up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

adidas

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

adizero

adizero

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hydrering

Løpeutstyr

Sekker og Magebagger

Allt( adidas )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

adidas

Adidas er et tysk multinasjonalt selskap basert i Herzogenaurach, født i 1949, dedikert til produksjon av sportssko, klær og tilbehør , men også sportsinspirert mote. Adidas jobber hele tiden for å forbedre ytelsen til idrettsutøvere og også for å redefinere den uformelle moten som preger i dag. Den fokuserer på å projisere sin unike fortid mot en spennende nåtid og fremtid der innovasjon og kreativitet er absolutte hovedpersoner.Adidas Running ultra boost-skoen har blitt anerkjent for sin fortreffelighet i fottøyindustrien. Dens komfort og stabilitet gir en stor motstandskapasitet til å løpe.

Andre modeller som har skapt en sensasjon for løping er Running galaxy-skoene. For Trail Running -disiplinen, velg adidas Terrex for menn og kvinner med sitt perfekte grep og godt polstrede såle. En fotballsko av god kvalitet vil øke prestasjonen din og hjelpe deg med å unngå skader.Velg også sportsklær som tekniske undertrøyer, gensere, treningsdresser, tights, bukser og vesker for å kunne bære med deg alt du trenger for å drive med sport.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk