up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Damesko

Sandaler Xero Shoes

()
load

Kan jeg løpe godt med sandaler?

Til tross for at sandaler kan virke upassende for løping, er det mange løpere som foretrekker å løpe i sandaler. Disse løpesandalene holder føttene flate fra tå til hæl, noe som gir deg et utmerket bevegelsesområde som kanskje ikke replikeres i joggesko.
Du kan definitivt løpe i løpesandalene. De er spesielt designet for å være ultralette, fleksible, myke og perfekte for løping.
Alt du trenger er å få en god mengde beskyttelse som føles trygg og trygg. Når du bruker løpesandaler, vil du oppleve løpeturen annerledes. Hvis du vil løpe i barbeint sandaler, er tommelfingerregelen å starte med joggesko. Når du er godt informert om skrittet, tar skritt og lander, kan du gå over til minimalistiske sandaler og trenere.
Ifølge studier er det også vist at løping i sandaler eller minimalistiske sko kan forbedre formen din, redusere skader og endre fotangrep. Når du endrer fotstøt, kommer du til å oppleve mindre innvirkning for hvert trinn.

Løpesandaler forbedrer også tråkkfrekvensen. Det er fordi når du lærer å lande annerledes, får du en raskere omsetning. Som et resultat resulterer økt omsetning i en raskere kadence.
Mens han har på seg løpesandaler, lander løperen direkte på bakken med mye mykere sandaler. Det fører til mindre belastning på kroppen som resulterer i færre skader. Salomon , Merrell , La Sportiva , CMP og Keen er de beste produsentene av løpesandaler.

clouse menu Lukk