up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar Vantage M2 Ρολόι

plus
Polar

Polar Vantage M2 Ρολόι

Περιγραφή προϊόντος Polar Vantage M2 Ρολόι

Το ρολόι Polar Vantage M2 multisport GPS είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός απόδοσης, λειτουργικότητας και συμπεριφοράς αθλητών. Σας προσφέρει την καθοδήγηση και τα δεδομένα για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ισχυρότερες και βασικές λειτουργίες έξυπνου ρολογιού για να σας κρατήσουμε συνδεδεμένους. Το Polar Vantage M2 είναι ο σύντροφος σας σε ένα δρόμο στο δρόμο για νέα PR.

Χαρακτηριστικά:

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ
Αφήστε τον αθλητή σας να λάμψει με το ευρύ φάσμα των χαρακτηριστικών που προσφέρονται στο Polar Vantage M2. Οπτικοποιήστε την απόδοση του σώματός σας και βρείτε την εξατομικευμένη καθοδήγηση που χρειάζεστε για να επιτυγχάνετε συνεχώς τους στόχους σας - σήμερα, αύριο, είμαστε μαζί σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΗ
Εκπαιδεύστε πιο έξυπνα, όχι πιο δύσκολα, βελτιώστε την απόδοσή σας σε πραγματικό χρόνο με πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και την ετοιμότητά σας. Το Polar Vantage M2 παρακολουθεί αυτόματα τον ύπνο και την ανάκαμψη, ώστε να γνωρίζετε πότε μπορείτε να προωθήσετε με ασφάλεια το σώμα σας.

Μείνετε έξυπνος, αισθανθείτε τον αθλητισμό
Η ακρίβεια και η ακρίβεια είναι κρίσιμα για την παρακολούθηση της προόδου. Αφήστε την προηγμένη τεχνολογία στο Polar Vantage M2 να κάνει τη δουλειά ενώ εστιάζετε στην επίτευξη των στόχων σας. Λειτουργίες Smartwatch όπως χειριστήρια μουσικής, ειδοποιήσεις καιρού και ώθησης βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ ένα ρυθμό.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ M2
Όσον αφορά την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, διαφορετικά αθλήματα έχουν διαφορετικές ανάγκες. Το Polar Vantage M2 σας προσφέρει πολλές λύσεις παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού - επιλέξτε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στα αθλήματα και τις συνθήκες σας.

PRECISION PRIME ™
Το Polar Vantage M2 χρησιμοποιεί την τεχνολογία σύντηξης αισθητήρα Polar Precision Prime ™ για να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό από τον καρπό. Αυτή η καινοτομία συνδυάζει τη μέτρηση του οπτικού καρδιακού ρυθμού με άλλες τεχνολογίες αισθητήρων προκειμένου να αποκλείσει την ακούσια κίνηση που μπορεί να διαταράξει το σήμα του καρδιακού ρυθμού και να παράγει αναξιόπιστες μετρήσεις.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ POLAR H10 HEATE RATE
Όταν χρειάζεστε απαράμιλλη ακρίβεια, συνδυάστε το Polar Vantage M2 με τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού Polar H10, το χρυσό πρότυπο παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού. Ο αισθητήρας καρδιακού ρυθμού Polar H10 και ο ιμάντας στο στήθος Polar Pro είναι η βέλτιστη επιλογή για προπόνηση με διαστήματα, αθλήματα ρακέτας ή οποιαδήποτε αθλήματα με άφθονη κίνηση των χεριών.

Μπορείτε να αγοράσετε τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού Polar H10 ξεχωριστά.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΟΛΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Το Polar Verity Sense είναι ένας οπτικός αισθητήρας καρδιακού ρυθμού που μπορείτε να φορέσετε στον άνω βραχίονα ή στο αντιβράχιο σας. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εάν δεν μπορείτε να φορέσετε ένα ρολόι στον καρπό σας στο άθλημά σας ή εάν βρείτε το λουράκι στο στήθος δυσάρεστο να φορέσετε. Το Polar Verity Sense διαθέτει άνετο υφασμάτινο περιβραχιόνιο και είναι εύκολο να το φορέσετε και να το απογειώσετε.

Το Polar Verity Sense είναι επίσης ο καλύτερος φίλος του κολυμβητή: περιλαμβάνει ένα κλιπ που συνδέει τον αισθητήρα στα γυαλιά κολύμβησης και μια εσωτερική μνήμη, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τη συνεδρία της πισίνας σας και να το ανεβάσετε στο Polar Flow μετά.

Το Polar Verity Sense πωλείται ξεχωριστά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ
Το Nightly Recharge ™ είναι μια μέτρηση ανάκαμψης κατά τη διάρκεια της νύχτας που σας δείχνει πόσο καλά αναρρώνετε από τις απαιτήσεις της ημέρας σας. Σας βοηθά να κάνετε βέλτιστες επιλογές στην καθημερινή σας ζωή για να διατηρήσετε τη συνολική ευημερία και να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φοράτε το Polar Vantage M2 κατά τη διάρκεια της νύχτας - η μέτρηση της νύχτας είναι εντελώς αυτόματη.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ
Η ανάκαμψη από το συνολικό άγχος παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των επιδόσεων, στη βέλτιστη λειτουργία της ημέρας, στην ευεξία και στην υγεία. Το Nightly Recharge σας λέει πόσο καλά το σώμα σας μπόρεσε να ανακάμψει από την πίεση που προκλήθηκε από την προπόνηση και άλλες απαιτήσεις της ημέρας σας.

ΤΡΕΝΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ
Με τη νυχτερινή επαναφόρτιση, γνωρίζετε εάν το σώμα σας είναι έτοιμο να το κάνει ή αν είναι καλύτερα να το πάρετε πιο εύκολο για μια μέρα.

ΙΣΟΡΘΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
Το Nightly Recharge ™ σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας ακόμα και όταν οι πόροι σας είναι χαμηλοί. Η εφαρμογή Polar Flow σας προσφέρει συμβουλές για το πώς να εκπαιδεύσετε, να κοιμηθείτε καλύτερα και να ρυθμίσετε τα επίπεδα ενέργειας σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΔΗΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ FITSPARK ™
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι είδους προπόνηση πρέπει να κάνετε; Ο εκπαιδευτικός οδηγός FitSpark ™ προσφέρει καθημερινά προπονήσεις κατ 'απαίτηση που ταιριάζουν με την ανάκτηση, το επίπεδο φυσικής κατάστασης και το ιστορικό προπόνησής σας.

ΕΤΟΙΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ
Το FitSpark σας προσφέρει διαφορετικούς τύπους προπονήσεων για να διαλέξετε κάθε μέρα. Οι προπονήσεις είναι εύκολα διαθέσιμες στο αθλητικό σας ρολόι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΝΟΥΤΙ
Οι προπονήσεις FitSpark είναι βελτιστοποιημένες ώστε να ταιριάζουν με την ανάκτηση, το επίπεδο φυσικής κατάστασης και το ιστορικό προπόνησής σας.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Το ρολόι σας καθοδηγεί σε κάθε συνεδρία, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο καλύτερο μέρος: τη χαρά της άσκησης.

Το FitSpark διατηρεί την εκπαίδευσή σας ευέλικτη με διαφορετικούς τύπους καθημερινών προπονήσεων: καρδιο, δύναμη και υποστήριξη.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ PRO ™
Όταν προπονείστε, τα διάφορα συστήματα του σώματός σας τεντώνουν Με το Polar Vantage M2, έχετε μια ολιστική εικόνα για το πώς οι προπονήσεις σας καταπολεμούν αυτά τα διαφορετικά συστήματα και πώς επηρεάζει την απόδοσή σας.

ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΡΔΙΟΥ
Η τιμή του Cardio Load σας δείχνει πόση ένταση ασκήθηκε στην προπόνηση σας στο καρδιαγγειακό σας σύστημα. Υπολογίζεται μετά από κάθε προπόνηση από τα δεδομένα του καρδιακού σας ρυθμού.

Το Cardio Load υπολογίζεται ως ώθηση προπόνησης (TRIMP), μια κοινώς αποδεκτή μέθοδος για τον ποσοτικό προσδιορισμό του φορτίου προπόνησης.

ΦΟΡΤΙΟ
Το Perceived Load είναι μια τιμή που λαμβάνει υπόψη τη δική σας υποκειμενική εμπειρία για το πόσο απαιτητική ήταν η προπόνηση σας.

Το κλειδί για την εξισορρόπηση μεταξύ της προπόνησης και της ανάπαυσης είναι να μάθετε να ακούτε το σώμα σας και να συνδυάζετε το υποκειμενικό σας συναίσθημα με τα δεδομένα που λαμβάνετε από το Polar Vantage M2. Αυτό είναι κάτι που οι αθλητές μαθαίνουν κάνοντας και τα δεδομένα προπόνησής σας θα σας βοηθήσουν να μάθετε να γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας.

Το αντιληπτό φορτίο σας ποσοτικοποιείται με το ποσοστό της αντιληπτής άσκησης (RPE), μια επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο για τον ποσοτικό προσδιορισμό του φορτίου εκπαίδευσης. Τα αντιληπτά επίπεδα φόρτωσης υποδεικνύουν πόσο δύσκολο συγκρίθηκε μια περίοδος προπόνησης με τον μέσο όρο της περιόδου σύνδεσης από τις τελευταίες 90 ημέρες.

ΣΤΡΑΝΗ & ΑΝΟΧΗ
Εκτός από το φορτίο προπόνησης από μεμονωμένες προπονήσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο το Cardio Load αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου - τη σχέση μεταξύ πίεσης και ανοχής.

Το στέλεχος δείχνει πόσο έχετε τεντωθεί τον τελευταίο καιρό με την προπόνηση. Δείχνει το μέσο ημερήσιο φορτίο σας από τις τελευταίες 7 ημέρες.

Η ανοχή περιγράφει πόσο προετοιμασμένοι είστε για να αντέξετε την καρδιο κατάρτιση Δείχνει το μέσο ημερήσιο φορτίο σας τις τελευταίες 28 ημέρες. Για να βελτιώσετε την ανοχή σας στην καρδιο κατάρτιση, αυξήστε αργά την προπόνησή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το Cardio Load Status σας εξετάζει πώς συγκρίνεται το στέλεχος σας με την ανοχή σας και εκτιμά πώς η προπόνησή σας επηρεάζει το σώμα σας.

ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΑΣ
Με το Polar Running Program, η προπόνηση για μια τρέχουσα εκδήλωση είναι ευκολότερη από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την απόσταση και να ορίσετε την ημερομηνία σας και το Polar Flow σάς δημιουργεί ένα προσωπικό και προσαρμοστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που βασίζεται στις μεμονωμένες μετρήσεις σας. Το σχέδιό σας προσαρμόζεται ανάλογα με την πρόοδό σας.

ΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΑΣ
Κάθε προπόνηση διατίθεται βολικά στο Polar Vantage M2 σας. Το ρολόι σας καθοδηγεί σε κάθε προπόνηση, που σας λέει εάν πρέπει να το κάνετε πιο εύκολο ή να πιέσετε λίγο πιο σκληρά.

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Το προπονητικό σας πρόγραμμα συνοδεύεται από προπόνηση δύναμης, πυρήνα και κινητικότητας για να σας κρατήσει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας του αγώνα. Μπορείτε να κάνετε τις προπονήσεις άνετα στο σπίτι και τα βίντεο οδηγιών σας βοηθούν σε κάθε συνεδρία.

ΕΝΤΑΣΗ ΠΑΝΩ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ ΣΕ.
Μουσικά στοιχεία ελέγχου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Πρόγνωση καιρού

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ FUELWISE ™ SMART FUELING ASSISTANT
Όταν κάνετε μια μακρά προπόνηση ή έναν αγώνα, είναι σημαντικό να διατηρήσετε επαρκή επίπεδα ενέργειας και ενυδάτωσης. Ο βοηθός έξυπνου καυσίμου FuelWise ™ σας βοηθά να βρείτε τον βέλτιστο τρόπο ανεφοδιασμού του σώματός σας κατά τη διάρκεια μιας μεγαλύτερης περιόδου, ώστε να είστε σε θέση να συνεχίσετε και να αποδίδετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟ
Τείνετε να ξεχάσετε να τροφοδοτείτε τη μεσαία περίοδο Η έξυπνη υπενθύμιση τροφοδοσίας σάς ενημερώνει πότε είναι ώρα να ανεφοδιάσετε και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε επαρκή επίπεδα ενέργειας καθ 'όλη τη διάρκεια της συνεδρίας σας.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ
Το FuelWise σάς δίνει μια εκτίμηση για το πόσα υδατάνθρακες θα πρέπει να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας, οπότε θα γνωρίζετε πόσα καύσιμα πρέπει να έχετε μαζί σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΕΛΤΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ
Το FuelWise σας προσφέρει ένα εξατομικευμένο περίγραμμα καυσίμου που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, έτσι ώστε να λειτουργεί για το σώμα σας με τον βέλτιστο τρόπο.

Μείνετε ενεργειακοί με την υπενθύμιση SMART CARBS
Το FuelWise ™ υπολογίζει αυτόματα πόσους υδατάνθρακες χρειάζεστε για τη συνεδρία σας. Παρακολουθεί τις ενεργειακές σας δαπάνες κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και προσαρμόζει τις αυτόματες υπενθυμίσεις τροφοδοσίας για να ταιριάζει με την κατανάλωση υδατανθράκων, έτσι ώστε να αισθάνεστε ενεργοποιημένοι μέχρι το τέλος.

ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΔΡΑΝΕΤΕ
Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια υπενθύμιση ποτού στα επιλεγμένα διαστήματα και το FuelWise ™ φροντίζει να θυμάστε να ενυδατώνετε τακτικά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ 130+ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολική ροή:

Προγραμματίστε την εκπαίδευσή σας:
Προγραμματίστε όλη την εκπαίδευσή σας από μεμονωμένες προπονήσεις έως πλήρη σεζόν

Αναλύστε τα αποτελέσματά σας:
Βγείτε στην καρδιά της απόδοσής σας με τα εκτεταμένα εργαλεία ανάλυσης εκπαίδευσης.

Μοιραστείτε με τον προπονητή σας:
Μοιραστείτε τα δεδομένα εκπαίδευσης με τον προπονητή σας ή το PT με τη δωρεάν υπηρεσία Polar Flow for Coach.

Γίνετε κοινωνικοί:
Μοιραστείτε τις καλύτερες στιγμές σας, εγγραφείτε σε ομάδες και αφήστε την κοινότητα Polar Flow να σας βοηθήσει στο δρόμο σας προς τους στόχους σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 46 x 46 x 12,5 mm
Υλικά: Θήκη από πολυμερές ενισχυμένο με ίνες γυαλιού. Πλαίσιο, κουμπιά και αγκράφα STAINLESS STEEL.
Μπαταρία: 230 mAh Li pol. Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 30 ώρες σε λειτουργία προπόνησης (GPS και καρδιακός ρυθμός βάσει καρπού) ή έως 5 ημέρες σε λειτουργία παρακολούθησης με συνεχή παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού. Διατίθενται πολλές επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας.
Συνδεσιμότητα: Χαμηλή ενέργεια Bluetooth. Προσαρμοσμένο καλώδιο USB για φόρτιση και συγχρονισμό δεδομένων.
Γλώσσες διεπαφής χρήστη: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά, Φινλανδικά, Δανικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Ινδονησιακά, Τσέχικα, Ιαπωνικά, Κινέζικα (απλοποιημένα)
Αντοχή στο νερό: Ανθεκτικό στο νερό (WR30)
Βάρος: 45,5 g με βραχιολάκι, 28,5 g χωρίς βραχιολάκι
Οθόνη: Πάντα σε έγχρωμη οθόνη. Σκληρός επενδεδυμένος φακός με PMMA. Μέγεθος 1,2 ", ανάλυση 240 x 240.
GPS: Ενσωματωμένο GPS & GLONASS. Υποβοηθούμενο GPS για γρήγορους χρόνους διόρθωσης
Παρακολούθηση: Ώρα και ημερομηνία. Συναγερμός με αναβολή.
Αισθητήρες: Συμβατός με όλους τους τυπικούς αισθητήρες καρδιακού ρυθμού BLE, αισθητήρες ρυθμού λειτουργίας και ισχύος, καθώς και ταχύτητες κύκλου, ρυθμό και αισθητήρες ισχύος.

Στο κουτί:

Ρολόι πολλαπλών αθλημάτων Polar Vantage M2
Βραχιόλι (περιλαμβάνονται και οι δύο επιλογές μεγέθους)
Καλώδιο φόρτισης
Εγχειρίδιο χρήστη Polar Vantage M2
Ενημερωτικό σημείωμαΜην περιμένετε άλλο και αγοράστε Polar Vantage M2 Ρολόι με τις καλύτερες συνθήκες αποστολής και στην καλύτερη τιμή. Επιπλέον, σε runnerinn μπορείτε να βρείτε άλλους Ρολόγια προϊόντων στην Ηλεκτρονικά κατηγορία που μπορεί να συμπληρώσει την παραγγελία σας. Αγοράστε Polar Vantage M2 Ρολόι και λάβετε το συντομότερο δυνατό. Ρίξτε μια ματιά σε Ρολόγια ευκαιρίες και επιλέξτε τις καλύτερες προσφορές μας.

Χαρακτηριστικά Polar Vantage M2 Ρολόι

Χρώμα
Μαύρο
Λειτουργίες
Επιταχυνσιόμετρο
GPS
Ταχύμετρα
Wrist heart rate
Glonass
Καθημερινή δραστηριότητα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

20 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Polar Vantage M2 Ρολόι

Τα καλύτερα για την τιμή τους!

-

Για το πρώτο ρολόι, απλώς μια ιδανική αναλογία λειτουργικότητας, ποιότητας και τιμής.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Το καλύτερο ρολόι σε αυτή την τιμή

-

Καλό ρολόι για τρέξιμο. Η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Πολύ άνετο ρολόι!

-

Ελαφρύ στο χέρι, είναι βολικό να πατάτε τα κουμπιά ενώ τρέχετε και να ρυθμίζετε τις οθόνες με τον δικό σας τρόπο.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Εξαιρετική ομάδα και προσοχή

-

Το ρολόι είναι τέλειο για όλα τα είδη αθλημάτων, το έχω δοκιμάσει στην πισίνα και δουλεύει σούπερ καλά, και για τρέξιμο, το GPS είναι πολύ ακριβές, σίγουρα θα το αγόραζα ξανά στο μέλλον. Η προσοχή του Bikeinn ήταν εξαιρετική, η αποστολή δεν καθυστέρησε και έφτασε σε τέλεια κατάσταση, συνιστάται 100%

Polar Vantage M2 Ρολόι

Τάξη

-

Φωτιά! Ολα ειναι καλά! Ολα ειναι καλά! Ολα ειναι καλά

Polar Vantage M2 Ρολόι

Πληρωμή για τα εμπορεύματα

-

1. Η πληρωμή πρέπει να γίνει κατά την παράδοση 2. Η πληρωμή να γίνει με κάρτα Visa ή Masrecart

Polar Vantage M2 Ρολόι

Οπως διαφημίζεται

-

Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά. Ήταν όπως διαφημιζόταν και ταίριαζε με την προβλεπόμενη χρήση του ρολογιού.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Πολύ τίμια αγορά

-

Σας παρέχει όλες τις υποσχέσεις του μέχρι τώρα. Πολύ καλή αγορά.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Φανταστικός

-

Έχω χρησιμοποιήσει ένα Polar στο παρελθόν και συνεχίζω να χρησιμοποιώ τη μάρκα επειδή τα προϊόντα είναι φανταστικά.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Все ok

-

Пришло быстрей указанного срока. Часы в целости и сохранности. Спасибо.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Εξοχος

-

Φτάνω στην αναμενόμενη ώρα, και μέχρι στιγμής η λειτουργία του ήταν εξαιρετική. Ευχαριστώ!!

Polar Vantage M2 Ρολόι

Πολύ ικανοποιημένοι !!

-

Ελαφρύ, ακριβές και ανθεκτικό!!

Polar Vantage M2 Ρολόι

Polar vantage m2 - υπέροχο!

-

Ακόμα κι αν η παραγγελία χρειάστηκε μερικές εβδομάδες για να φτάσει, άξιζε. Αυτό το Vantage M2 διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και δεδομένα που παρουσιάζονται με παραμέτρους για καλύτερη κατανόηση. Πραγματικά ευχαριστημένος με αυτό, πολύ καλό GPS και αισθητήρας ρυθμού εστίας. Οι ειδοποιήσεις και τα στοιχεία ελέγχου μουσικής λειτουργούν καλά. Είναι 5 αστέρια!

Polar Vantage M2 Ρολόι

εξαιρετικό δώρο

-

Εξαιρετικό δώρο, χωρίς αμφιβολία ένα διαφοροποιημένο και λειτουργικό smartwatch!

Polar Vantage M2 Ρολόι

Καλή αγορά

-

Όλα σωστά σύμφωνα με την αγορά. Ένα καλό έξυπνο ρολόι καθημερινά.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Εξαιρετικό "παιχνίδι"

-

Λειτουργικό, εύκολο στη χρήση και επίσης φαίνεται καλό. Η αποστολή ήταν τέλεια!

Polar Vantage M2 Ρολόι

Vantage m2

-

Εξαιρετικό ρολόι με εξαιρετική λειτουργικότητα, κομψή εμφάνιση στο χέρι. Το πήρα για τζόκινγκ, πολύ ευχαριστημένος από την αγορά!

Polar Vantage M2 Ρολόι

Εξαιρετικό ρολόι

-

Εξαιρετικό sportwatch. Ο σχεδιασμός είναι φοβερός. Πολύ ακριβής και καλή ανάγνωση

Polar Vantage M2 Ρολόι

εξαιρετικό προϊόν. ευχαριστώ.

-

εξαιρετικό προϊόν. ευχαριστώ. Αντιστοιχεί στα δηλωθέντα χαρακτηριστικά.

Polar Vantage M2 Ρολόι

Αποτελεσματικός

-

Αναμφίβολα ένα όμορφο ρολόι, πολύ άνετο λουράκι. Η ανάγνωση του καρδιακού ρυθμού είναι η βέλτιστη. Παραγγέλνω για πρώτη φορά εδώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Όλα 5 αστέρια.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο
up up