Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Tassen en heuptassen

Tassen en heuptassen hardlopen en triatlon

Vind een breed scala aan Tassen en heuptassen-producten voor hardlopen en triatlon. Ontdek de beste deals bij runnerinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Tassen en heuptassen

Merken in Tassen en heuptassen

Tips voor het kiezen van je hardloopuitrusting

Voor een plezierige hardloopervaring moet je jezelf uitrusten met de juiste accessoires en uitrusting. Bekijk hieronder een aantal belangrijke hardloopkleding die je moet hebben;

Accessoires

Als hardloper moet u comfortabele en functionele hardloopkleding en schoenen dragen, omdat dit een aanzienlijke invloed heeft op uw prestaties. Hardloopaccessoires kunnen variëren van een smartwatch tot een GPS apparaat, een bidon, een hardloopband, een pet, een zonnebril en een koptelefoon. Dit zijn de basis hardloopaccessoires die elke hardloper moet hebben voordat hij aan de race begint.

Rugzakken

Een hardlooprugzak heeft een aantal specifieke kenmerken, zoals een onopvallend ontwerp, een eenvoudige heupgordel en enkele vakken die gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens het hardlopen. Deze rugzakken bieden meer opbergruimte dan vesten en zijn een goede keuze voor het bewaren van extra spullen zoals kleding, schoenen, drinkflessen, enz. Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva en Mizuno zijn bekende fabrikanten die een breed scala aan hardloopuitrusting aanbieden.

Hardlooptassen

Controleer voordat u van huis gaat de checklist met items die u in uw hardlooptassen moet bewaren. Je hardloopkleding, schoenen, sokken en bidons zijn de belangrijkste hardloopaccessoires die in de tas moeten worden bewaard. Deze tassen zijn ontworpen om al uw benodigdheden gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijker toegankelijk te maken.

Sporttassen

Gymtassen zijn de beste keuze als je iets snel, lichtgewicht en eenvoudig nodig hebt om je hardloopuitrusting in te pakken. De belangrijkste attractie van sporttassen is niet het ontwerp, maar de functionaliteit en het gemak dat het biedt. Het ontwerp is zo eenvoudig dat je het kunt sluiten door gewoon aan de touwtjes te trekken. Het openen van de gymzakken is net zo eenvoudig.

Hydratatie, hydratatiehandhelds en hydratatievest

Voor trailrunners is een hydratatieband beter dan een hydratatiehandschoen die je hand vrij houdt. Drinkriemen bieden meer opslagcapaciteit dan een handfles. Ze zijn ideaal voor middellange runs of lange runs waarvoor meer uitrusting nodig is. Aan de andere kant zijn draagbare waterflessen de lichtste en meest compacte optie om water en enkele benodigdheden mee te nemen. Door hun beperkte opslagcapaciteit zijn ze ideaal voor korte afstanden. Voor langeafstandslopen zijn hydratatievesten de beste keuze, omdat ze meer voedsel, waterflessen en uitrusting kunnen bevatten dan een raceriem.

Hardloop heuptasje

Een hardlooprugzak die een of twee bidons kan bevatten, is een uitstekende keuze voor een middellange hardloopsessie op afgelegen locaties. Het heuptasje heeft ook de opslagcapaciteit voor voedsel, uitrusting en wat uitrusting.
Zorg ervoor dat het heuptasje dat je kiest veilig en comfortabel kan passen, terwijl je de spullen veilig opbergt.