up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo Medium Impact Sports BH Seamless

Odlo Medium Impact Sports BH Seamless

Odlo Medium Impact Sports BH Seamless

Odlo Medium Impact Sports BH Seamless

plus
Odlo

Odlo Medium Impact Sports BH Seamless

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Medium Impact Sports BH Seamless

Opplev nye nivåer av frihet under kraftige treningsøkter med SEAMLESS HIGH sports-BH fra ODLO.

Bygget i en hurtigtørkende, pustende og supermyk sømløs strikk, det føles bra ved siden av huden og minimerer gnagsår slik at du kan konsentrere deg om å forbedre ytelsen.

Koppene har et bredt spekter av former og størrelser, mens det sømløse stoffet med høy stretch, racerrygg og tykt underbånd gir ekstra løft og reduserer stress på skuldrene.

Den har også fordeler av en sikker glidelåsfeste foran, som forbedrer passformen og lar deg ta den av og på med letthet.

Tren uten grenser i sommer i ODLO´s SEAMLESS HIGH sports-bh. FUNKSJONER:

.

51% Polyamid, 35% Polyester, 14% Elastan.
Kjøp dine favoritt Dameklær modeller og nyt løping og triathlon. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Odlo Medium Impact Sports BH Seamless. Hvis du er i tvil om å kjøpe Odlo Medium Impact Sports BH Seamless, ta kontakt med vårt team av fagfolk i løping og triathlon via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Odlo Medium Impact Sports BH Seamless

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up