up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Radar EV Path Lenses

plus
Oakley

Oakley Radar EV Path Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Radar EV Path Lenses

Tilpass utseendet på Oakley-brillen og få den beste optiske ytelsen der du bruker det mest. Alle erstatningslinser har uslåelig klarhet, slagfasthet og 100% UV-filtrering av Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®).
spesifikasjoner:
Lysoverføring: 93%
Lysforhold: Lavt lys
Kontrast: Nøytral
Teknologi:
High Definition Optics®-objektiver: Oakleys patenterte High Definition Optics® (HDO®) eliminerer forvrengning for å gi deg tydeligere, skarpere og mer nøyaktig syn.


Kommer du til å kjøpe Oakley Radar EV Path Lenses? Alle produktene fra Oakley har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Oakley Radar EV Path Lenses og motta den innen få dager. Vårt mål hos runnerinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av løping og triathlon utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Oakley Radar EV Path Lenses

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.0 - Gjennomsiktig
Farge
Klar
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley Radar EV Path Lenses

Reel produkt til tiden

-

Reel produkt til fair pris til tiden

Oakley Radar EV Path Lenses

Godt produkt

-

God linse for nattbruk eller overskyet vær. Det kreves litt oppmerksomhet ved montering/demontering.

Oakley Radar EV Path Lenses

God

-

Godt klart objektiv for vinter og mørke. Anbefalt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up