up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Grunnlag Tea

plus
Kelme

Kelme Grunnlag Tea

Produktbeskrivelse Kelme Grunnlag Tea

Spesifikasjoner:

Sammensetning: 90% polyester / 10% spandex


Kelme Grunnlag Tea har Kelme offisiell garanti fra produsent. Som en Kelme offisiell forhandler er alle våre tilbud løping og triathlon artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I runnerinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herreklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Undertøy artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Kelme Grunnlag Tea

Typer av ermer
Lang
Farge
Blå
Funksjoner
Termikker
Produkttype
T-Skjorter
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kelme Grunnlag Tea

Til pause

-

Det er et kult stoff. Kanskje for kjølig for kalde dager. Litt grei i størrelsen. Jeg anbefaler en til. (1,73, med 92 kg, 112 bryst og 98 midje, og min er en XXL). Estetisk veldig vakker, i mangel av å sjekke hvordan symbolet på kloen vil motstå vask, fordi det er limt.

Kelme Grunnlag Tea

Perfekt

-

Veldig rask levering, og plagget er akkurat det som tilbys, perfekt.

Kelme Grunnlag Tea

God artikkel

-

Flott, god frakt, punktlig og godt pakket

Kelme Grunnlag Tea

Fint bunnlag

-

Fint passende bunnlag. Du vil sannsynligvis kjøpe en størrelse mindre hvis du foretrekker at disse er hudtette, men et fint produkt likevel for prisen.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up