up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Craft Vest Lithe

Craft Vest Lithe

Craft Vest Lithe

Craft Vest Lithe

Craft Vest Lithe

Craft Vest Lithe

plus
Craft

Craft Vest Lithe

Produktbeskrivelse Craft Vest Lithe

Ultra lett, vindbeskyttende og vannavstøtende veske (DWR-behandlet).

Stoff 1: 100% Polyester, Stoff 2: 90% Polyamid 10% Elastan.Kjøp dine favoritt Herreklær modeller og nyt løping og triathlon. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Craft Vest Lithe. Hvis du er i tvil om å kjøpe Craft Vest Lithe, ta kontakt med vårt team av fagfolk i løping og triathlon via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Craft Vest Lithe

Hette
Without hood
Farge
Gul
Funksjoner
Strekk
Vinntett

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Craft Vest Lithe

Superreflekterende og lett

-

Jeg kjøpte dette fordi jeg går mye tidlig morgen. Med en full vindjakke blir jeg fort for varm, men med dette har armene dine fortsatt muligheten til å spre litt varme. Passer tett over hoftene og reflekterer det minste lyset langt unna!

Craft Vest Lithe

Yeah!

-

god kvalitet. er gøy! en liten liten pose, men ultralett

Craft Vest Lithe

Stor verdi produkt

-

God verdi for pengene. Lett og veldig justerbar.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up