Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

2XU

Om 2XU
2XU ble grunnlagt i 2005. 2XU er et globalt selskap som utvikler og produserer sportsklær som kompresjonsklær og andre treningstøy. Skaperne av 2XU er Aidan Clarke, Clyde Davenport og Jamie Hunt. Kontoret ligger i Australia, Melbourne. Selskapet distribuerer også triatlon, tennis, svømming, løping og generell fitnessklær. 2XU kompresjonstights er veldig komfortable og passer å ha på seg. De gir utmerket støtte i sportsgrene som svømming og løping. Det høykvalitetsmaterialet brukes av selskapet for å gi funksjonalitet og pålitelighet. 2XU har blitt et ikonisk merke og er kjent for sin kvalitet og skaperverk rundt om i verden.
Kreative kompresjonsklær og atletisk bekledning ble utviklet for å optimalisere funksjonalitet, hjelpe til med restitusjon og forbedre den generelle fysisk formen. 2XUs kompresjonsteknologi er utviklet for å øke blodsirkulasjonen, lindre muskeltretthet og forbedre muskelstyrken. Dette resulterer i forbedret utholdenhet, redusert sjanse for skade og raskere helingsprosesser. Atleter innenfor ulike felt stoler på 2XU for å hjelpe dem å fungere på sitt beste.
Merkenes dedikasjon til innovasjon strekker seg til stoffer og design, for å gi optimal komfort, holdbarhet og moteriktighet. Enten du er en erfaren atlet eller en treningsentusiast, tilbyr 2XU et bredt utvalg av produkter for å støtte dine trenings- og restitusjonsbehov.

2xu samling av løpetøy for menn og kvinner

2XU kompresjonstights er et berømt og ærbødig ansett produkt innenfor merkets samling av atletisk bekledning. Disse tightsene er laget for å tilby atleter og treningsentusiaster mange fordeler.
2XU trisuits har et smart og aerodynamisk design som reduserer motstand under svømme-delen av løpet. Den stramme passformen gir det minste vannmotstand, noe som gjør det mulig å oppnå raskere svømmetider.
2XU kompressionsshorts hjelper med å forbedre blodsirkulasjonen, som kan redusere muskeltretthet og forbedre ytelsen under aktiviteter.
2XU leggings kommer i et bredt utvalg av stiler og farger for å passe ulike smaker. Noen kan ha drømmende detaljer for økt synlighet under lavt-lys situasjoner.
2XU kompressionssokker er laget for å tilby komfort, støtte og funksjonsfordeler under forskjellige idretter og fysiske øvelser.
2XU løpetøy er laget med fokus på ytelse. Disse plagene tilbyr det høyeste nivået av komfort, funksjonalitet og pusteevne for løpere.
2XU herre- og damemote har som oftest høykvalitets tekstiler, unike design og oppmerksomhet på detaljer for å imøtekomme de spesifikke kravene til atleter og treningsentusiaster.