up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

360

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 Klok

plus
Garmin

Garmin Forerunner 245 Klok

Product beschrijving Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin Forerunner 245 is een smartwatch waarmee je je doelen gaat behalen . Dankzij de geavanceerde functies kent u indicatoren op basis van uw toestand: prestatiedynamiek, balans van contact met de grond, lengte van de pas, onder andere.

Met het gebruik van Garmin Forerunner 245 krijgt u trainingsplannen of voert u gepersonaliseerde trainingen uit vanaf het Garmin Connect-platform . Binnen de makelaarsgemeenschap kunt u uw gegevens delen en het succes van uw teamgenoten stimuleren. Deze technologische uitrusting kan worden aangepast met horlogehoezen en applicaties.

De batterijduur van de tracker bereikt 24 uur met behulp van GPS en verlengt de smartwatch-modus met 7 dagen . Met dit horloge verbeter je je manier van hardlopen en ben je alert op de meldingen van je mobiele apparaat. Vanuit het comfort van uw pols kunt u sms-berichten bekijken, updates van sociale netwerken bekijken, de locatie delen met geselecteerde contacten. De intelligente apparatuur heeft de Pulse Ox-sensor die het niveau van zuurstofverzadiging in het bloed berekent. Het heeft ook een lichaamsbatterij die de energieniveaus in het lichaam meet.

GPS met smartwatch met geavanceerde trainingsfuncties

Evalueert uw trainingsstatus om aan te geven of u deze week van een andere sessie zou profiteren of dat u te veel hebt gedaan en een rustdag nodig hebt; biedt extra functies voor prestatiebewaking

Krijg gratis adaptieve trainingsschema's van Garmin Coach, of maak uw eigen aangepaste trainingen in onze Garmin Connect ™ online fitnessgemeenschap

Biedt geavanceerde hardloopdynamiek1, inclusief grondcontacttijdbalans, paslengte, verticale verhouding en meer

Veiligheids- en volgfuncties2, zoals ingebouwde incidentdetectie, maken het gemakkelijk om uw locatie te delen

Personaliseer met gratis wijzerplaten, apps en meer van onze Connect IQ ™ Store

Levensduur van de batterij: tot 7 dagen in de smartwatch-modus; tot 24 uur in de GPS-modus

Jij doet het rennen. De voorloper 245 doet het denken. Deze GPS-smartwatch laat u niet alleen weten waar u liep. Het volgt je statistieken, kraakt de nummers en leert alles over je prestaties, je hardloopvorm, je trainingsgeschiedenis en zelfs je doelen. Het enige waar u zich op hoeft te concentreren, is de ene voet voor de andere zetten.

Geavanceerde prestatie-analyse:

Welke hoeveelheid training is geschikt voor u? De Forerunner 245 biedt geïndividualiseerd inzicht in training en herstel voor slimmere trainingsbeslissingen, zodat u zich kunt voorbereiden op uw volgende race. Het houdt je VO2 max in de gaten en begrijpt hoe hitte en hoogte je prestaties beïnvloeden. Hoe hoger je VO2 max, hoe hoger je kunt presteren, wat precies is wat wordt weergegeven door de statistiek Prestatiestatus. De trainingsstatus evalueert je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren om je te laten weten of je productief traint, piekt of te ver reikt. Zie hoe uw trainingen de ontwikkeling van uithoudingsvermogen, snelheid en kracht beïnvloeden met aerobe en anaërobe training effect feedback. Hersteltijd helpt u het voordeel van uw inspanningen te maximaliseren door te voorspellen wanneer u klaar bent voor uw volgende zware uitdaging. U kunt zelfs uw totale trainingsbelasting bekijken, die uw trainingsvolume van de laatste 7 dagen meet en deze vergelijkt met het optimale bereik voor uw fitness- en recente trainingsgeschiedenis.

Meer manieren om te trainen:

Hardlopen is wat je doet, dus train slimmer met de tools die beschikbaar zijn in onze Garmin Connect online fitness community. Maak uw eigen aangepaste trainingen of download gratis versies die direct op uw horloge worden gesynchroniseerd. Of, als je een specifiek doel in gedachten hebt voor je volgende 5K, kijk dan eens bij Garmin Coach. Met begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsplannen die zich aan jou en je doelen aanpassen, is het een veilige manier om de eindstreep te halen. Als onderdeel van je trainingsplan kan het je zelfs helpen om je racetijd te voorspellen. Hoe zit het met wanneer je het wilt omschakelen? De Forerunner 245 heeft ook activiteitsprofielen voor fietsen, zwemmen in een zwembad, indoor roeien en zelfs voor het gebruik van de elliptische trainer of traptrede.

Analyseer uw hardloopvorm:

De Forerunner 245 GPS smartwatch heeft ook de tools die u nodig hebt om uw hardloopvorm te verbeteren. Het horloge meet cruciale lopende statistieken, zoals cadans, paslengte, contacttijd en balans op de grond, verticale oscillatie en verticale ratio. Deze metingen zijn de sleutel tot het begrijpen van je vorm, zodat je je uiterste best kunt doen voor elke vlucht en elke race. Uw Forerunner 245 kan beginnen met het volgen van deze statistieken met de toevoeging van een compatibele hartslagband of de compacte Running Dynamics Pod, die direct op uw tailleband klikt.

Meer manieren om aan te passen:

Bekijk onze Connect IQ Store, waar je persoonlijkheid kunt toevoegen aan Forerunner 245 door apps, widgets, wijzerplaten en meer te downloaden. Het is gemakkelijk en - nog beter - het is gratis. Elke dag worden er nieuwe apps toegevoegd, zodat je kunt opletten wanneer je Uber arriveert, jezelf uitdaagt met de Strava Relative Effort-app en zelfs de AccuWeather MinuteCast-app gebruikt om uit te zoeken wanneer de regen begint.

Blijf verbonden op de vlucht:

De Forerunner 245 maakt het gemakkelijk om te werken zonder belangrijke slimme functies achter te laten. Eenmaal gekoppeld aan uw compatibele smartphone, kunt u sms-berichten ontvangen en sociale media-updates, e-mails en meer direct voor uw pols bekijken. Nieuwe veiligheids- en volgfuncties maken het gemakkelijk om uw locatie te delen met de gekozen contactpersonen voor het geval u hulp nodig heeft - handmatig of automatisch met ingebouwde detectie van incidenten, indien nodig. Dus trek je schoenen aan en ga erop uit met een beetje extra gemoedsrust.

Delen en concurreren:

Het synchroniseren van uw activiteiten met Garmin Connect is voor meer dan alleen het opslaan van uw gegevens. Garmin Connect is een bloeiende online community waar mensen onderweg kunnen verbinden en concurreren door uitdagingen aan te gaan, elkaars successen te stimuleren en zelfs hun triomfen via sociale media te delen. Garmin Connect is gratis en beschikbaar op internet of op uw smartphone.

Wellness en geavanceerde slaapbewaking:

De Forerunner 245 smartwatch heeft hulpmiddelen waarmee u uw algehele welzijn en de slaap3 die u 's nachts krijgt kunt bijhouden. Deze tools bieden cruciaal inzicht dat u kunt gebruiken om uw training te maximaliseren. Het is bijvoorbeeld ons eerste hardloophorloge met een pulsoxosensor4. Deze op de pols gebaseerde sensor schat de zuurstofatmosfeer in uw bloed, waardoor u kunt meten hoe uw lichaam zuurstof absorbeert, vooral tijdens uw slaap. En om u te helpen de energie van uw lichaam te optimaliseren, gebruikt de energiebewaking van Body Battery ™ verzamelde gegevens om uw energiereserves op elk moment te meten, zodat u uw dag kunt plannen om de tijden voor activiteit en rust te optimaliseren.

specificaties:

Algemeen:

Lensmateriaal: Corning® Gorilla®-glas 3

Bezel-materiaal: vezelversterkt polymeer

Quick Release-banden: Ja (20 mm, industriestandaard)

Materiaal band: siliconen

Fysieke afmeting: 42,3 x 42,3 x 12,2 (mm); Past op polsen met een omtrek van 127 204 mm

Schermgrootte: 1,2 '' (30,4 mm) diameter

Schermresolutie: 240 x 240 pixels

Beeldschermtype: Zonlicht zichtbaar, transflectief geheugen in pixel (MIP)

Gewicht: 38,5 g

Levensduur van de batterij: Smartwatch-modus: tot 7 dagen; GPS-modus: maximaal 24 uur

Water rating: zwemmen, 5 ATM

Kleurenscherm: Ja

Geheugen / geschiedenis: 200 uur aan activiteitsgegevens

Klok kenmerken:

Tijd / datum: Ja

GPS-tijdssynchronisatie: Ja

Automatische zomertijd: Ja

Wekker: Ja

Timer: Ja

Chronometer: Ja

Zonsopgang / zonsondergang tijden: Ja

sensoren:

GPS: Ja

GLONASS: Ja

Galileo: Ja

Garmin Elevate ™ pols hartslagmeter: Ja

Kompas: Ja

Accelerometer: Ja

Puls-Ox: Ja

Dagelijkse slimme functies:

Connectiviteit: Bluetooth®, ANT + ®

Connect IQ ™ (downloadbare wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps): Ja

Slimme meldingen: Ja

Tekst beantwoorden / telefoongesprek weigeren met tekst (alleen Android ™): Ja

Kalender: Ja

Weer: Ja

Regelt smartphone-muziek: Ja

Zoek mijn telefoon: Ja

Zoek mijn horloge: Ja

VIRB® camera-afstandsbediening: Ja

Smartphone-compatibiliteit: iPhone® en Android ™

Compatibel met Garmin Connect ™ Mobile: Ja

Veiligheids- en trackingfuncties:

Incidentdetectie tijdens geselecteerde activiteiten: Ja (Smartphone vereist)

Hulp: Ja (Smartphone vereist)

LiveTrack: Ja

Live-evenement delen: alleen Android ™

Activity tracking-functies:

Stappenteller: Ja

Verplaatsbalk (wordt weergegeven op het apparaat na een periode van inactiviteit, loop een paar minuten om het opnieuw in te stellen): Ja

Auto-doel (leert uw activiteitenniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): Ja

Slaapmonitoring (bewaakt totale slaap en bewegingsperioden of een goede nachtrust): Ja

Verbrande calorieën: ja

Afgelegde afstand: Ja

Intensiteit minuten: Ja

TrueUp ™: Ja

Verplaats IQ ™: Ja

Fitnessleeftijd: Ja (in app)

Body Battery ™ Energy Monitor: Ja

Stress-tracking voor de hele dag: Ja

Fitnessapparatuur / sportschool:

Beschikbare profielen van sportactiviteiten: krachttraining, cardiotraining, elliptische training, traplopen, indoor roeien en yoga

Cardiotraining: Ja

Krachttraining: Ja

Automatische herhaling: Ja

Functies voor training, planning en analyse:

GPS-snelheid en -afstand: Ja

Aanpasbare scherm (en): Ja

Aanpasbare activiteitenprofielen: Ja

Auto Pause®: Ja

Intervaltraining: Ja

Geavanceerde workouts: Ja

Downloadbare trainingsschema's: Ja

Auto Lap®: Ja

Handmatige ronde: Ja

Configureerbare ronde waarschuwingen: Ja

VO2 max: Ja

Trainingsstatus (laat u zien of u effectief traint door uw trainingsgeschiedenis en conditie op fitnessniveau bij te houden): Ja

Trainingsbelasting (uw totale trainingsbelasting voor de afgelopen 7 dagen berekend op basis van geschatte EPOC): Ja

Trainingseffect (aeroob): Ja

Trainingseffect (anaeroob): Ja

Aanpasbare meldingen: Ja

Audio-prompts: Ja

Eindtijd: Ja

Virtuele partner: Ja

Race met een activiteit: Ja

Cursusbegeleiding: Ja

Aanraken en / of knopvergrendeling: Ja

Automatisch scrollen: Ja

Activiteitsgeschiedenis op horloge: Ja

Physio TrueUp: Ja

Hartslagfuncties:

HR-zones: Ja

HR-meldingen: Ja

HR-calorieën: Ja

% HF max: Ja

% HRR: Ja

Hersteltijd: Ja

Auto max HR: Ja

HR-uitzending (zendt HR-gegevens uit via ANT + ™ naar gepaarde apparaten): Ja

Running functies:

Beschikbare loopprofielen: hardlopen, loopband hardlopen, indoor baanlopen, trailrunning

GPS-gebaseerde afstand, tijd en tempo: Ja

Running dynamics: Ja (met compatibel accessoire)

Verticale oscillatie en ratio (de mate van'bounce' in uw loopbeweging en de kosten-batenverhouding met paslengte): Ja (met compatibel accessoire)

Grondcontacttijd en balans (laat zien hoeveel tijd, in de loopbeweging, uw voet op de grond is in plaats van in de vlucht en laat u uw lopende symmetrie controleren): Ja (met compatibel accessoire)

Paslengte (real time): Ja (met compatibel accessoire)

Cadans (geeft real-time aantal stappen per minuut): Ja

Prestatietoestand (na het uitvoeren van 6-20 minuten, vergelijkt u uw realtime conditie met uw gemiddelde fitnessniveau): Ja

Trainingen uitvoeren: Ja

Race-voorspeller: Ja

Geschikt voor voetpedalen: Ja

Buitenrecreatiefaciliteiten:

Point-to-point navigatie: Ja

Broodkruimelspoor in realtime: Ja

Terug naar start: Ja

TracBack®: Ja

UltraTrac-modus: Ja

Afstand tot bestemming: Ja

GPS coördinaten:

Fietsen functies:

Beschikbare fietsprofielen: Fietsen, Indoor fietsen

Cursussen: Ja

Race met een activiteit: Ja

Tijd- / afstandwaarschuwingen (activeert alarm wanneer u het doel bereikt): Ja

Compatibel met Varia Vision ™ (op het hoofd gemonteerd display): Ja

Compatibel met Varia ™ -radar (naar achteren gerichte radar): Ja

Compatibel met Varia ™ -lampjes: ja

Snelheid en trapfrequentiesensor ondersteuning (met sensor): Ja

Zwemfuncties:

Beschikbare zwemprofielen: zwembadzwemmen

Zwembadzwemmetriek (lengte, afstand, tempo, aantal slagen, snelheid, calorieën): Ja

Slagtype detectie (freestyle, rugslag, schoolslag, vlinder): Ja

Zwemefficiëntie (SWOLF): Ja

Logboekregistratie: Ja

Zwembadzwemtraining: Ja

connectiviteit:

Smartphone-compatibiliteit: iPhone® en Android ™

In de doos:

Voorloper 245

Oplaad- / datakabel

Documentatie


Als u geïnteresseerd bent in Garmin Forerunner 245 Klok, weet dan dat het in voorraad is en voor de beste prijs beschikbaar. Electronica producten van het merk Garmin hebben de hoogste fabrieksgarantie. Garmin ontwerpt exclusieve hardlopen en triatlon producten die zijn afgestemd op de behoeften van klanten. Dus neem een kijkje naar de aanbiedingen en koop uw Garmin Forerunner 245 Klok vandaag nog!

Functies Garmin Forerunner 245 Klok

Kleur
Grijs
Functies
Versnellingsmeter
Wrist heart rate
GPS
Glonass
Dagelijkse activiteiten tracker

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

4.94 / 5

90 Beoordelingen

estrella estrella estrella estrella estrella
Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden
Garmin Forerunner 245 Klok

Perfect

-

Geweldig horloge. Nooit teleurgesteld in Garmin

Garmin Forerunner 245 Klok

Goed horloge voor een geweldige prijs

-

Ik heb dit horloge gekocht om mijn huidige Vivoactive 3 te vervangen. Ik heb nog niet de kans gehad om het volledig te testen, maar wat ik heb gezien, ziet het eruit als een geweldig product. Punctuele verzending.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin246

-

Ik heb deze gemakkelijkere versie van mijn 945 voor mijn zoon gekocht, maar ik moet zeggen dat hij erg mooi is en niets mist (hij laat je de D+ niet in realtime zien, maar hij geeft je de quota, dus dat is prima). 5 sterren verdiend. Uiteraard 5 sterren voor BikeInn omdat ze altijd precies en stipt zijn

Garmin Forerunner 245 Klok

Productkwaliteit en verzending

-

Uitstekend kwaliteitsproduct. Goede prijs. Snelle bezorging.

Garmin Forerunner 245 Klok

Goede apparatuur voor een geweldige prijs

-

De klok met meerdere functionaliteiten, het perfecte aankoopproces en verzending voor op schema.

Garmin Forerunner 245 Klok

Uitstekend horloge

-

De kwaliteit is 10/10 origineel product en veel functionaliteit om je sportactiviteiten vast te leggen

Garmin Forerunner 245 Klok

Perfect

-

Goed product op tijd geleverd. Ik heb het voor een zeer goede prijs gekocht, nu zie ik het duurder op de pagina, ik weet niet of het een aanbieding was, maar perfect.

Garmin Forerunner 245 Klok

Alles verwacht oké

-

HET AANKOOPPROCES, TRANSIT EN PRODUCTONTVANGING, PERFECT. DE GARMIN, ZEER GOED, ZOALS ALLE GARMIN-PRODUCTEN. VERWACHTINGEN OVERTROFFEN EN ZEER TEVREDEN OVER HET GEHELE PROCES EN DE BRUIKBAARHEID ERVAN.

Garmin Forerunner 245 Klok

Kwaliteit

-

Uitstekend apparaat voor sporters die op zoek zijn naar goede gadgets

Garmin Forerunner 245 Klok

Goede koop

-

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding van het horloge, ideaal voor beginners. Pakket ontvangen zoals geadverteerd.

Garmin Forerunner 245 Klok

Goed koopje

-

Uitstekend horloge. Snelle bezorging

Garmin Forerunner 245 Klok

Heel goed

-

Het horloge voldeed aan de verwachtingen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Garmin Forerunner 245 Klok

Waar voor je geld

-

Kijk met een mooi scherm, goede functionaliteiten (met name GPX-routetracking), goede autonomie.

Garmin Forerunner 245 Klok

Perfecte vervanging

-

Precies wat ik zocht nadat mijn oude Forerunner 45 aan vervanging toe was. Een duidelijke upgrade en de beste prijs-kwaliteitverhouding van Garmin.

Garmin Forerunner 245 Klok

Heel goed

-

Uitstekend horloge voor trail- en roadtraining!

Garmin Forerunner 245 Klok

Super goed

-

Uitstekende snelle service. Het horloge ben ik nog aan het testen, maar het ziet er onberispelijk uit

Garmin Forerunner 245 Klok

Excellent

-

Pakket op tijd en zoals verwacht ontvangen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Goede koop

-

Garmin faalt nooit. altijd kwaliteit

Garmin Forerunner 245 Klok

Prima sporhorloge

-

Precies wat ik zocht nadat mn oude Forerunner 235 aan vervanging toe was.

Garmin Forerunner 245 Klok

Ik vond leuk

-

nog in een vroeg stadium, uitstekend horloge voor zijn functies en voor de activiteiten die ik beoefen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Voorloper 245

-

Het beste hardloophorloge voor de prijs. Discreet ontwerp, lange batterijduur. Ik gebruik geen koptelefoon, dus voor mij had de muziekversie geen zin, bovendien zijn deze horloges goedkoper.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Verzender erg snel en ik ben het nog aan het testen, maar het ziet er geweldig uit

Garmin Forerunner 245 Klok

Geweldige klok

-

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit en veel data.

Garmin Forerunner 245 Klok

Het beste product

-

Tevreden met de aankoop en verzending zonder problemen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Vertrouw op garmin

-

Het kwam in perfecte staat aan en zoals geadverteerd, koop ik altijd op deze site, het lijkt volkomen betrouwbaar en veilig... Het horloge is van uitstekende kwaliteit en ik ben tevreden.

Garmin Forerunner 245 Klok

Geniaal

-

Het is een ideaal horloge voor diverse sporten.

Garmin Forerunner 245 Klok

Geweldig basishorloge

-

Zachte band. Het horloge is erg licht, niet gevoeld op de hand. De functionaliteit is voldoende voor amateursporten.

Garmin Forerunner 245 Klok

Doorgaan

-

Testen bij ontvangst. Voldoet aan de verwachtingen. Lichter en completer dan de oude voorloper 235.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin forunner 245

-

Ik heb het horloge gisteren ontvangen, ik ben het nog aan het testen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Ik ben het nog aan het testen, maar ik vind het leuk.

-

De verzending verliep zonder problemen. Ontvangen op de geplande data. Ik ben de Forerunner nog aan het testen, maar alleen al het openen geeft me een goed gevoel. Wanneer ik meer criteria heb, zal ik deze mening bijwerken. Het was in ieder geval de goedkoopste plaats waar ik het vond.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Alles kwam supersnel aan. Ik ben super blij

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Zeer goed product. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Garmin Forerunner 245 Klok

Ontvangen

-

Het is in perfecte staat aangekomen en zoals geadverteerd, koop ik altijd op deze site. Ik vind het volledig betrouwbaar en veilig... Het horloge is van uitstekende kwaliteit en ik ben tevreden.

Garmin Forerunner 245 Klok

Alles is in orde.

-

Horloge ontvangen voorafgaand aan de voorspelling en uitstekend product. Blij met de aankoop en speciale prijs ...

Garmin Forerunner 245 Klok

Uitstekend horloge

-

Zeer mooi en nauwkeurig horloge

Garmin Forerunner 245 Klok

Blij

-

Uitstekend product. Erg blij met de aankoop.

Garmin Forerunner 245 Klok

100% aanbevolen

-

Comfortabel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Garmin Forerunner 245 Klok

Zeer goede trainingshulp

-

Ik heb het horloge pas een maand en ik heb alleen maar goede woorden: comfortabel, met veel functies (die ik momenteel niet gebruik) en een geweldige hulp bij het regelen van enkele trainingsparameters. Tot nu toe zeer tevreden.

Garmin Forerunner 245 Klok

Forerunner 245 betaalbaar en perfect werkend

-

deze forerunner 245 is zeer geschikt voor iemand die een krap budget heeft maar de bijna volledige functie als loper wil..bikeinn aanbieding zeer goede prijs

Garmin Forerunner 245 Klok

Fantastisch

-

Super eenvoudig bestellen, goede prijs en super snelle levering! 100% aanbevelen!

Garmin Forerunner 245 Klok

Uitstekend horloge

-

Het horloge is uitstekend! De verzendservice was snel! Uitstekende ervaring!

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Uitstekend product dat ik al jaren ken en ook in eerdere versies gebruik. Gekocht voor een geweldig cadeau, super concurrerende prijs en vooral zeer snelle verzending in Italië. Aanbevolen site

Garmin Forerunner 245 Klok

Geweldig horloge.

-

Verzending van Spanje naar Duitsland verliep soepel en snel. De prijs was erg goedkoop. Het horloge zelf is perfect om mee te hardlopen en past ook om smalle damespolsen. Ik kan het product aanbevelen, en Bikeinn ook! :)

Garmin Forerunner 245 Klok

Perfect

-

Zeer snelle verzending Product in perfecte staat Moet het alleen nog gebruiken

Garmin Forerunner 245 Klok

Alles is perfect!!

-

Besteld en binnen 3 dagen ontvangen. Alles perfect voor een topprijs! Ik raad iedereen aan om op deze site te kopen

Garmin Forerunner 245 Klok

Geweldig product!

-

Geweldig product! Een van de beste inkoopprijzen op de markt. Snelle en goedkope verzending. Geweldige ervaring.

Garmin Forerunner 245 Klok

Prima horloge

-

Veel functies en makkelijk te installeren. Snelle levering en goede aanbieding voor dit horloge.

Garmin Forerunner 245 Klok

Super horloge

-

Het horloge is super. Gekocht voor afstand en hartslagmeting. GPS vangt veel sneller dan de telefoon, zonder problemen verbonden met POLAR H10. alles is intuïtief, ik lees de instructies nadat ik de klok heb ingesteld (ter informatie). ook handig is de optie in navigatie om terug te keren naar eerder opgeslagen coördinaten (paddenstoelenplukkers, jagers). adviseren

Garmin Forerunner 245 Klok

Maatregelen

-

Wat is de afmeting in cm hoogte X breedte X diepte?

Garmin Forerunner 245 Klok

Goede keuze voor hardlopen

-

Prima horloge voor een goede prijs. Dank u.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper245

-

Goede service, geweldig horloge, geweldige prijs

Garmin Forerunner 245 Klok

Waar voor je geld

-

Product duurde 1 dag langer dan verwacht (mrw), ik vond het redelijk voor 3 werkdagen in de kerstperiode. Ik heb het nog niet zo goed geprobeerd, maar om te beginnen is de balans vrij positief. Het zegt alle indicatoren die me interesseerden, of het nu op de fiets is, of hardlopen, of in functionele training. Het ziet er erg goed uit, is gemakkelijk te gebruiken en redelijk geprijsd voor wat er op de markt is.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Eerste sensaties, zonder het uit te proberen, heel licht, intuïtief, heel fijn lijntje en comfortabel

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voor 245

-

сім аджу даний годиник, е легкий і ає повністю весь набір етрик для бігу!!! е ала оделька

Garmin Forerunner 245 Klok

Precies wat ik wilde

-

Het horloge is precies wat ik wilde. De verzending was supersnel en ik wist precies waar het horloge was totdat ik het ophaalde :-) Dit is niet de eerste keer dat ik in bikeinn koop - ik raad ze ten zeerste aan!

Garmin Forerunner 245 Klok

Uitstekend product

-

Goede service, uitstekend horloge en levering in perfecte staat.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Een goed horloge voor hardlopen en gewoon voor een actief leven, voor mensen die om hun gezondheid geven. Veel activiteitsopties, veel motivatie om je resultaten te verbeteren. Metingen van polsslag, stressniveau, aantal ademhalingen en nog veel meer. De Garmin Connect app heeft gebruiksvriendelijke scoreoverzichten en grafieken. Met Garmin IQ kunt u uw wijzerplaat, gegevensvelden en meer kiezen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Goed horloge en snelle verzending

-

De verzending van Spanje naar Italië was erg snel (3 werkdagen). Op dit moment heb ik het horloge 6 dagen in gebruik en het is nog steeds 48% opgeladen. Ik heb geprobeerd met GPS te rennen en de gegevens zijn realistisch. Ik ben tevreden met de aankoop.

Garmin Forerunner 245 Klok

Hebben ontvangen

-

Ik verklaar dat ik het niet heb geopend, het is een kerstcadeau voor mijn zoon. Voor nu prima prijs, snelle levering. Ik hoop dat alles ok is, bij de opening.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin is altijd de top

-

Onlangs geleverd, maar je kunt de kwaliteit van het product zien en de verschillende functies die ze hebben geïntroduceerd in vergelijking met het vorige model. Nu kan hij niet wachten om te joggen met mijn nieuwe 245.

Garmin Forerunner 245 Klok

Prachtig!

-

Geweldige service, geweldige prijs en geweldig product!

Garmin Forerunner 245 Klok

Uitstekende levering

-

Goede service, uitstekend horloge en levering in perfecte staat.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Perfecte levering en perfect product. Okee!!

Garmin Forerunner 245 Klok

Excellent

-

De forerunner 245 is zeer compleet, makkelijk te koppelen met strava en wikiloc. Het markeert de beklommen routes goed voor je en met een trilling geeft het de bochten aan Het scherm is een beetje klein naar mijn smaak, maar voor de rest een tien

Garmin Forerunner 245 Klok

Geweldig en licht

-

Naast dat het erg licht is, heeft het geweldige afwerkingen (oog dat ze van plastic zijn maar van kwaliteit). Het is erg praktisch en intuïtief. De GPS sluit meteen aan en toont veel activiteitsinformatie. Ik vond het ook erg leuk hoe configureerbaar het is.

Garmin Forerunner 245 Klok

Erg tevreden

-

Snelle aankoop, product ontvangen zoals verwacht. Uitstekende ervaring voor de eerste aankoop, ik raad ten zeerste aan om in deze online winkel te winkelen :) Wat betreft het horloge, supercomfortabel, het heeft een batterij die nooit opraakt, ik was bang voor de knoppen, maar het is iets heel praktisch en snel om aan te wennen .

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin forerunner 245

-

Heel blij met dit horloge. Ik wilde terugkeren naar Garmin na het gebruik van Polar, het polar horloge was ok, maar de app liet het echt in de steek. Het horloge was heel gemakkelijk op te starten en te synchroniseren met de telefoon/computer en extra's. Zeer comfortabele pasvorm en vrij gemakkelijk te gebruiken. Enige zorg is de nauwkeurigheid van de pols HR-monitor. Gedaan wat zwifting waar borstband Highs van 170+ heeft opgenomen en horlogemonitor heeft het opgenomen op 130-140.

Garmin Forerunner 245 Klok

Geweldig horloge

-

Geweldig horloge voor dit geld, en bikeinn is altijd 5 sterren!!!

Garmin Forerunner 245 Klok

Goed product

-

Het kwam van een Fitbit Charge HR en er is geen kleur, bij Garmin werkt alles wonderwel. In het aankoopproces is alles goed verlopen zonder problemen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Uitstekend product

-

Uitstekende aankoop, conform verwachting. Uitstekende verpakking en verpakking (het was een geschenk). Perfecte functionaliteit. Voor liefhebbers van hardlopers, lange wandelingen, trials maar ook om in het zwembad te zwemmen. Ook esthetisch mooi.

Garmin Forerunner 245 Klok

Zeer snelle levering

-

Goede service, snelle levering en goede prijzen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin 245

-

Blij met aankoop, uitstekend product kijk uit naar vele kilometers gelukkige kilometers, en krijg alle statistieken die Garmin te bieden heeft, uitstekende service ook

Garmin Forerunner 245 Klok

Volledig tevreden

-

Ik ben helemaal tevreden met de aankoop van dit product. De verzending naar Zweden ging relatief snel, niet vreemd. Het horloge zelf is precies wat mijn partner nodig heeft. Extreem goede vibratie in het horloge waardoor je geen notificatie kunt missen!

Garmin Forerunner 245 Klok

Erg tevreden

-

Geweldig product, goede prijs en zeer snelle levering. Bedankt!

Garmin Forerunner 245 Klok

Erg tevreden!

-

Geweldig product, mooi, licht van gewicht, perfecte verpakking en snel genoeg verzending. GLS zo-zo. Nog steeds erg tevreden.

Garmin Forerunner 245 Klok

Allemaal heel goed

-

Voldoet aan de verwachtingen. Zeer comfortabel en aanbevolen.

Garmin Forerunner 245 Klok

Zoals aangekondigd

-

Komt snel aan en doet alles zoals geadverteerd.

Garmin Forerunner 245 Klok

Perfect!!!!!!!!

-

Dit is het derde horloge van dit type dat ik heb gebruikt en voldoet momenteel aan mijn verwachtingen.

Garmin Forerunner 245 Klok

245 garmin

-

Van mei 2018 tot juni 2020 de 935e Garmin gebruikt. Ik herlas alle beschikbare informatie over nieuwe producten en kocht 245 "Garmin". Uitstekend model, raad ik aan.

Garmin Forerunner 245 Klok

Geweldig product!

-

Productkwaliteit, geen klachten. Ik had al 11 jaar een 405 voorloper. Garmin horloges staan echt bovenaan. Aan de bezorgzijde was het wat lang voor een product dat zogenaamd op voorraad zou zijn. Besteld op 21-04 en geleverd op 7 mei. Gezien de huidige context kan dit begrijpelijk zijn.

Garmin Forerunner 245 Klok

Tevreden

-

Snelle levering. fantastisch product

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Fantastisch horloge zeer licht en zeer comfortabel, hoe niet te hebben, uitstekende app om het te beheren.

Garmin Forerunner 245 Klok

Fantastisch

-

aangekomen in 2 dagen. Mooi, licht en doet alles wat het zegt. Ik ben super blij

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin voorloper 245

-

Het kwam vrij snel aan en de prijs was de laagste. Zeer compleet horloge (kwaliteit / prijs).

Garmin Forerunner 245 Klok

Garmin 245

-

Heel goed en heel compleet! Topkwaliteit / prijsverhouding ...

Garmin Forerunner 245 Klok

Super cardio horloge

-

Met de Forerunner 230 eerder, wilde ik overschakelen naar een polshorloge. Ik ben erg blij, we kunnen veel gegevens vinden over hartslag. Het is echt interessant voor atleten die nieuwsgierig zijn naar de effecten van training. Ik raad dit horloge met veel mogelijkheden aan!

Garmin Forerunner 245 Klok

Goede keuze

-

Zeer compleet de beste prijs / voordeel keuze

Garmin Forerunner 245 Klok

..

-

Snelle bestelling, dezelfde levering. Zeer goed product, discreter en lichter dan de 235. Betere ergonomie en meer functionaliteiten voor sport. Ik bevestig.

Garmin Forerunner 245 Klok

Perfect

-

Als eigenaar van de Forerunner 310XT kan ik alleen maar zeggen dat de verbeteringen die er zijn nuttig en belangrijk zijn, hartslagmeting met een polssensor is een grote hulp bij uw training zonder het ongemak van een hartslagmeter. Dan voegen we ook de meldingsfunctie toe, perfect.

Garmin Forerunner 245 Klok

Upgrade vanaf fr235

-

Ik heb van 235 een upgrade naar 245. Het horloge is minder omvangrijk ondanks een groter scherm. menu's zijn intuïtief en schoner, maar de meeste wijzigingen zijn uitsluitend esthetisch. de nieuwe trainingsstatus is handig als u uw eigen trainingsplan maakt. wat betreft de gezondheidsstatistieken (stress en lichaamsbatterij), ze zijn leuk om te hebben maar voelen zich enigszins onbetrouwbaar. ik kan dit horloge aanbevelen als je het gevoel hebt dat je 235 verouderd is of op zoek is naar een nieuw horloge en het niet erg vindt om de extra € 100 uit te geven voor een nieuwere look. wat betreft de functionaliteiten is de kern in principe hetzelfde als de 235.

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

Verwante producten

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up