up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Jakke, en essensiell for å løpe utendørs

Løpejakke

En løpejakke er vanligvis produsert for å hindre vind, opprettholde varmen og motstå vann. De fleste løpejakkene er laget av en myk polyesterkombinasjon. En løpejakke vil normalt legge vekt på glatte, teipede lukkinger samt en baldakinstruktur for en ekstra finish fra nedbørsly. Løpejakker for menn kommer i forskjellige farger og design. Du kan kjøpe løpejakker for menn fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

Nike løpejakke

Nike løpejakken holder løperutinen når du presterer i fuktige situasjoner. Den moderniserte Nike løpejakken gir vannavstøtende materiale og full dekning. Stoffet fremhever et vannavstøtende belegg for å støtte og holde deg tørr.

Vinter løpejakke

En vinterløpejakke har vanligvis sidespalter for å oppbevare de små tingene dine samtidig som den holder fuktighet ute. Denne vinterløpejakken lar deg forlenge et ekstra lag hvis du ønsker det. Denne jakken er laget med et varmt stoff for å hjelpe deg gjennom vinteren, og har også en hel erme for å beskytte armene dine mot den kalde vinden.

Løperegnjakke

Løperegnjakke har en sjarmerende blanding av lav tetthet og isolasjon. Ikke en dråpe regn kan lekke gjennom det vannavstøtende materialet, lukkingene og glidelåsene, og det virker glatt og tilstrekkelig mot huden vår. Den holder oss varme mens vi løper, og den har to store håndlommer. Regnløpejakke passer utmerket, gir god ventilasjon og varme under kjølige forhold.

clouse menu Lukk