up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

plus
Oakley

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Produktbeskrivelse Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Oakley® High Resolution Collection inkluderer sportsytelse og livsstilsrammer med en frisk grafisk oppdatering med et subtilt kamuflasjetrykk. Alle briller inkluderer Prizm™ Lens Technology, designet for å forbedre farge og kontrast for å se flere detaljer.

Sutro-familien utvides med en semi-kantløs versjon av den populære stilen for større synsfelt. Inspirert av det daglige livet til urbane syklister, skaper det høye omslagsskjoldet et dristig, allsidig utseende, beskytter mot elementene og forbedrer synet med Prizm™ Lens Technology, samtidig som det inspirerer idrettsutøvere til å bevege seg trygt og sømløst gjennom dagen.


Funksjoner:

Design Mindre versjon av Flak XS og Flak 2.0, et funksjonelt sportsdesign med optimert dekning, synsfelt, retensjon og støtbeskyttelse
Rammemateriale Sterk, men likevel lett O Matter-ramme gir holdbarhet og komfort hele dagen
Komfort hele dagen Øresokker er støpt i stengene for å gi komfort hele dagen og utmerket fastholdelse
Sklifrit grep Unobtainium® neseputer for et sklifrit grep når det er vått
Fit Trepunkts passform, designet for komfort og for å holde brillene dine i presis optisk justering for å gi den ideelle passformen

Prizm:
Lysgjennomgang: 11 %
Lysforhold: sterkt lys
Kontrast: økt


Spesifikasjoner:

Dimensjoner:
Linsehøyde 58 mm

Ramme:
Rammebredde: 132,6 mm
Brohøyde: 139 mm
Armlengde: 138 mm


Teknologier:

Slagbeskyttelse:
Oakley-linser er designet og testet under ekstreme forhold med høy masse og høy hastighet for å sikre kompromissløs beskyttelse over et bredt spekter av krevende forhold.
Kjenner du alle de egenskaper som gjør Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm unik. Hvis du er interessert i Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk runnerinn. Vår omfattende Solbriller kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte løping og triathlon aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et runnerinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Linsetype
Standard
Linsekategori
Kat.3 - Solfylt/sterkt lys
Farge
Svart
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Oakley Solbriller Sutro Lite Tdf Prizm

Flott produkt

-

Flott produkt med høy Oakley-standard

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up