Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Reservedeler Standard

()

Sorter etter

Hvilke reservedeler trenger jeg for å kjøre?

Reservedeler for løping

Her er noen reservedeler for å kjøre som følger. Du kan kjøpe reservedeler for kjøring fra Scott , Oakley , Rudy Project , Tsl Outdoor .

Tights
Løpetights kan hjelpe deg med å holde deg varm. Selv om de er de mest engasjerende alternativene, kan løpebukser støtte deg i løpetreningen. Hvis du holder deg varm om vinteren og legger til ekstra hjelp, bruker strømpebukser at du kan kaste bort mindre tid på å bry deg om situasjonen og mer tid på å konsentrere deg om å løpe.

Solbriller
Solbrillene bør ikke forstyrre prestasjonen din. Et sett med solbriller som holder seg i posisjon og er passende mens du løper, kan forbedre utførelsen ved å beskytte øynene dine mot solen, blokkere myse og ekstra stress, angst og avledning. ”

Sokker
Løpesokkene er beregnet på å presse musklene dine jevnt for å øke blodstrømmen, redusere tretthet og fremme helbredende tid for å holde deg løpende ekstra, for mer distanse. Begrensende løpesokker kan variere fra knelengde til å inkludere kalvene dine til mindre, ankellengde, bare for føttene.

Belte
Et løpebånd er mer ekstra enn en stilbeskrivelse når det kommer til løpere. Det er en viktig reservedel som enkelt kan utføre løping. Når du kjører i flere timer, trenger du et sted å sette mobilen og andre små ting. De fleste løpeshorts holder ikke lommer.

Sko
En løpesko bør bevare foten og løperen mot skader. Den implementerer hælens stabilitet og beskytter huden mot skader. Det bør også begrense sannsynlige farlige påvirkningsstyrker ettersom foten treffer terrenget mens den leverer kraft til utøveren.


top