up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

plus
Oakley

Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Produktbeskrivelse Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Kokoro Collection, designet av Meguru Yamaguchi, feirer vår delte Love of Sport, som forener idrettsutøvere av alle evner, i en tid der behovet for fellesskap er større enn noensinne. Samlingen, ´´Kokoro´´ - et japansk ord som betyr “hjerte; sinn ånd ”- representerer menneskehetens glans og skjønnhet. Hvert unike stykke er en kunstnerisk tolkning av den mentale, emosjonelle og fysiske jakten på sporten og dens spillere, gjennom sinnet og arbeidet til Tokyo-fødte, Brooklyn-baserte kunstner, Meguru Yamaguchi. Inspirert av streetwear-kulturen og globale påvirkere, glir estetikken til Oakley® EVZero ™ -bladene moten og møter sportsytelse. Skjoldet smelter sammen templene til merkets EVZero-ramme med linsekuttet på de ikoniske RazorBlades.


Egenskaper:

SKJERD: Et torisk skjold av Plutonite® i en kantløs design for en mote fremover stil
LENSER: Tilgjengelig med Prizm ™ -linser som er designet for å forbedre farge, kontrast og detaljer i en rekke fargetoner som passer til ethvert stilutseende
LETTE: Rimeløs design reduserer rammemassen for å gi holdbarhet og komfort hele dagen
GRIP: Unobtainium® neseputer og templer øker grepet for å holde brillene på plass uten å ofre komforten


Teknologi:

Prizm ™ -linser: Oakleys eksklusive linseteknologi designet for å forbedre farge og kontrast slik at du kan se flere detaljer.
Lysoverføring: 11%
Lysforhold: Sterkt lys
Kontrast: Økt
Informasjonsmerknad: 3


Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos runnerinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades har den offensielle garanten av merket Oakley. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Løpeutstyr katalog og Solbriller kategori.

Spesifikasjoner Oakley Fotokrom Solbriller Evzero Blades

Linsetype
Fotokoromatisk
Farge
Klar
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Beskyttelsesområde
Photochromic 1-2

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up