up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Holbrook Lenses

plus
Oakley

Oakley Holbrook Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Holbrook Lenses

Holbrook Replacementllenses Tilpass utseendet på Holbrook Eyewear og få den beste optiske ytelsen for hvor du bruker det mest.

Alle erstatningslisenser har en uslåelig klarhet, støtmotstand og 100% UV-filtrering av Oakleys High Definition Optics (Hdo). Detaljer Lens Shape Standard.

Fit'Standard.

Teknologier: High Definition Optics.Tenker du på og kjøpe Oakley Holbrook Lenses? Dette er en av stjerneproduktene hos runnerinn, nett løping og triathlon butikken. Prisen er 64.35 $, begrenset tid! Hos runnerinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Oakley til den beste prisen. Alle våre løping og triathlon produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Oakley Holbrook Lenses

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Gyllen
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley Holbrook Lenses

Prakt

-

Linser passer perfekt. Jeg var litt bekymret for at de skulle være annerledes enn de gamle, men forgjeves. Igjen var det en følelse av at jeg hadde på meg nye briller.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up