Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start Black Friday

Deze Black Friday 2023 om runnerinn wordt legendarisch.

Black Friday staat bekend als de dag waarop duizenden winkels en bedrijven in veel landen over de hele wereld (oorspronkelijk de Verenigde Staten) hun prijzen verlagen, zodat miljoenen klanten alles kunnen kopen wat ze willen tegen ongelooflijke prijzen en klaar voor Kerst met geweldige cadeaus. Weet jij al wat je deze Black Friday wilt kopen? Vind in runnerinn alles wat je nodig hebt!

Bestelling volgen:
Ga naar uw account om uw bestelling te allen tijde te kunnen volgen. Zodra de artikelen het magazijn hebben verlaten, sturen we u bovendien een e-mail om u te laten weten dat uw pakket is verzonden. In de e-mail zullen we een link opnemen waarmee u het pakket kunt volgen en de verzendstatus van uw bestelling kunt zien.

Bestel transport:
Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u uw verzendoptie kiezen zodra u alle artikelen aan het winkelmandje heeft toegevoegd. We sturen je bestelling met de geselecteerde koeriersdienst en je ontvangt alle trackinginformatie per e-mail. .

Retourneren en terugbetaling:
Als u niet tevreden bent met uw bestelling nadat deze is aangekomen, kunt u het product aan ons retourneren en de prijs van het geretourneerde product terugkrijgen. Je hebt 30 dagen vanaf het moment dat je de aankoop hebt ontvangen om deze te retourneren. Ga naar MIJN ACCOUNT om te retourneren.

Wanneer is Black Friday?

De volgende Black Friday is 24 November. Deze geweldige dag vindt elk jaar plaats op de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. In runnerinn verlengen we het tot Cyber ​​​​Monday en het begint vanaf vrijdag 17 November.

Profiteer van geweldige kortingen op Black Friday in onze grote verscheidenheid aan producten die we hebben voorbereid in runnerinn zodat u zich laat meeslepen door de wens om te kopen wat je hebt het meeste nodig om je doelen in je favoriete sport te voltooien en te bereiken.

Profiteer van de ongelooflijke Black Friday-aanbiedingen en bereid je voor op Kerstmis , winkelen voor je partner, kind, nicht of neef, ouders of vrienden of andere dierbaren.

Geschiedenis van Black Friday

Er zijn verschillende theorieën die de ware oorsprong van Black Friday beschrijven. Een van hen zegt dat de term "Black Friday" voor het eerst werd gebruikt op 24 september 1869, als gevolg van de financiële ineenstorting veroorzaakt door Jay Gould en Jim Fisk, die leidde tot de failliete honderden bedrijven op Wall Street.

Een eeuw later blokkeerde de stad Philadelphia het verkeer met kerstinkopen na Thanksgiving, met deze term verwijzend naar de chaos in de stad. Dit is het verhaal dat misschien het meest lijkt op de huidige geest van Black Friday. The New York Times creëerde de term in 1975, om hetzelfde scenario te beschrijven dat werd veroorzaakt door de verkoop in New York na Thanksgiving. bedankt.

Daarom is er geen exacte datum voor waarop Black Friday begon , maar de traditie bestaat al meer dan 50 jaar in de Verenigde Staten, en veel landen over de hele wereld hebben de datum ook aangenomen. klanten en het verhogen van de omzet. In Spanje was het Apple die in 2010 met deze verkopen begon, maar sinds 2012 doen ook honderden fysieke en virtuele winkels mee aan dit feest. Bij runnerinn nemen we ook deel aan deze viering met veel ongelooflijke aanbiedingen.

Cyber Monday 2023

Volgens de legende kan er geen goede Black Friday zijn zonder een Cyber ​​Monday. En als je niet dacht dat een hele week genoeg was, komt Cyber Monday ook met zijn ongelooflijke kortingen, voor het geval je de verloren tijd moet inhalen. De oorsprong van Cyber ​​​​Monday gaat terug tot 2005 in de Verenigde Staten, toen virtuele of e-commerce winkels de internetverkoop wilden stimuleren met indrukwekkende kortingen. Cyber ​​Maandag 2023 wordt gevierd op 28 november , dus je kunt naar runnerinn navigeren en de beste deals vinden.