up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kelme Løpesko World Travel

plus
Kelme

Kelme Løpesko World Travel

Produktbeskrivelse Kelme Løpesko World Travel

Nye sko som slutter seg til Kelmes Trail-familie. World Travel er et flott alternativ for løypefans. Skoen er laget av mesh, som lar foten puste skikkelig. Tåhetten har en termoforseglet forsterkning for å garantere større holdbarhet. Intern stiv hælpute, som gir større stabilitet i fotstøtet. Løpesåle som gir god demping i hvert steg.


Spesifikasjoner:

- Sammensetning: Tekstil og syntetiskAkkurat nå, Kelme Løpesko World Travel er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Damesko katalog og særlig i vår Løping kategori. Vi har en rekke Løping som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Kelme Løpesko World Travel

Trinn
Nøytral
Miste
5-8 mm
Farge
Grå
Blå
Vekt fottøy
Over 300 g
Skobredde
Standard

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up