up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Inov8 Trail Løpesko X-Talon 212

Inov8 Trail Løpesko X-Talon 212

Inov8 Trail Løpesko X-Talon 212

plus
Inov8

Inov8 Trail Løpesko X-Talon 212

Produktbeskrivelse Inov8 Trail Løpesko X-Talon 212

Denne klassiske lette løpeskoen kan nå skryte av Stickygrip™-gummi, og gir enestående grep over mykt, vått terreng og flyr med selvtillit over harde, tørre stier. En evolusjon av den tiår gamle X-Talon 212-legenden, V2 er perfekt for både løp og trening, og gir løpere klissete trekkraft, beskyttelse og smidighet over stier, fjell, fjell og hinderløyper.


Spesifikasjoner:

- Fotseng: 3 mm
- Fall: 6 mm
- Lugdybde: 8 mm
- Mellomsåle Stack: 13mm / 7mm
- Produktvekt: 212g / 7,42oz
Mellomsåle: Injisert EVA

Ønsker og kjøpe Inov8 Trail Løpesko X-Talon 212? Ingen videre søking er nødvendig! runnerinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Terrengløping sko modeller. Oppdag våre nye Damesko kampanjer på runnerinn. Laget av Inov8, kommer dette Terrengløping sko produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Inov8 Trail Løpesko X-Talon 212

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Blå
Vekt fottøy
Under 200 g
Skobredde
Standard
Eneste teknologi
GripWalk

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up