up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hva bør du vite om batterier og ladere for drift?

Verden uten batterier og ladere ville vært et vanskelig sted å leve i. Siden vi alle bruker bærbare enheter på en eller annen måte, blir verdien av batteriet og laderen unektelig betydelig. Siden de begge ikke bare vil hjelpe med å bruke forskjellige enheter, men også gi en uavbrutt bruk. Batteri og lader betraktes som gjensidig avhengige komponenter i enhver enhet, siden den ene uten den andre er uverdig.
En lader vil fungere ved å gi en kontinuerlig likestrømkilde til et batteri som lades. Mens batterier fungerer på en måte som lagrer kjemisk energi og konverterer den til elektrisk energi. Et batteri involverer strømmen av elektroner fra ett materiale til det neste, ved hjelp av en ekstern krets.
Denne strømmen av elektroner gir en elektrisk strøm som kan brukes til å utføre arbeid. For å opprettholde elektronstrømmen beveger ladede ioner seg også gjennom en elektrolytt som forblir i kontakt med begge elektrodene.
Ulike elektroder og elektrolytter settes sammen og får frem ulike kjemiske reaksjoner som påvirker ytelsen til batteriet, med tanke på hvordan det fungerer og potensialet til hvor mye energi det kan lagre.
Batterier kommer i flere former og størrelser, de kan brukes like små som armbåndsurcellene og går opp til litiumionbatterier som brukes i kjøretøy og mye mer.
Batteriets forbruksnivå sammenlignet med drivstoff som bensin.
Noen av de mest kjente merkene som kan ses på mens du kjøper noen tilstrekkelige batterier; Garmin , Polar , Suunto , Black Diamond .


clouse menu Lukk