up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilke reservedeler trenger jeg til elektronikken min for å trene?

Bruk av teknologi i løping har blitt en integrert del for å gjøre opplevelsen enda mer effektiv. Profesjonelle løpere bruker ofte bærbare dingser for å påvirke ytelsen deres og for å ha sanntidsdata som beskriver områdene som må forbedres. Teknologi som klokker med GPS hjelper med ansvarligheten til treningen vår og gir også muligheten til å forbedre ytelsen vår. Disse bærbare dingsene med sensorer vil hjelpe til med å inspirere folk til å sjekke rutinemessige aktiviteter og tegne kondisjonsnivåer. Reservedelene for løping kommer i en rekke typer som;

Amazfit armbånd

En av de mest uunnværlige enhetene i verden av løpende gadgets er ingen ringere enn Amazfit armbåndet. Utstyrt med nesten alt man ønsker å ha i en fitness tracker. Du kan velge ganske dyre løpedingser fra en av følgende kjente merker; Garmin , Polar , er også en av de mest essensielle delene av utendørs/campingutstyr du bør ha. Suunto , Petzl , Xiaomi .

clouse menu Lukk