Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Xero Shoes

Xero Shoes
Σχετικά με Xero Shoes
Τα Xero Shoes είναι μια πρωτοποριακή μάρκα που συνδυάζει χαρμονικά την άνεση και την απόδοση στον τομέα των είδων οροφής. Με έμφαση στην ελευθερία κίνησης και την εμπειρία κοντά στο έδαφος, τα Xero Shoes έχουν επαναστατήσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και εμπνέονται από τα είδη οροφής. Η ιστορία των Xero Shoes αρχίζει με μια απλή αλλά βαθιά ιδέα - ότι τα παπούτσια θα έπρεπε να επιτρέπουν στα πόδια να κινούνται φυσιολογικά, αντιγράφοντας την εμπειρία να βρίσκεστε ξυπόλυτοι, παρέχοντας τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα. Η μάρκα ιδρύθηκε από τον Steven Sashen και την Lena Phoenix το 2009, ενθαρρυνόμενοι από την πάθος τους για υγιεινή ζωή και ενεργειακές δραστηριότητες.
Συλλέγοντας έμπνευση από τους Ταραχούμαρα Ινδιάνων του Μεξικού, γνωστούς για τον υπομοναδικό τους τρέξιμο σε σανδάλια, οι ιδρυτές ενεργοποιήθηκαν για να αναπτύξουν είδη οροφής που θα επιτρέπουν στους εφημεριδιούχους να ταπεινωθούν στην εγγενή τους βιομηχανική. Αυτή η ταξιδιωτική οδήγησε στη δημιουργία μιας σειράς είδων οροφής που εορτάζει την ευχαρίστηση της κίνησης. Με μια πλούσια ιστορία που βασίζεται στην επιθυμία να ελευθερώσει το πλήρες δυναμικό της ανθρώπινης κίνησης, τα Xero Shoes συνεχίζουν να ταξιδεύουν τους αθλητές και τους θαυμαστές όλων των ηλικιών, για να επικοινωνήσουν με τα περιβάλλοντα τους μέσω των ποδιών τους.

Που η Άνεση Συναντά την Απόδοση

Τα Xero Shoes προσφέρουν μια ποικιλόμορφη συλλογή που προορίζεται για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Τα Xero shoes για άνδρες περιλαμβάνουν μια ποικιλία επιλογών, από τα γήπεδο για τρέξιμο που παρέχουν μια αισθησιακή εμπειρία ξυπόλυτου, μέχρι τα γήπεδα για τρέξιμο σε δυνατά τεράστια εδάφη. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά στιλιστικών και λειτουργικών είδων οροφής από τα Xero shoes για γυναίκες, είτε βάζουν τα διαδρομές ή εξερευνούν τα οικιακά περιβάλλοντα. Επιπλέον, τα Xero Shoes διασφαλίζουν ότι οι νεότεροι περιπατητές δεν εγκαταλείπονται, με μια σειρά Xero shoes για παιδιά που προτερολογούν την άνεση και την ανάπτυξη. Xero Shoes Running έχει αναπτύξει μια σειρά προηγμένων επιλογών που προωθούν μια φυσιολογική στροφή για τους επιθυμητές τρέξιμου. Τα παπούτσια για τρέξιμο έχουν σχεδιαστεί με ένα μινιμαλιστικό προσδιορισμό, ενισχύοντας την κατάλληλη μορφή και ενισχύ