up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

plus
Asics

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Produktbeskrivelse Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Gel Sonoma 6 Trail Running Shoes er en Asics herresko som anbefales for utendørsaktiviteter som stiløping, fotturer, fotturer, blant andre. Strukturen har syntetiske sømmer designet for å forbedre holdbarheten og holde fuktighet borte.

Innenfor designet til Asics sportssko vil du finne større støtte, spesielt i mellomfoten og hælområdene. I tillegg inkluderer versjonen en Amplifoam-mellomsåle og gelkapsler, strategisk plassert der støt forekommer oftest.

På innsiden har Asics trail-løpesko en Ortholite-innersåle som effektivt håndterer fuktighet og øker komforten. Versjonen har en såle som gir grep i flere retninger, og hindrer deg i å skli. Dens lukking er den tradisjonelle med lisser fordelt på vristen for å forbedre støtten til foten.

GEL SONOMA™ 6 løpeskoen er designet for friluftsliv. Med inspirasjon fra ASICS trail running-familien, er denne skoen et allsidig tilbud som er funksjonelt for stiløp, lette fotturer og andre utendørseventyr. Vi brukte også færre ressurser på å farge innsålen for en mer bærekraftig designtilnærming.

Fokus denne sesongen var å forbedre passformen til overdelen, så vi implementerte et nytt siste design som gir en sikrere passform mellom foten og hælen, mens den bredere tåboksen lar tærne spres utover. De syntetiske sømmene på overleggene er designet for å forbedre holdbarheten samtidig som de hjelper føttene å holde seg trygge og reduserer sklir.

Komfort under føttene stammer fra en AMPLIFOAM™-mellomsåle i full lengde og en GEL™-teknologisk demping som er plassert der løpere trenger mest støtdemping. For å øke mykheten med hvert trinn, har vi inkludert en ORTHOLITE™ innsål for utmerket komfort. I tillegg forbedrer den multiretningsorienterte yttersålen trekkraften på en rekke overflater.

Alle disse komfortkomponentene er supplert med slitesterke egenskaper, som den solide yttersålen i gummi – noe som gjør denne skoen til et allsidig valg for stier.

Nøytral:
Fottype: Normal størrelse buer
Push Off: Det er jevn fordeling fra forsiden av foten.
Hvordan foten din kontakter bakken: Foten lander på utsiden av hælen, og ruller deretter innover (pronerer) for å absorbere støt og støtte kroppsvekten.


Egenskaper:

AMPLIFOAM™-teknologi demping
GEL™-teknologi demping
Solid yttersåle i gummi
ORTHOLITE™ sockliner gir myk trinn i komfort
Bærekraftig sockliner-fargestoff


Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6 er et produkt som samsvarer til den Terrengløping sko kategorien innen Herresko utvalget på din løping og triathlon butikken, runnerinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av runnerinn. Hva er fordelene med Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for løping og triathlon.

Spesifikasjoner Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Svart
Vekt fottøy
Over 300 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Komfortabel

-

Veldig behagelig, forsendelsen kom i tide. jeg anbefaler

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Komfort og grep

-

Veldig behagelig, lett og med såle med godt grep på løst terreng

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Topp pris/kvalitet

-

Utmerkede joggesko for de som starter trail, super rimelige, god demping. Jeg anbefaler!

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Vakkert

-

God og billig tradeinn butikk for komfortable og lette joggesko til rimelige priser....

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Veldig komfortabel

-

det tok bare 3 dager å ankomme Portugal.

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Gode tøfler

-

Foreløpig komfortable sko, perfekt passform og grep i fjellet.

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Riktig

-

Skoene, i mangel av å prøve dem godt, levering, som alltid, er det svake punktet for dette selskapet. Du mottar det aldri på den angitte dagen, alltid 3-4 dager senere

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Behagelig og godt

-

Jeg kjøpte dem for tilbudsprisen deres og jeg hadde ikke forventet mye, men de har overrasket meg, god demping, lett og god følelse i bakken. Veldig bra kjøp, anbefales.

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Veldig bra

-

Størrelsen passer perfekt som forventet etter størrelsesguiden som tilbys på kjøpsnettstedet sammenlignet med størrelsen til andre merker. Skoen er av veldig god kvalitet og med tanke på prisen ville jeg gitt den en 10. Forsendelsen ble forsinket et par dager i forhold til estimert leveringsdato som ble vist ved kjøpstidspunktet.

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Evaluering

-

Bra produkt for å komme i gang i stiverdenen, utmerket valuta for pengene, de passer normalt hvis du er klar over størrelsen deres.

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Godt produkt

-

For mine fjellturer mellom 3 og 4 timer, 15-20 km uten problem, komfortabelt og utmerket grep

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up