up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Løpesko K Rookie Elastic

plus
Kelme

Kelme Løpesko K Rookie Elastic

Produktbeskrivelse Kelme Løpesko K Rookie Elastic

Barneløpesko basert på deres voksenmodell. Overdelen er bygget i sømløs termo-forsegling, som garanterer atleten letthet og komfort i hans skritt. Såle laget i phylon som gjør av tøffelen det maksimerer dempingen og lettheten, inneholder også linjer som letter fleksibiliteten til sålen.


Spesifikasjoner:

- Sammensetning: Tekstil og syntetiskHos runnerinn, viser vi alle egenskapene til Kelme Løpesko K Rookie Elastic. I vår løping og triathlon butikk kan du finne forskjellige størrelser av Kelme Løpesko K Rookie Elastic. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Kelme Løpesko K Rookie Elastic og dra nytte fra våre andre tilbud av løping og triathlon utstyr.

Spesifikasjoner Kelme Løpesko K Rookie Elastic

Trinn
Nøytral
Miste
9-12 mm
Farge
Svart
Vekt fottøy
Under 200 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up