Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Damesko

Damesko løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Leter du etter løpesko?

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Hvordan velge løpesko

Vanlige sko

Til tross for at uformelle løpesko ikke er spesielt designet for løpere, kan du fortsatt nyte å gå eller løpe på gata mens du har dem på. Vanligvis bruker trenings trenere uformelle sko for løping med sikte på å gå ned i vekt, trene seg selv for løpet eller forbedre sin generelle kondisjon. De er komfortable og gir en god mengde demping. Sørg for at skoen du velger passer godt og er lett.

Joggesko

Hold balansen mellom stabilitet, demping og bakken når du velger løpesko. Du må huske på noen viktige punkter, for eksempel overdel, ankelkrage, hælkontur, sal, tåboks, mellomsåle, yttersåle og hælpute for å unngå gnagsår og ubehag under løpeturen. En løpesko må ha en god passform, behagelig å ha på og lett. Den må være laget av høykvalitets materiale og bør ha pusteegenskaper.

Kjører pigger

Løpespiker er designet for å hjelpe deg med å løpe raskere på ujevne terreng. De gir ekstra grep og støtte til forfoten og forbedrer skrittet ditt. Den eneste ulempen med løpesko pigger er at de bruker skoene dine raskere. Når du velger løpespiker , må du sørge for at de er laget av slitesterkt materiale og designet for langdistanseløp.

Sandaler

Å løpe i sandaler kan virke overraskende for deg, men de er din perfekte følgesvenn for kraftig løping i allsidige terreng, spesielt på varme sommerdager. Løpesandaler er ekstremt lette, komfortable og absorberer støt bedre enn fritidssko. Sørg for at du velger riktig størrelse på løpesandalen som gir en barfotfølelse mens du løper i det store utendørs.

Trail løpesko

Løpesko er gode for jevne terreng, men når løypene blir ujevne, grovere og vanskeligere å løpe, bør du velge løpesko. De er robuste, solide og tyngre enn vanlige joggesko. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , Merrell , La Sportiva , og New Balance er de mest populære merkene som tilbyr løpesko og sandaler av høy kvalitet for menn og kvinner.

Mer om damesko:

For en trygg og smertefri kjøreopplevelse, er det lurt å ha litt løpeutstyr og reservedeler i vesken. En løper må kanskje bruke disse elementene i mellomtiden, for eksempel snørebånd, elastikk, snørebånd, innleggssåler, stegjern og så videre. A Lace Elastic er et flott tilbehør som er fast, men fleksibelt, elastisk snøre. Det lar deg enkelt skyve skoene dine uten å skade skohælen.