up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Jawbreaker Lenses

Oakley Jawbreaker Lenses

Oakley Jawbreaker Lenses

Oakley Jawbreaker Lenses

plus
Oakley

Oakley Jawbreaker Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Jawbreaker Lenses

Tilpass utseendet på Oakley-brillene og få den beste optiske ytelsen for hvor du bruker det mest. Alle utskiftningslinser har den uslåelige klarheten, slagfastheten og 100% UV-filtrering av Oakley's High Definition Optics® (HDO®).

Egenskaper:

Lystransmisjon: 11%

Lysforhold: Lys lys

Kontrast: Nøytral

spesifikasjoner:

Tilpass: Standard


Hos runnerinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets løping og triathlon produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Oakley Jawbreaker Lenses? Du er heldig siden runnerinn i Løpeutstyr katalogen og Reservedeler kategorien tilbyr vi andre løping og triathlon produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Oakley Jawbreaker Lenses

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Grå
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley Jawbreaker Lenses

Kvalitet

-

Høykvalitets objektiv. Rettferdig pris! God beskyttelse mot solens stråler.

Oakley Jawbreaker Lenses

Anbefalt

-

Rask levering, autentisk produkt til en svært rimelig pris.

Oakley Jawbreaker Lenses

Produkt som beskrevet

-

Produktet kom på 2 uker (!) fra Spania til Romania. Ikke av Fan Courier slik det vises i beskrivelsen, men av Romanian Post, via Dutch Post. Han hadde registrert sporingsnummer, som kan følges steg for steg. Godt pakket inn. Definitivt ekte Oakley. Produkter som beskrevet, passer godt til det jeg kjøpte! Veldig god kvalitet! Takk skal du ha!

Oakley Jawbreaker Lenses

God kvalitet

-

Erstatning av god kvalitet, lett å ta på briller

Oakley Jawbreaker Lenses

Perfekt transaksjon

-

Produktet kom raskt, utrolig godt pakket. Definitivt ekte Oakley-produkt

Oakley Jawbreaker Lenses

Produkt som beskrevet

-

Fin og rask levering. INGEN tilpassede plikter så mer enn glade også. Pakking var eksepsjonell. Produktet er som beskrevet, og Oakley trenger ingen introduksjon. Dette er de klare linsene og passer for indiske veiforhold for tidlige morgenturer, ettersom det er mindre lys og himmelen ikke er klar mesteparten av tiden.

Oakley Jawbreaker Lenses

Gode linser

-

.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up