Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Herreklær

Herreklær løping og triathlon

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for løping og triathlon. Oppdag de beste tilbudene hos runnerinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Tips for kjøp av joggetøy til menn

Grunnlag

Basislagene er lagene med klær som er nærmest huden din, og fungerer for det meste som en annen hud som kan holde på varmen eller kulden. Baselagene gir en varmekur som holder deg komfortabel. Du kan kjøpe dem fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleeces er fantastiske og de har så mange fordeler. Den kan brukes til å produsere jakker, capser, joggebukser, og det er så mange morsomme design du kan produsere. Fleece er luftig, delikat og lett å vaske. Fleeceplagg brukes for å holde deg varm om vinteren

Jakker

Jakker er klærne for overkroppen, som vanligvis forlenges under hoftene. Jakker har vanligvis slirer og er knyttet foran. En jakke er vanligvis tynnere, tettsittende og mindre tung enn en blazer. Jakker brukes mest i kaldt vær for å forhindre at kroppen din mot kjølig vind.

Bukser

Bukser er en klesplagg som er veldig populær i dag. Bukser dekket kroppen fra midjen til ankelbenene. Bukser dekker begge ben individuelt. Bukser brukes til både uformelle og formelle arrangementer og brukes av både menn og kvinner. I dag ble det en moteartikkel og finnes i hvert skap.

Gensere

Gensere er klær som brukes om vinteren for å holde kroppen varm. En sweatshirt er et mykt plagg uten krage og laget av tykk bomull eller bomullskombinasjoner. En hettegenser er en genser med en baldakin koblet til som også kan inneholde en veske eller være helt med glidelås. Hettegensere brukes også til trening.

T skjorter

En T skjorte er en form for tøyskjorte kalt på grunn av den T lignende formen på kroppen og slirene. Vanligvis har T skjorter små slirer og en avrundet hals, kalt en rund hals. T skjorter er vanligvis laget av fleksible, lette og rimelige ting og er behagelige å vaske.

Strømpebukser

Strømpebukser er en type tøyklær som vanligvis dekker kroppen fra midjen til fottuppen med en tettsittende passform. Tights kommer i et helt ugjennomsiktig, gjennomskinnelig nettdesign eller en blanding. Den brukes også som motetilbehør og brukes også til å ha under buksene for å holde bena varme om vinteren.

Mer om herreklær, løping og triatlon:

Halsgamasje: Den bæres rundt halsen for å holde halsen varm.
Hansker: Hansker brukes for å holde hendene varme i kaldt vær.
Pannebånd og hodeplagg: Disse brukes også til å dekke hodet om vinteren.
Arm og benvarmere: Disse brukes til å holde bena og armene varme i kaldt vær.
Luer og balaclava: Dette er hodeplaggene som brukes mest om sommeren for å beskytte hodet mot varme solstråler.
Ansiktsmasker: Hold ansiktet ditt beskyttet mot sykdommer som finnes i luften.
Sokker: Brukes for å holde føttene koselige.
Treningsdresser: Folk bruker dem mens de trener eller løper på baner.
Tri dresser: Tri dresser er klær i ett stykke som kan brukes mens du svømmer.
Vester: En vest er overkroppsbekledning uten ermer. Den bæres vanligvis over en skjorte.