up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Nnormal

TOMIR

TOMIR

tilbehør

tilbehør

Tomir Waterproof

Tomir Waterproof

Avdelinger

Dameklær

Herreklær

Herresko

Hydrering

Allt( Nnormal )

Nnormal

"Deler samme verdier var en sterk motivasjon til å starte dette prosjektet. Vi var enige om at vi trenger en ny måte å tenke og handle i forhold til vår miljø og uteaktiviteter, sier Kilian Jornet. Vi ønsker å være veldig ærlige om hvordan vi produserer utstyret og hvilken rolle selskapet ønsker å spille for samfunnet og miljøet. Det betyr transparens og jobbe for å unngå overforbruk ved å bygge produkter som er slitesterke. For å ha en liten miljøpåvirkning, må vi arbeide med ulike materialer og utforske forskjellige design. Det er en lang og vanskelig vei, men det er det som motiverer meg og teamet til å starte dette prosjektet. "

NNormals produkter reflekterer partnerskapets felles filosofi: autentisitet og nytte som inspirerer folk til å nyte og respektere naturen - en oppgave som uttrykkes gjennom tidløs utstyr som er funksjonelt, ytelsesorientert og bygget for å vare. Alle utendørsutstyr ble designet i Mallorca og testet i Norge som antydet i navnet på merket (Nor-way + Mal-lorca).

"Å bygge et nytt merke er alltid en veldig spennende opplevelse, selv om vi er klar over utfordringene som er involvert," sier Miguel Fluxa, administrerende direktør for Camper og medlem av den stiftende families fjerde generasjon. "Vi er komplementære partnere av NNormal. Å ha muligheten til å konseptualisere det med noen som Kilian er virkelig unik: å kombinere ytelse med personlig ansvar, gjenkjennes sterkt med vår DNA. Han bringer sin sterke produktutviklingsekspertise og unik visjon av det utendørs verden, mens Camper bringer innovasjon, skomaker og design kunnskaper. "

NNormal-sortimentet vil bli lansert høsten 2022 i Europa og Nord-Amerika via vår nettside nnormal.com og spesialbutikker for utendørs- og løpsbutikker. Den første dropen vil være begrenset, med fokus på sko, bekledning og tilbehør for trail running og fotturer. Kilian Jornet - den første ambassadøren for NNormal-teamet som vil bli avslørt i løpet av de kommende ukene - vil ha dem på seg under årets løpssesong.

Din sti, ingen spor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk