up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Powergym Recoplus Box 15 Μονάδες Μήλο

Powergym Recoplus Box 15 Μονάδες Μήλο

plus
Powergym

Powergym Recoplus Box 15 Μονάδες Μήλο

Περιγραφή προϊόντος Powergym Recoplus Box 15 Μονάδες Μήλο

RECOPLUS


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ με υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα


Ισχυροί φορέας μετά τη διατροφή άσκησης


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Κατά τη διάρκεια της φυσικής άσκησης και λόγω της έντασης των μυών, ορμονικοί παράγοντες όπως η κορτιζόλη και η αύξηση των ελεύθερων ριζών, οι μυϊκές ίνες σχισμένο και, επιπλέον, αποθέματα ενέργειας, ειδικά γλυκογόνο, να μειώσει επίσης μαζί με τα επίπεδα της γλουταμίνης, αλυσίδα υποκατάστημα αμινοξέα και βιταμίνη Ε


Ο οργανισμός μας, όταν η άσκηση έχει ολοκληρωθεί, είναι τώρα σε κατάσταση ανάκαμψης, ο μεταβολισμός είναι δεκτικοί στην ανάκαμψη των θρεπτικών ουσιών και μπορούν να αναγεννηθούν μυϊκές δομές και να αποκαταστήσει τα αποθέματα ενέργειας που έχουν να ελαττωθούν ή να χρησιμοποιηθεί.


Recoplus είναι ένα ισχυρό, πλήρες αθλητικό συμπλήρωμα αποκατάστασης, συνιστάται για κάθε αθλητή και παρέχει τις ακόλουθες θρεπτικές ουσίες βασικά?


* Υδατάνθρακες? η οποία φυσικά διεγείρουν ινσουλίνη, η οποία βοηθά να επάγει μια καθαρή σύνθεση των πρωτεϊνών και να επαναφορτίσει τις αποθηκεύει ενέργεια στον μυ (γλυκογόνο).

* Πρωτεΐνες? παρέχουν αρκετή αμινοξέα για την ανάπλαση και τη βελτίωση των μυϊκές δομές καταστραφεί κατά τη διάρκεια της άσκησης για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις νέες προσπάθειες.

* L λευκίνη? Το "κλειδί" αμινοξύ στην επανεκκίνηση του σχηματισμού της μυϊκής πρωτεΐνης

* Κερσετίνη? ένα βιοφλαβονοειδών με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα που ανακουφίζει την περίσσεια των ελευθέρων ριζών που παράγονται κατά τη διάρκεια της άσκησης, η βελτίωση μετά την ανάκτηση της άσκησης.

* Πολυβιταμινούχο ορυκτών συγκρότημα? το οποίο περιέχει, μεταξύ άλλων: βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο, νάτριο και κάλιο που βοηθούν με τη γενική ανάκτησης οργανικών.


Αθλητική διατροφή και τα συμπληρώματα με Recoplus είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και συνιστάται ιδιαίτερα για?


* Ανάκτηση επίπεδα ενέργειας. Αποφεύγει το αίσθημα της κόπωσης.

* Επιταχύνει την ανάρρωση, επιτρέποντας νέες προσπάθειες για να ικανοποιηθούν νωρίτερα.

* Ενισχύει την αναγέννηση των μυών για βέλτιστη απόδοση.

* Καταπολεμά τη δράση των ελεύθερων ριζών, ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.


Recoplus είναι ένα πλήρες και αποτελεσματικό συμπλήρωμα αποκατάστασης που λειτουργεί για κάθε άθλημα.Συνιστώμενη ημερήσια δόση

MIX 80g. (1packet) σε 300ml. νερό αμέσως μετά την άσκηση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Δόση DIARIA RECOMENDADA


ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

(Ανά 100g.)

Ενέργεια: 367 Kcal.

Πρωτεΐνες: 25 g.

Υδατάνθρακες: 64,8 γρ.

Λίπη: 0,86 g.


ΘΡΕΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

(Ανά 80 g).

L Λευκίνη: 3 g.

Κερσετίνη: 500 mg.

Κάλιο: 300 mg.

Βιταμίνη C: 180 mg.

Βιταμίνη Ε: 30 mg.

Βιταμίνη Β3: 16 mg.

Ψευδάργυρος: 10 mg.

Σίδηρος: 8,1 mg.

Βιταμίνη Β5: 6 mg.

Βιταμίνη Β6: 1,4 mg.

Βιταμίνη Β2: 1,4 mg.

Βιταμίνη Β1: 1.100 mcg.

Η βιταμίνη Β9: 200 mcg.

Βιοτίνη: 50 mcg.

Σελήνιο: 39 mcg.

Βιταμίνη Β12: 2,5 mcg.


Κουτί οθόνη 15 πακέτων: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


ΓΕΥΣΗ: μήλο


ALLERGENS

Περιέχει προϊόντα που προέρχονται από το γάλα και σόγιας. Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης


Συχνές ερωτήσεις


Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται να λάβει Recoplus;

Όποτε υπάρχει σωματική δραστηριότητα ορισμένη ένταση ή όγκου προπόνησης, μπορείτε να πάρετε αυτό το αθλητικό συμπλήρωμα. Σε ισχύ ή κατάρτισης μηχανή ασκήσεις, από τη διάρκεια 30 λεπτών ή για αερόβια άσκηση περισσότερο από 45 λεπτά. διάρκεια. Η ανάκτηση των ενεργειακών αποθεμάτων., Η ανάπλαση των μυών και η μείωση του οξειδωτικού στρες που επιτυγχάνεται με τη λήψη των σπορ συμπληρώνουν Recoplus αμέσως μετά την άσκηση και η σωστή ανάκαμψη είναι απαραίτητη για τη βελτίωση. Με τη χρήση του Recoplus μια αίσθηση της ανάκτησης ενέργειας και μείωση της κόπωσης και πόνο των μυών θα σημειωθεί μετά την άσκηση.

Επιπλέον, η πολύ έντονη άσκηση ή ότι ένα μεγάλο φόρτο εργασίας, λαμβάνοντας Recoplus μόλις τελείωσε βοηθά στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος σε τέλεια τάξη και την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών που παράγονται σε συνδυασμό με τη βελτίωση στην αθλητική διατροφή


Είναι καλύτερο να ληφθεί Recoplus κάθε μέρα, ή απλώς την κατάρτιση μέρες;

Πάρτε μόνο τις ημέρες προπόνησης, μετά την άσκηση.


Θα πρέπει να πάρετε ένα υπόλοιπο σπάσει;

Όχι, στην πραγματικότητα, αν τρένο με μια ορισμένη ένταση ή έχετε ένα μεγάλο όγκο κατάρτισης, Recoplus είναι ένα βασικό συμπλήρωμα και είναι απαραίτητες για μια ενεργητική και μυϊκή αποκατάσταση.


Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητικών συμπληρωμάτων Recuperox, Glutapower και Recoplus;

Η αρχή διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι Recoplus αποτελεί αναπόσπαστο αθλητικό συμπλήρωμα το οποίο χρησιμεύει ως ένα αθλητικό συμπλήρωμα για οποιοδήποτε σπορ όταν ο στόχος είναι η ανάκτηση είτε μυϊκή ή οργανικά ενέργειας, ειδικά ανακούφιση οξειδωτικό στρες και υπερκορτιζολαιμία εγγενή σε ορισμένες προσπάθειες.

Η Glutapower αθλητικό συμπλήρωμα είναι ένα αναγεννητή που επικεντρώνεται περισσότερο στην αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια της άσκησης, ιδιαίτερα μυϊκή άσκηση. Αυτό το συμπλήρωμα είναι πολύ κατάλληλο για βαριά φορτία άσκηση και όταν επαγγελματικής κατάρτισης υπερβαίνει το 5 ή 6 ώρες άσκησης την εβδομάδα.

Το αθλητικό συμπλήρωμα Recuperox είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι πολύ κατάλληλο σε αθλήματα που απαιτούν μια βελτίωση στην ανάκτηση και την αναγέννηση σε ορισμένες δομές που έχουν υποστεί βλάβη κατά τη διάρκεια της άσκησης, όπως μυϊκού ιστού ή του συνδετικού ιστού μεταξύ των αρθρώσεων, συμπεριλαμβανομένης της μετά από έναν τραυματισμό.

Είναι, επίσης, ανακουφίζει από την υπερβολική οξειδωτικό στρες μετά από έντονη ή πολύ εκτεταμένη άσκηση και χρησιμοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις με το αθλητικό συμπλήρωμα Powerflex απόκτηση μια εξαιρετική συνεργική επίδραση σε αρθρώσεις.


Μπορεί αυτά τα αθλήματα συμπληρώματα συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον ή να λαμβάνονται από κοινού;

Ναι, μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν αντενδείξεις μεταξύ τους. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι είναι το φορτίο κατάρτισης ή / και η ένταση της άσκησης που καθορίζει την ανάγκη να εισαγάγει περισσότερα συμπληρώματα για να βελτιώσει την ενεργειακή ανάκτηση, μυϊκή αναγέννηση ή την προστασία και την αποκατάσταση των αρθρώσεων.


Θα πρέπει να πάρετε επιπλέον συμπυκνώματα πρωτεϊνών;

Εάν έχετε σημαντική απώλεια μυϊκής μάζας, ναι, γιατί είστε κατάρτισης για τη βελτίωση της μυϊκής μάζας ή επειδή έχετε μεγάλη μυϊκή καταπόνηση λόγω του είδους της άσκησης που θα λάβετε μέρος. Συνιστάται να μην υπερβαίνει την απόλυτη μέγιστη 2,5 g πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους ανά ημέρα


Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της RECOPLUS αθλητικών συμπληρωμάτων και GLUTAPOWER.

Ερώτηση ήδη απαντηθεί παραπάνω, αλλά για λίγο? η RecoPlus αθλητικό συμπλήρωμα είναι μια βασική, πλήρης, αναπόσπαστο αναγεννητή και η Glutapower αθλητικό συμπλήρωμα είναι πιο ειδικά για τους μυς για πολύ έντονης προπόνησης.Μετά την εκπαίδευση? Ποια αθλητικό συμπλήρωμα είναι καλύτερη, RECOPLUS, GLUTAPOWER Ή BCAA'S;

Αν έχετε να επιλέξετε μόνο ένα αθλητικό συμπλήρωμα αναγεννητή, Recoplus είναι το ολοκλήρωμα, βασικό αναγεννητή κατ 'εξοχήν, οπότε πρώτα θα Recoplus, στη συνέχεια, ανάλογα με την ένταση της άσκησης θα μπορούσε να περιλαμβάνει και άλλα αναγεννητές όπως Glutapower, Recuperox ή Power BCAA του.


Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητικών συμπληρωμάτων Recuperox και Recoplus

Recoplus είναι το ολοκλήρωμα, βασικό regenerational αθλητικό συμπλήρωμα για κάθε αθλητή. Από την άλλη πλευρά, Recuperox δεν αναλάβει τα αποθηκεύει ενέργεια, για παράδειγμα, αλλά είναι ένα αναγεννητή των αρθρώσεων και των μυών ιστών, ανακουφίζει επίσης το οξειδωτικό στρες, μαζί με τις συνέπειές της, όταν είναι υπερβολική λόγω άσκησης: Η υπερβολική φλεγμονή, αργή ανάκαμψη, πρόωρη κυτταρική γήρανση κ.λπ.


Ξέρετε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν Powergym Recoplus Box 15 Μονάδες Μήλο μοναδική. Αν σας ενδιαφέρει Powergym Recoplus Box 15 Μονάδες Μήλο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προϊόν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα μας runnerinn. Η εκτεταμένη μας αναψυκτικά συλλογή θα σας επιβεβαιώσει ότι έχετε βρει ακριβώς αυτό που ψάχνετε και να απολαύσετε τρέξιμο και τρίαθλο δραστηριότητα στο έπακρο. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της αγοράς σε runnerinn και μπείτε στη μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα.

Χαρακτηριστικά Powergym Recoplus Box 15 Μονάδες Μήλο

Χρώμα
Λευκό
Μπλε
Υποκατηγορίες
Recovery
Τύπος προϊόντος
Φάκελος
Ποσότητα
Κουτί
Εκπαίδευση
Αργότερα
Καφεΐνη
Χωρίς καφεΐνη

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up