up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Tips til valg av joggesko

Her er de viktigste tipsene for å finne en sko som passer og føles bra for løping:

Hvor vil du løpe?

Først av alt, bestem hvor du planlegger å løpe. Treffer du stort sett sti og grusstier eller liker du å løpe av veien? Etter det kan du velge mellom dem som er løping, terrengløping eller terrengsko.

• Joggesko er ideelle for fortau og jevne overflater som gater, veier og pakket overflater.
Løpesko er ideelle for terrengruter med gjørme, røtter, steiner eller andre hindringer.
• Cross treningssko er ideelle for cross training, treningsøkter eller annen balanseaktivitet.

Hvor mye demping trenger du?

Kvaliteten på en god løpesko bestemmes av to aspekter ved demping. Først tykkelsen på skomaterialet, og for det andre skumets fasthet.
Fra maksimal dempede mellomsåler til dem uten demping, du har en overflod av valgmuligheter. Den beste ideen er å prøve forskjellige sko og velge den som passer deg.

• Maksimal pute
• Moderat pute
• Minimal pute
• Barfotsko

De fleste løpere er komfortable i en nøytral sko. Men du må bestemme deg for om du skal velge en sko som kan gi en bestemt type støtte for gangen eller ikke. Adidas , Salomon , Nike , Asics og Altra er kjente merker som produserer løpesko av høy kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk