Έφτασε πολύ γρήγορα, καλά συσκευασμένο.

Polar Vantage M Ρολόι

καλό προϊόν

-

Το ρολόι ήρθε στην Ουκρανία γρήγορα, σε 9 ημέρες. Το ρολόι είναι πολύ καλό, ο παλμός μετριέται καλά. Δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κανένα μειονέκτημα. Συνιστώ το κατάστημα εξαιρετικό.

Polar Vantage M Ρολόι

Η οθόνη είναι πολύ αχνή

-

Το προϊόν έφθασε έγκαιρα. Νέα σφραγισμένη συσκευασία. Απογοητευμένος μόνο από την οθόνη, η οποία είναι πολύ αμυδρό και δύσκολο να δει τα χαρακτηριστικά. όταν είναι σε τρόπο κατάρτισης είναι σαφές, αλλά πρέπει να περιηγηθείτε στο ρολόι μου πριν από αυτό.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ το κατάστημα παρέλαβε το ρολόι γρήγορα, μετά από 9 μέρες. Το ρολόι είναι εξαιρετικό, μου άρεσε, προτείνω αυτό το κατάστημα.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Το ρολόι ήρθε στη Ρωσική Ομοσπονδία - όλα είναι εντάξει, η ποιότητα είναι στο επίπεδο, η παράδοση λειτούργησε γρήγορα. Συνιστώ.

Polar Vantage M Ρολόι

Τα πράγματα είναι καλά

-

Το δέμα ήρθε στην Ουκρανία σε 16 ημέρες. Είναι αλήθεια ότι στο Ukrposhta το έχασαν ήδη στο τμήμα και έψαχναν για 3 ημέρες !!! Έπρεπε να είμαι νευρικός. Αλλά βρέθηκε. Άρα δεν υπάρχουν παράπονα για το κατάστημα. Και το προϊόν είναι επίσης εξαιρετικό και όπως αναμενόταν. Αλλά η Ukrposhta είναι ανεπιτυχής.

Polar Vantage M Ρολόι

Εξαιρετικό προϊόν!

-

Γρηγορη διανομή. Καλώς περιτυλιγμένο και πολύ υψηλής ποιότητας έξυπνο ρολόι!

Polar Vantage M Ρολόι

Καλό προϊόν ποιότητας, μεγάλη αξία για τα χρήματα

-

Τα προϊόντα συσκευάζονται και παραδίδονται καλά. Πολύ καλή χρήση Παρά το γεγονός ότι κολλήσει με ένα μικρό ποσό του φόρου προορισμού Αλλά μπορεί να δεχθεί

Polar Vantage M Ρολόι

Καλά προϊόντα

-

Τα προϊόντα συσκευάζονται και παραδίδονται καλά. Πολύ καλή χρήση Παρά το γεγονός ότι κολλήσει με ένα μικρό ποσό του φόρου προορισμού Αλλά μπορεί να δεχθεί

Polar Vantage M Ρολόι

Προϊόντα καλής ποιότητας, εξαιρετικής ποιότητας

-

Τα προϊόντα συσκευάζονται και παραδίδονται καλά. Πολύ καλή χρήση Παρά το γεγονός ότι κολλήσει με ένα μικρό ποσό του φόρου προορισμού Αλλά μπορεί να δεχθεί

Polar Vantage M Ρολόι

Καλύτερος

-

Γρήγορη παράδοση, καλό wach

Polar Vantage M Ρολόι

όλα είναι υπέροχα

-

Παρελήφθη με παράδοση στο Καζάν σε 18 ημέρες. Υπέροχο ρολόι, αγαπώ την ποιότητα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στον αθλητισμό, αλλά πιστεύω ότι όλα θα είναι σούπερ

Polar Vantage M Ρολόι

Μετακινήθηκε από ανάφλεξη

-

Ζουν 2 φορές περισσότερο, η οθόνη είναι πάντα ενεργή, η κατάσταση του cardio φορτίου είναι ακριβώς στο ρολόι

Polar Vantage M Ρολόι

Τα ρολόγια είναι φωτιά!

-

Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας-ευκολίας στη σειρά αθλητικών ρολογιών (Polar, Garmin, Suonto). Τα Garmin είναι πολύ ακριβά, τα Swanto δεν είναι ενημερωτικά και άβολα στην υποστήριξη smartphone. Οι πολικοί για αυτήν την τιμή και την ευκολία της πολικής ροής μπορούν να συγχωρεθούν για μικρές ελλείψεις στην ανάλυση της οθόνης και έναν σκληρό ιμάντα). Πηγαίνω για ερασιτεχνικό σκι, κολύμπι, στο γυμναστήριο. Στα σκι το χρησιμοποιώ με Polar OH1. Όλες οι προσδοκίες είναι δικαιολογημένες. Προηγουμένως, χρησιμοποιούσα το Samsung frontier s3 για τρέξιμο, αυτό είναι ένα παιχνίδι σε σύγκριση με το Polar, βασισμένο σε προπονητικές εργασίες και μετρήσεις φυσικών παραμέτρων. Η ποιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι σε υψηλό επίπεδο: γρήγορη παράδοση, καλύτερες τιμές!!!

Polar Vantage M Ρολόι

Υπέροχο αθλητικό ρολόι

-

Λειτουργικότητα, σχεδιασμός, κόστος - αυτά είναι τεράστια πλεονεκτήματα και πλεονεκτήματα των ρολογιών. Και ο αισθητήρας παλμών λειτουργεί σχεδόν ομαλά και σωστά. Ένα από τα μειονεκτήματα είναι η οθόνη, η οποία μπορεί να γρατσουνιστεί, σας συμβουλεύω να κολλήσετε αμέσως το γυαλί ή το φιλμ. Το ρολόι είναι εξαιρετικό για κάθε άθλημα

Polar Vantage M Ρολόι

Ανασκόπηση

-

Γειά σου! Θα ξεκινήσω με το δυσάρεστο, η παράδοση είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερη από ό,τι αναφέρεται, παραδόθηκε στη χώρα εγκαίρως και γύρισε σε όλη τη χώρα για μια εβδομάδα, αυτό είναι ένα τζάμπα της ουκρανικής αποστολής. Τώρα είναι απλά ευχάριστο, το ρολόι είναι πολύ ελαφρύ, δεν ζορίζεται, είναι πολύ άνετο, κολύμπησα στην πισίνα, μετρούν τους παλμούς, μετρούν την απόσταση, αναγνωρίζουν και το στυλ κολύμβησης! Έτρεξε, όλα εμφανίζονται καθαρά, παλμός, ρυθμός, χρόνος και απόσταση! Επέλεξα το ρολόι για πολύ καιρό, μεταξύ Polar και Garmin, Η επιλογή έπεσε στην Polar, αυτό δεν είναι το πρώτο μου ρολόι από την Polar. Πολύ ικανοποιημένος με την αγορά! Η αναλογία τιμής και λειτουργικότητας, νομίζω ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός! Ευχαριστώ κατάστημα! Συνιστώ!

Polar Vantage M Ρολόι

Μια καλή επιλογή

-

Γενικά είμαι ικανοποιημένος με την αγορά... Συνδέεται καλά με το τηλέφωνο, δείχνει πληροφορίες για SMS και κλήσεις, δεδομένα από τον αισθητήρα στήθους. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας καρδιακών παλμών μπορεί να είναι αξιόπιστος. Είναι κρίμα που δεν υπάρχει ηχητική ειδοποίηση για την υπέρβαση του επιθυμητού παλμού... Και η οθόνη θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινή. Δώστε προσοχή στο μήκος του ιμάντα - ένα κοντό δεν θα σας επιτρέψει να το φορέσετε πάνω από τα ρούχα ... Αλλά μπορείτε να αγοράσετε μη αυθεντικά λουράκια στο Ebey.

Polar Vantage M Ρολόι

Vantage m

-

Όλα ήταν υπέροχα

Polar Vantage M Ρολόι

Ολα ειναι καλά

-

Λίγο μεγάλη παράδοση. Παρήγγειλε 4.01, πήρε 17.01 Γενικά, όλα είναι καλά, προτείνω

Polar Vantage M Ρολόι

Καλά προϊόντα

-

Εργαστείτε υπέροχα! Ταχεία αποστολή.

Polar Vantage M Ρολόι

Τόσο χαρούμενος

-

Το πρώτο μου ρολόι εκπαίδευσης, τόσο ικανοποιημένο, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εύκολο να καταλάβει, πιπέρι σε περισσότερη δραστηριότητα.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Καλή αξία για τα χρήματα. Αξιόπιστος πωλητής.

Polar Vantage M Ρολόι

Ωραίο ρολόι

-

Κοίτα καλά. Σταθερή εργασία!

Polar Vantage M Ρολόι

Отлично

-

Немного тускловатый экран при повседневной носке. Но при тренировках на улице все отлично

Polar Vantage M Ρολόι

Εύκολο στη χρήση!

-

Προσωπικά, είναι ευκολότερο να χρησιμοποιηθεί από την Garmin. Η οθόνη ήταν επίσης ένα καλό προϊόν που ήταν εύκολο να το δεις.

Polar Vantage M Ρολόι

Vantage m

-

Όλα είναι εντάξει, αποστέλλονται σε κουτί. - ο συνδυασμός με το τηλέφωνο δεν διαιρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι ειδοποιήσεις από το τηλέφωνο δεν έρχονται, καθώς ο χρόνος σύνδεσης είναι μικρός, νομίζω ότι το θέμα είναι στο τηλέφωνο ή κάτι με το πρόγραμμα πολικών ροών για το Android. Αργότερα θα προσπαθήσω με ένα άλλο τηλέφωνο. Ελέγξαμε τα πάντα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων των αδειών χρήσης. Διαφορετικά, δεν υπάρχουν προβλήματα με το ρολόι, μέχρι να κολυμπήσω σε αυτά, θα συμπληρώσω την αναθεώρηση αργότερα.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vintage m

-

Εξαιρετική αγαθά, το κατάστημα ελέγχου όλα τα αγαθά εξαιρετικής ποιότητας και να παραδοθεί εγκαίρως

Polar Vantage M Ρολόι

Ευτυχισμένος

-

Φτάνω πολύ καλά, έκανα δύο αγορές σε διαφορετικές ημερομηνίες και όλα πήγαν πολύ καλά και επίσης καλύτερη τιμή, είμαι χαρούμενος. Θα δούμε για ένα μήνα πώς λειτουργεί και θα σας πω. Το άλλο που αγοράζετε είναι τέλειο.

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Εξαιρετική ποιότητα και προσοχή. Συνιστώμενο προϊόν 100%. Το Polar εξελίσσεται όλο και περισσότερο.

Polar Vantage M Ρολόι

Καλός

-

Σούπερ καλό

Polar Vantage M Ρολόι

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Τώρα με ένα όργανο παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας!

-

Το ρολόι είναι πολύ κομψό! Πολλές λειτουργίες, όλα που χρειάζεστε, εμφανίζονται: απόσταση, χρόνος, παλμός, ρυθμός. Επιπλέον για την τιμή, την παράδοση, τη συσκευασία. Τα πάντα είναι διαφανή, προσβάσιμα. Ό, τι μου αρέσει!

Polar Vantage M Ρολόι

Vantage m

-

Παραδόθηκε εγκαίρως, συσκευάστηκε πολύ καλά. Το χρησιμοποιώ για ώρες για αρκετές ημέρες, ενημερώθηκε χωρίς προβλήματα, λειτουργούν όλες οι δηλωμένες λειτουργίες. Το συνιστώ.

Polar Vantage M Ρολόι

Καλή παρακολούθηση

-

Αξιόπιστη και ακριβής, το ρολόι μου επιτρέπει να βελτιώσω την εκπαίδευσή μου χάρη στις ζώνες FC, το προφίλ multisport είναι κορυφαίο.

Polar Vantage M Ρολόι

Μεγάλο προϊόν.

-

Ήμουν ύποπτος για το κατάστημα στην αρχή, αλλά έψαξα και είδα ευνοϊκές παρατηρήσεις σχετικά με το site και αποφάσισα να αγοράσω (κατέβαλα λιγότερο από το ήμισυ της αξίας του προϊόντος στη χώρα μου). Δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ, 100% αξιόπιστη ιστοσελίδα και ένα εξαιρετικό προϊόν με προσιτή τιμή. (Χρειάστηκαν 40 ημέρες για να φτάσει το προϊόν).

Polar Vantage M Ρολόι

Μεγάλο ρολόι φυσικής κατάστασης

-

Ευχαριστώ για την γρήγορη παράδοση εγκαίρως. Το ρολόι είναι πολύ άνετο, διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για τον αθλητισμό και την παρακολούθηση δραστηριοτήτων. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - σχεδόν 6 ημέρες με 4 εκπαιδευτικές συνεδρίες και παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού 24/7. Συνιστάται για όλους τους ανθρώπους που αναζητούν ένα τέλειο ρολόι πολλαπλών αναρτήσεων.

Polar Vantage M Ρολόι

Καταπληκτικό smartwatch!

-

Μόνο έξυπνο γυμναστήριο και υγεία που αξίζει να επενδύσετε!

Polar Vantage M Ρολόι

Καλό προϊόν

-

Εξαιρετικό προϊόν Χρειάστηκαν 3 ημέρες περισσότερο από ό, τι αναμενόταν να φτάσει, αλλά ήταν σε άριστη κατάσταση, το απολαμβάνω

Polar Vantage M Ρολόι

Κομψή σχεδίαση

-

Αγόρασα το Polar Vantage M από το Trekinn.com σε πολύ λογική τιμή. Η ναυτιλία ήταν γρήγορη. Αυτό είναι το 4ο Polar μου και χρησιμοποίησα στο παρελθόν M400. Μου αρέσει ο κομψός σχεδιασμός του Vantage M. Μεγάλο ρολόι!

Polar Vantage M Ρολόι

Polar vantage m

-

Όλα είναι ωραία, γρήγορη παράδοση, αρχίζοντας να δοκιμάζετε το προϊόν.

Polar Vantage M Ρολόι

Μεγάλο προϊόν που προτείνουμε

-

Γεια σας το χρησιμοποιώ για πρωινή jog μου, αλλά και για κολύμπι. δουλεύει αναρωτιέται τι όταν λένε κάποιες σχετικά με τον φωτισμό στο νερό, τι ενδιαφέρον για να δει κανείς κάτω από το νερό όταν κολυμπάμε κολυμπάμε. Σε 1 χιλιόμετρο πόσες φορές το άτομο σταμάτησε για να ελέγξει το χρόνο του ... Για το τζόγκινγκ ενδιαφέρον για την καρδιά όταν κάνετε split ή είναι χρήσιμο να δουλέψουμε καλά. να σας προτείνουμε χωρίς πρόβλημα. Γρήγορη παράδοση.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

Σχετικά προϊόντα

clouse menu Κλείσιμο
up up