up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Odlo Sports-Bh Seamless Soft

plus
Odlo

Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Hvem sa at sportsundertøy måtte være kjedelig? Legg til et snev av stil til treningssettet ditt med denne Seamless Soft BH-en fra ODLO.

Den dekorative gitterdesignen og det ribbede underbåndet er kuttet av et enkelt stykke stretchjersey-stoff og eliminerer behovet for bøyle - noe som forbedrer komforten og bevegelsesområdet.

ODLOs Seamless Soft BH gir full cupstøtte takket være elastiske stropper, og er vendbar - og tilbyr også 2-i-1 stylingalternativer.

En hurtigtørkende og pustende design, den kan enkelt vaskes i maskin - selv ved 40°C!.

FUNKSJONER:

SAMMENSETNING:

-49 % polyamid, 46 % polyester, 5 % elastan.

-VASK OG PLEIE:

- Maskinvask kald [30°].

-Ikke stryk.

- Ikke blek.

-Ikke tørrens.

- Må ikke tørkes i tørketrommel.

-ikke bruk mykner, vask med vrangen ut, vask med lignende farger.
Oppdag alle Dameklær produkter som du kan finne hos runnerinn som Odlo Sports-Bh Seamless Soft. Kjøp nå Odlo Sports-Bh Seamless Soft og spar mye penger på Tops produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Odlo vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Odlo Sports-Bh Seamless Soft og andre sporter i vår løping og triathlon butikk? Takket være runnerinn kan du nå se et enormt utvalg av Dameklær artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Odlo Sports-Bh Seamless Soft

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up