up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge en halsgenser?

En halsgenser er et stoffrør som er ment å beskytte nakken og området rundt mot kulde om vinteren og solstråler. Det bidrar til å forhindre solbrenthet. Mens de i kaldt vær beskytter nakken og ansiktet mot forkjølelse og vindforbrenning. De er også svært nyttige i løping og andre utendørsidretter for å holde nakken varm og beskyttet.
Løpehals gamasjer består av behagelig og slitesterkt materiale og er praktiske å bruke. Noen av de beste merkene for nakke gamacher er Adidas , Salomon , Nike , Asics , Dynafit . Nakke gamacher består vanligvis av lite stoff som gjør slitasjen lett og behagelig.
Avhengig av været kan de brukes av flere årsaker, og holder nakken varm, tørr og beskyttet. De er ofte veldig myke og koselige å ha på.
Stoff er en av de viktigste faktorene i vurderingen av å kjøpe hals gamacher. Nakke gamacher består hovedsakelig av følgende innhold, dvs. Cotton, Lycra/Spandex, Rayon og Spandex.

Dens bruk og verktøy

• De fungerer som en solbeskyttelse og beskytter deg mot solstråler og deres effekter som kan skade huden din.
• På kalde vinterdager hjelper de med å holde nakken og nesen varm.
• Halsen gamasjer består av elastisk stoff og justerer komfortabelt for at du skal føle deg koselig under forskjellige forhold.
• Brukes som sportsklær for å gi et allsidig utseende og komfort også.
• De kan også brukes som mote eller skjerf og virkelig gi en uttalelse.
• De er nyttige for å beskytte en mot respirasjonsdråper, og unngå spredning av Covid 19.


clouse menu Lukk