up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Hardloopuitrusting

Reserveonderdelen - Categorie Lens: Cat.3 - Zonnig/helder licht

()
load

Welke reserveonderdelen heb ik nodig om te rijden?

Reserveonderdelen voor hardlopen

Hier zijn enkele reserveonderdelen om als volgt te lopen. U kunt reserveonderdelen voor hardlopen kopen bij Scott , Oakley , Rudy Project , Tsl Outdoor .

Panty
Een hardlooplegging kan helpen om je warm te houden. Hoewel ze de meest aantrekkelijke alternatieven zijn, kunnen hardloopleggings je ondersteunen bij je hardloopoefeningen. Door je warm te houden in de winter en extra hulp toe te voegen, geeft het gebruik van panty´s aan dat je minder tijd verspilt aan je druk maken over de situatie en meer tijd kunt besteden aan hardlopen.

Zonnebril
De zonnebril mag je prestatie niet onderbreken. Een zonnebril die op zijn plaats blijft en geschikt is tijdens het hardlopen, kan de uitvoering verbeteren door uw ogen tegen de zon te beschermen, loensen en extra stress, angst en afleiding te voorkomen.”

Sokken
De hardloopsokken zijn bedoeld om soepel in je spieren te knijpen om de bloedstroom te vergroten, vermoeidheid te verminderen en de genezingstijd te bevorderen om je extra te laten rennen, voor meer afstand. Beperkende hardloopsokken kunnen variëren van knielengte tot je kuiten tot kleinere enkels, alleen voor de voeten.

Riem
Een hardloopband is meer extra dan een stijlbeschrijving als het op hardlopers aankomt. Het is een essentieel reserveonderdeel waarmee u uw hardloopoefeningen gemakkelijk kunt uitvoeren. Als je meerdere uren hardloopt, heb je een plek nodig om je mobiel en andere kleine benodigdheden neer te zetten. De meeste hardloopshorts hebben geen zakken.

Schoenen
Een hardloopschoen moet de voet en de loper beschermen tegen beschadiging. Het implementeert stabiliteit van de hiel en verdedigt de huid tegen blessures. Het zou ook de waarschijnlijke gevaarlijke invloedskrachten moeten beperken als de voet het terrein raakt terwijl hij kracht aan de atleet levert.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden