up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Oakley Radarlock Prizm Polarized

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Polarized

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Prizm Polarized

Tilpasse til endrede lysforhold eller bare endre ditt utseende ved å bytte til et annet objektiv om sekunder. Velg form og farge for å optimalisere ytelsen, og velg en ventilert design hvis du vil ha kjøleluft. Objektiver med Iridium®-belegg justerer nøyaktig overføring av lys til ditt miljø. Uventilerte linser er tilgjengelige med polarisasjon for å blokkere blendende stråler av blending. Oakley-polarisasjon eliminerer tåke og forvrengning funnet i konvensjonelle teknologier for å skape den beste polariserte optikken på planeten.

spesifikasjoner:

Lystransmisjon: 12%

Lysforhold: Lys lys

Kontrast: Økt

Technolgy:

PRIZM ™ polariserte linser:

Prizm ™ Polarisert har den maksimale kontrast og forbedret synlighet Prizm ™ med glitterfiltreringsfordelene av Oakley HDPolarized.


Med Oakley Radarlock Prizm Polarized, det garanterer det beste løping og triathlon utstyr. I tillegg til runnerinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din løping og triathlon butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Oakley. Vårt team av løping og triathlon eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Løpeutstyr tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Oakley Radarlock Prizm Polarized

Linsetype
Polarisert
Farge
Lilla
Underkategorier
Briller
Produkttype
Linse

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up