Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Dameklær

Dameklær løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Dameklær-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Dameklær

Merkevarer av Dameklær

Hva skal jeg ha på meg for å løpe?

Baselag og t skjorter

Baselag og t skjorter er tilbehør for løping. Grunnlagene er dekslene til plagg som er mest nært forestående for huden som holder deg varm om vinteren. En T skjorte er en slags stoffskjorte som vanligvis er bygget av elastiske, lette og kvalitetsprodukter som brukes til å løpe. Du kan kjøpe grunnlag og t skjorter fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok og Raidlight .

Jakker

Jakker er plaggene for den øverste kroppen, vanligvis utvidet under hoftebeina. Jakker har normalt fulle ermer og har glidelåser foran eller ofte på siden. En jakke er vanligvis flat, tettsittende og mindre klumpete enn en kappe. Jakker brukes kun i kjølt vær for å beskytte deg mot vind.

Bukser og skjørt

Bukser og skjørt er klærne som er i trend nå. Bukser dekket kroppen fra midjen til ankelen. Skjørt dekker kroppen fra livet til knærne. Bukser og skjørt er slitt til både uformelle og kledelige hendelser. I dag har disse blitt en moteerklæring og er en del av hver garderobe. Gensere og gensere Gensere og gensere er plagg som brukes om vinteren for å holde kroppen koselig. En genser er en delikat skjorte uten halsbånd og laget av rent bomull eller bomullsblandet stoff. En hettegenser er en genser med en hatt på, som også kan inneholde en lomme eller være helt glidelås. Gensere og hettegensere brukes også til løping.

Treningsdrakter

Treningsdrakter var tidligere designet for bruk i løping, hovedsakelig for profesjonelle å bruke påkledning og å gå av før racing. Ved nåværende anledninger har den også blitt regelmessig kledd under andre omstendigheter.

Tri dresser

Tri draktene er elementene du kan bruke under hele løpeturen. Tri draktene kommer i forskjellige moter: en type og to deler. Disse hjelpemidlene gjør drakten mer egnet for svømming. Etter dykket renner det svake fyllet ut fort og virker ikke som tungt, vått antrekk på sykkelen.

Vester

Løping med vester kan forbedre løpestillingen. Det kan også hjelpe deg med å øke aktiviteten din. En beskjeden undersøkelse av langdistanseløpere registrerte en toppfartsforbedring på 2,9 prosent etter bruk av vester til løping. Vester tjener ved å heve kroppen din til å utøve mer makt til å løpe gjennom treningskonkurranser.

Mer om klær og løpende triatlon:

Beanies og balaclavas: Beanies og balaclavas dekker hodet og holder hodet varmt.
Ansiktsmasker: Ansiktsmasker brukes for å beskytte deg mot forurensning.
Hansker: Hansker holder hånden varm om vinteren.
Hodebånd: Hodebånd brukes til å knytte håret på plass.
Hodeplagg: Hodeplagg inkluderer hatter og caps.
Sokker: Sokker er fottøyet og holder føttene varme.
Sports bh: Sports bh bæres av kvinner under sport.
Nakke gamacher: Hals gamacher holder nakken koselig.
Arm og benvarmere: Arm og benvarmere brukes om vinteren for å holde armer og ben varme.
Tights: Tights hjelper deg med å løpe raskere og forhindrer at du blir kald.