up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

plus
adidas

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Når fjellruten din bringer deg nærmere vannet enn vanlig, må du være forberedt. Hvis du ikke vil at en slip skal ødelegge dagen din, men likevel vil gå lett på vekten, bruk adidas Terrex Jawpaw Slip On HEAT.RDY tursko og opplev det beste fra begge verdener.

Slip-on-designen til disse skoenes overdel føles kjølig og behagelig, mens den sokkelignende formfaktoren omslutter føttene dine med nesten anatomisk presisjon. HEAT.RDY øker luftstrømmen inne for å holde føttene kjølige og tørre uavhengig av hvor fuktig eller varm dagens værmelding er.

TRAXION® gummi yttersåle har blitt litt modifisert for å bringe den nærmere ytelsen til andre Terrex produkter med en STEALTH® yttersåle, noe som gir deg eksepsjonelt grep og trekkraft uansett hvor våt eller ujevn overflaten er. I mellomfoten driver et dreneringssystem ut overflødig vann fra innsiden gjennom mikroperforeringene for å holde føttene komfortable.
Disse hurtigtørkende slip-on-vannskoene er designet for å møte kravene til utendørs vannsport, og er laget i climacool® mesh med tåbeskyttelse.

En perforert yttersåle gir rask drenering, mens TRAXION™ griper i alle retninger.

FUNKSJONER:

Climacool® gir 360 graders kjøling for hele foten.

Pustende, hurtigtørkende tekstiloverdel med syntetiske overlegg


Akkurat nå, adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herresko katalog og særlig i vår Sandaler kategori. Vi har en rekke Sandaler som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up