up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

plus
Asics

Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Produktbeskrivelse Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Gel Sonoma 6 Trail Running Shoes er en Asics herresko som anbefales for utendørsaktiviteter som stiløping, fotturer, fotturer, blant andre. Strukturen har syntetiske sømmer designet for å forbedre holdbarheten og holde fuktighet borte.

Innenfor designet til Asics sportssko vil du finne større støtte, spesielt i mellomfoten og hælområdene. I tillegg inkluderer versjonen en Amplifoam-mellomsåle og gelkapsler, strategisk plassert der støt forekommer oftest.

På innsiden har Asics trail-løpesko en Ortholite-innersåle som effektivt håndterer fuktighet og øker komforten. Versjonen har en såle som gir grep i flere retninger, og hindrer deg i å skli. Dens lukking er den tradisjonelle med lisser fordelt på vristen for å forbedre støtten til foten.

Gel sonoma™ 6 løpeskoen er designet for friluftsliv. Med inspirasjon fra ASICS trail running-familien, er denne skoen et allsidig tilbud som er funksjonelt for stiløp, lette fotturer og andre utendørseventyr. Vi brukte også færre ressurser på å farge innsålen for en mer bærekraftig designtilnærming.

Fokus denne sesongen var å forbedre passformen til overdelen, så vi implementerte et nytt siste design som gir en sikrere passform mellom foten og hælen, mens den bredere tåboksen lar tærne spres utover. De syntetiske sømmene på overleggene er designet for å forbedre holdbarheten samtidig som de hjelper føttene å holde seg trygge og reduserer sklir.

Komfort under føttene stammer fra en AMPLIFOAM™-mellomsåle i full lengde og GEL™-teknologisk demping som er plassert der løpere trenger mest støtdemping. For å øke mykheten med hvert trinn, har vi inkludert en ORTHOLITE™ innsål for utmerket komfort. I tillegg forbedrer den flerretningsorienterte yttersålen trekkraft på en rekke overflater.

Alle disse komfortkomponentene er supplert med slitesterke egenskaper, som den solide yttersålen i gummi – noe som gjør denne skoen til et allsidig valg for stier.


Egenskaper:

Amplifoam™ teknologi demping
GEL™-teknologi demping
Solid yttersåle i gummi
Ortholite™ sockliner gir mykt trinn i komfort
Bærekraftig sockliner-fargestoff


Spesifikasjoner:

Overflate: Sti
Hælfall: 8 mm
Vekt: 295 g/10,4 oz

Pronasjon:

Nøytral:
Fottype: Normal størrelse buer
Push Off: Det er jevn fordeling fra forsiden av foten.
Hvordan foten din kontakter bakken: Foten lander på utsiden av hælen, og ruller deretter innover (pronerer) for å absorbere støt og støtte kroppsvekten.Er du ute etter materialer fra Asics og spesielt Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6? Hos runnerinn kan du finne en komplett liste over Herresko produkter og løping og triathlon tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk runnerinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial løping og triathlon kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Asics Trail Løpesko Gel-Sonoma 6

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Blå
Vekt fottøy
Over 300 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig komfortabel

-

det tok bare 3 dager å ankomme Portugal.

Gode tøfler

-

Foreløpig komfortable sko, perfekt passform og grep i fjellet.

Riktig

-

Skoene, i mangel av å prøve dem godt, levering, som alltid, er det svake punktet for dette selskapet. Du mottar det aldri på den angitte dagen, alltid 3-4 dager senere

Asics sonoma 6

-

I alle henseender møtte mine forventninger. Godt produkt og respons i sending av bestillingen.

Behagelig og godt

-

Jeg kjøpte dem for tilbudsprisen deres og jeg hadde ikke forventet mye, men de har overrasket meg, god demping, lett og god følelse i bakken. Veldig bra kjøp, anbefales.

Veldig bra

-

Størrelsen passer perfekt som forventet etter størrelsesguiden som tilbys på kjøpsnettstedet sammenlignet med størrelsen til andre merker. Skoen er av veldig god kvalitet og med tanke på prisen ville jeg gitt den en 10. Forsendelsen ble forsinket et par dager i forhold til estimert leveringsdato som ble vist ved kjøpstidspunktet.

Evaluering

-

Bra produkt for å komme i gang i stiverdenen, utmerket valuta for pengene, de passer normalt hvis du er klar over størrelsen deres.

Komfortabel

-

Sko med meget god demping og godt grep, ideelle for alle typer sti og vei.

Sti

-

Vakre og komfortable sko. Jeg elsket.

Veldig bra.

-

Veldig bra kjøp. Jeg gikk en 15 km løype og de oppførte seg veldig bra.

Godt produkt

-

For mine fjellturer mellom 3 og 4 timer, 15-20 km uten problem, komfortabelt og utmerket grep

God overraskelse

-

Jeg kjøpte dem for tilbudsprisen, og jeg forventet ikke mye, men de overrasket meg, god demping, lett og god følelse i bakken.

Asics sonoma 6

-

Flott sko, veldig behagelig.

Utmerket

-

Veldig behagelige sko, både på veien og på grusveier. Et ekstra nummer anbefales.

Tennis

-

De er komfortable og de ser veldig bra ut, jeg skal bruke dem i fjellet, så får vi se hvordan det går.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up