Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Dameskleding

Dameskleding hardlopen en triatlon

Vind een breed scala aan Dameskleding-producten voor hardlopen en triatlon. Ontdek de beste deals bij runnerinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Dameskleding

Merken in Dameskleding

Wat te dragen tijdens het hardlopen?

Basislagen en T shirts

Basislagen en t shirts zijn accessoires voor hardlopen. De basislagen zijn de hoezen van kledingstukken die het meest dreigend zijn voor de huid en die je warm houden in de winter. Een T shirt is een soort overhemd van stof dat meestal is gemaakt van rekbaar, lichtgewicht en kwalitatief materiaal dat tijdens het hardlopen wordt gedragen. Je kunt basislagen en t shirts kopen bij Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok en Raidlight .

Jassen

De jassen zijn de kledingstukken voor het bovenste lichaam, meestal verlengd tot onder de heupbeenderen. Jassen hebben normaal gesproken volledige mouwen en hebben ritsen aan de voorkant of vaak aan de zijkant. Een jas is meestal plat, nauwsluitend en minder volumineus dan een jas. Jassen worden alleen gebruikt bij koud weer om je te beschermen tegen ijskoude wind.

Broeken en rokken

Broeken en rokken zijn de kledingstukken die nu in de mode zijn. De broek bedekte het lichaam van de taille tot de enkelbotten. Rokken bedekken het lichaam van de taille tot de knieën. Broeken en rokken worden gedragen voor zowel informele als geklede evenementen. Tegenwoordig zijn deze een fashionstatement geworden en maken ze deel uit van elke garderobe. Sweatshirts en hoodies Sweatshirts en hoodies zijn kledingstukken die in de winter worden gebruikt om het lichaam warm te houden. Een sweatshirt is een delicaat overhemd zonder nekband en gemaakt van puur katoen of een katoenmix. Een hoodie is een sweatshirt met daaraan een hoed die ook een zak kan bevatten of volledig kan worden geritst. Sweatshirts en hoodies worden ook gebruikt voor hardlopen.

Trainingspakken

Trainingspakken waren vroeger ontworpen voor gebruik bij het hardlopen, voornamelijk voor professionals om over racekleding te dragen en om uit te stappen voor het racen. Bij huidige gelegenheden is het ook regelmatig gekleed in andere omstandigheden.

Tri suits

De trisuits zijn de items die je tijdens de hele run kunt gebruiken. De tri suits zijn er in verschillende stijlen: een eendelig type en een tweedelig type. Deze assists maken het pak geschikter om mee te zwemmen. Na de duik loopt de vage vulling snel weg en lijkt het niet op zware, natte kleding op de fiets.

Vesten

Hardlopen met vesten kan je loophouding verbeteren. Het kan u ook helpen om uw activiteit te stimuleren. Een bescheiden onderzoek onder langeafstandsracers registreerde een verbetering van de topsnelheid van 2,9 procent na het gebruik van vesten voor hardlopen. Vesten dienen door uw lichaam op te heffen om meer kracht uit te oefenen om door oefenhallen te rennen.

Meer over kleding en looptriatlons:

Mutsen en bivakmutsen: Mutsen en bivakmutsen bedekken je hoofd en houden je hoofd warm.
Gezichtsmaskers: Gezichtsmaskers worden gebruikt om u te beschermen tegen vervuiling.
Handschoenen: Handschoenen houden je hand warm in de winter.
Hoofdbanden: Hoofdbanden worden gebruikt om je haar op zijn plaats te binden.
Hoofddeksels: Hoofddeksels omvatten hoeden en petten.
Sokken: Sokken zijn hét schoeisel en houden je voeten warm.
Sportbeha´s: Sportbeha´s worden door vrouwen gedragen tijdens het sporten.
Nekbeenkap: Nekbeenkappen houden de nek gezellig.
Arm en beenwarmers: Arm en beenwarmers worden in de winter gebruikt om de armen en benen warm te houden.
Panty´s: Panty´s helpen je sneller te rennen en voorkomen dat je het koud krijgt.