up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm

plus
Oakley

Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm

Sutro Lite Sweep blander sveipelinseformen som først ble populær av Eyeshade med Oakleys populære Sutro-rammedesign. Et funksjonelt sportsdesign med optimert dekning, utvidet synsfelt, retensjon og støtbeskyttelse gjør Sutro Lite Sweep til det perfekte valget for holdbarhet og komfort hele dagen samtidig som den gir en dristig uttalelse. Utvalgte farger kommer med ventilerte linser for økt luftstrøm for å holde deg kjølig uansett hvor dagen tar deg.


Egenskaper:

DESIGN Funksjonell sportsdesign med optimert dekning, synsfelt, oppbevaring og støtbeskyttelse
RAMMEMATERIALE Sterk, men likevel lett O Matter®-ramme gir holdbarhet og komfort hele dagen
EKSTRA OPPBEVARING Øresokker er støpt i stengene for å gi komfort hele dagen og utmerket retensjon
NESEPUTTER Unobtainium® neseputer for et sklifrit grep
SE FLERE DETALJER Tilgjengelig med Prizm™ Lens Technology som er konstruert for å forbedre farger og kontrast for å se flere detaljer

Prizm Ruby:
Lysoverføring: 17 %
Lysforhold: Kraftig lys
Kontrast: Økt
Base linsefarge: bronse
Informasjonsmelding: 3


Teknologi:

Prizm™:
Oakleys eksklusive linseteknologi designet for å forbedre farge og kontrast slik at du kan se flere detaljer

Slagbeskyttelse:
Oakley-linser er designet og testet under ekstreme forhold med høy masse og høy hastighet for å sikre kompromissløs beskyttelse over et bredt spekter av krevende forhold.
Hos runnerinn, viser vi alle egenskapene til Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm. I vår løping og triathlon butikk kan du finne forskjellige størrelser av Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm og dra nytte fra våre andre tilbud av løping og triathlon utstyr.

Spesifikasjoner Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.2 - Overskyet/lite lys
Farge
Grønn
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm

Flott oakley-produkt

-

Flott Oakley-produkt som forventet. Som trail torch-linsen og 80/90-talls retrofarger og merkevarebygging God pris gjennom bike inn og betalt for ekspress DHL-levering og kom hit på kort tid. Vanskelig å finne i New Zealand også, så flott at de hadde det på lager. Flott opplevelse

Oakley Solbriller Sutro Lite Sweep Prizm

Moderne og veldig fargerikt produkt

-

Oakley lite modellbriller, mindre enn vanlig Sutro.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up