up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

plus
Oakley

Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Produktbeskrivelse Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Vi designet Racing Jacket til å være et våpen mot eventuelle lysforhold som truer din visuelle ytelse. Nå er det på tide å arme det. Lås og last ditt valg av tilbehørslinser. Du har et bredt utvalg å velge mellom, og hvert sett er konstruert med High Definition Optics® (HDO®) for å maksimere visjonen med skarphetskarphet. Vi lager alle våre linser med ren Plutonite® for å filtrere ut 100% av all UV.

spesifikasjoner

Lystransmisjon: 36%

Lysforhold: Middels lys

Kontrast: Økt

Teknologi:

PRIZM TRAIL:

Prizm ™ er en revolusjon i objektivoptikk bygget på flere tiår med fargevitenskapelig forskning. Prizm ™ -objektiver gir enestående kontroll over lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrast og øke synligheten.


Ikke vent lenger og kjøpe Oakley Racing Jacket Prizm Trail! Hos runnerinn, alle våre Løpeutstyr produkter har full produsentgaranti på merket Oakley. Kjøpe i vår løping og triathlon butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår løping og triathlon samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Oakley Racing Jacket Prizm Trail så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Oakley Racing Jacket Prizm Trail

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.2 - Overskyet/lite lys
Farge
Lilla
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up