up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Radarlock Path

plus
Oakley

Oakley Radarlock Path

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Path

Tilpass utseendet til din Batwolf-briller og få den beste optiske ytelsen for hvor du bruker det mest.

Alle erstatningslisenser har en uslåelig klarhet, støtmotstand og 100% UV-filtrering av Oakleys High Definition Optics (Hdo). Viktig merknad:

Bruk forsiktighet når du installerer / fjerner tilbehørslister.

Scratchedllenses kan ikke returneres og dekkes ikke under Oakleys Garanti Policydetails Lens Shape Standard Fit'Standard.

Teknologier: High Definition Optics.Kommer du til å kjøpe Oakley Radarlock Path? Alle produktene fra Oakley har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Oakley Radarlock Path og motta den innen få dager. Vårt mål hos runnerinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av løping og triathlon utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Oakley Radarlock Path

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.0 - Gjennomsiktig
Farge
Klar
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley Radarlock Path

Oakley radarlock klar erstatningsobjektiv

-

Flott produkt, akkurat det jeg trengte for å se klart igjen!

Oakley Radarlock Path

Oakley radarlås klar linse

-

God kvalitet

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up