up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

plus
New balance

New Balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

Produktbeskrivelse New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2Du trenger ikke lenger å vente lenger, vi gir deg de nye løpeskoene FRESH FOAM X MORE V2 RUNNING SHOES, de er designet for å optimere følelsen av komfort og demping.

Disse høyytelses maratonløpeskoene er bygget med en mye bredere mellomsåle som kombinert med Fresh Foam X-teknologi gir mye mer balanse og støtdemping.

Den er laget av biologisk nedbrytbare materialer som reduserer den negative påvirkningen på miljøet. Det øvre skallet er laget av pustende mesh. Den har et flettet festesystem og polstret pløs. På sidene presenterer den NB-logoen i 3D.
Ringer alle utenforstående.

Med vår tykkeste demping for stien til nå, gir The Fresh Foam More Trail komfort og beskyttelse uten å tynge deg ned.

En slitesterk øvre og gripende yttersåle klar for denne robuste stiskoen for milevis med gjørme, steiner og overraskelse av kryssinger.

Funksjoner:

4 mm dråpe:

På grunn av avvik skapt under utviklings- og produksjonsprosesser, er alle referanser til 4 mm dråpe omtrentlige Fresh Foamx bruker våre siste fremskritt innen data til design for å levere presis plysj under føttene akkurat der du trenger det Syntetisk/nettingsmateriale Next Level Soft:

Vår tykkeste Fresh Foam-mellomsåle gir ekstra komfort Adventure Ready:

Vannavstøtende, men pustende for alle slags forhold Traksjon på alle terreng:

Lugged yttersåle for selvtillit på robuste stier spesifikasjoner:

Vekt:

252 gram (8,9 Oz)


Dra nytte av våre tilbud på New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2. I vår nett løping og triathlon butikk, hos runnerinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste løping og triathlon utstyret. Du kan også besøke andre løping og triathlon kategorier og finne produkter av merket New balance til den beste prisen.

Spesifikasjoner New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

Trinn
Nøytral
Miste
0-4 mm
Farge
Blå
Vekt fottøy
Fra 250 g til 300 g
Funksjoner
Vanntett
Skobredde
Standard
Eneste teknologi
Vibram®

Tecnologias New balance Trail Løpesko Fresh Foam X More V2

Leter du etter løpesko?

Leter du etter løpesko?

Vi hjelper deg med å finne de riktige skoene

Start

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up