up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Løpesko K Kinetic Elastic

plus
Kelme

Kelme Løpesko K Kinetic Elastic

Produktbeskrivelse Kelme Løpesko K Kinetic Elastic

KIDS løpesko til hverdags, med et veldig slående utseende. Den bruker reflekterende materialer og har forsterkningsstykker i tå og hæl for større holdbarhet. Elastikk og borrelåssystem for større støtte til foten, veldig lett og stabil Phylon-såle.


Spesifikasjoner:

Sammensetning: / Syntetisk og tekstil


Med Kelme Løpesko K Kinetic Elastic kan du nyte dine fritidsaktiviteter uten komplikasjoner. Hvis du liker merket Kelme og deres løping og triathlon produkter, gå inn på kategorier av Barnesko produkter som du leter etter og legge inn bestillingen så snart som mulig og motta det innen noen få dager. Vårt mål ved runnerinn er å lage produkter av høy kvalitet tilgjengelig for alle med en effektiv verdensomspennende levering.

Spesifikasjoner Kelme Løpesko K Kinetic Elastic

Lukninger
Borrelås og skolisse
Farge
Hvit
Funksjoner
Reflekterende detaljer
Skjønn
Unisex
Skobredde
Standard
Sko
løpesko
Høyde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kelme Løpesko K Kinetic Elastic

Skobestilling

-

Skoene er veldig fine og lette, de veier ingenting... Forsendelsen har vært rask, det er første gang jeg bestiller og jeg vil gjenta...

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up