up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Icebreaker Langermet T-skjorte 260 Tech Merino

plus
Icebreaker

Icebreaker Langermet T-skjorte 260 Tech Merino

Produktbeskrivelse Icebreaker Langermet T-skjorte 260 Tech Merino

260 Tech langermet crewe er et utrolig varmt merinobunnlag designet for de kaldeste månedene av året. Den er ideell for ski, truger og andre vinteraktiviteter, noe som gjør den til en god del for vinterlag.


Funksjoner:

100% Merino Myke merinofibre som regulerer kroppstemperaturen under alle værforhold og motstår lukt
Knuste underarm for mobilitet og komfort
Offset skuldersømmer for å forhindre friksjon
Flatlock sømmer for å forhindre friksjon
Bakoverlagte sidesømmer for å forhindre friksjon


Spesifikasjoner:

Stoff Hoved: 260gm2 Jersey, 100% Merino Ull
I tillegg Icebreaker i Langermet T-skjorte 260 Tech Merino kategorien Herreklær fra din nett løping og triathlon butikk kan du finne andre produkter relatert med Undertøy. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Icebreaker hos runnerinn vil du finne et stort variasjon av løping og triathlon produkter som også kan interessere deg. Icebreaker er fokusert på innovasjon og forbedre løping og triathlon opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Icebreaker Langermet T-skjorte 260 Tech Merino

Typer av ermer
Lang
Farge
Grønn
Funksjoner
Termikker
Produkttype
T-Skjorter
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up